kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya oyunda bütün karakterlerimle login olabiliyorum ama, 1 tanesiyle olamıyorum, load ediyor %90a kadar sonra hop login ekranına tekrar atıyor. başına gelen oldumu hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gm'e ticket aç, charı silip tekrar ekliyo düzeliyo. tabi kaç günde dönerler ticketina bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 wow yuklu bi arkadasın girsin acc ye o karaktere hs falan bassın zone bi değişsin bazen olabiliyor öle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kermit said: ya oyunda bütün karakterlerimle login olabiliyorum ama, 1 tanesiyle olamıyorum, load ediyor %90a kadar sonra hop login ekranına tekrar atıyor. başına gelen oldumu hiç ? olmuştu bana. ama o sıralar dehşet bir bağlantı problemi çekiyordum. orgrimmar ah onundeydi giremediğim karakter. seninki de saçma bir yerde kaldıysa eğer, bağlanırken sorun yaşıyordur. GM e söyle başka bölgeye taşısın karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu arada challenge mode'lar cidden çok iyi fikir. ödüller biraz daha iyi olsa da herkes girse denese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 noldu lan TESO balon çıkınca hepiniz yazmaya başladınız buraya çakallarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yoo ben teso dayım şuan. adil kullanım kotam yok. zamanım var. girip oynıcam, bir gram da üzülüp, pişman olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gir gir CE al gir. pet veriyomuş bi tane o olmayana adam demiyolarmış haritada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oo o zaman alayım ya. saol kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ulan şimdide aynı bug diğer 90da oldu. onada giremiyorum te allam ahahahah. bugün bana yasak sanırım wow oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ticket açayım dedim oyuna girip diğer banka karakterle oda yemedi. hiçbi karakterle giremiyom meh neyse siteden açayım ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 baska biri/bilgisayardan girip karakterlerin yerlerini degistirsin sen de o sırada repair at wow a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Addonlardan biri sıçırtmıştır, çok yoksa bi ikisini kaldırıp girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben de giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kermit said: ticket açayım dedim oyuna girip diğer banka karakterle oda yemedi. hiçbi karakterle giremiyom meh neyse siteden açayım ticket Dns ayarlarını kaldır öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Deneme bırak, adamlar farkındayız demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 hangi serverlardasınız la. toplanın gelin benim servera boostlayım sizi. stromreaver'a tabi giremiyom orası ayrı ticket attım yarın dönerler heralde khagdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 beni boostlar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 olm oynadığım servera gel, skypeta muhabbet ede ede boostlarım. eğlenceli boost yapmak. bende belki yapmadığım aşhileri alırım zaten. bi kaç kişi daha başlıyo. gelin benim servera takılalım. 4 kişi olunca raide bile gireiz amınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Hanki sörvr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Benim karakterler takıldığı zaman ticket atıp karakterimin başka bir yere teleport edilmesini rica ediyorum düzeliyor. Genelde ya instance bozulduğunda oluyor ama geçen senelerde ttnetin yurt dışı sapıttığında ahnin orada da takıldığı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 cok pis canım cekiyo da, gelmicem. zaten vakit yok pek. yaza dogru belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 axedice said: Hanki sörvr stormreaver kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ıyy en dandiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar