Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Warcraft Infographic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya oyunda bütün karakterlerimle login olabiliyorum ama, 1 tanesiyle olamıyorum, load ediyor %90a kadar sonra hop login ekranına tekrar atıyor.
başına gelen oldumu hiç ?
Mesaj tarihi:
kermit said:

ya oyunda bütün karakterlerimle login olabiliyorum ama, 1 tanesiyle olamıyorum, load ediyor %90a kadar sonra hop login ekranına tekrar atıyor.
başına gelen oldumu hiç ?

olmuştu bana. ama o sıralar dehşet bir bağlantı problemi çekiyordum. orgrimmar ah onundeydi giremediğim karakter. seninki de saçma bir yerde kaldıysa eğer, bağlanırken sorun yaşıyordur.

GM e söyle başka bölgeye taşısın karakterini.
Mesaj tarihi:
hangi serverlardasınız la. toplanın gelin benim servera boostlayım sizi. stromreaver'a
tabi giremiyom orası ayrı
ticket attım yarın dönerler heralde khagdsasd
Mesaj tarihi:
olm oynadığım servera gel, skypeta muhabbet ede ede boostlarım. eğlenceli boost yapmak. bende belki yapmadığım aşhileri alırım zaten. bi kaç kişi daha başlıyo. gelin benim servera takılalım. 4 kişi olunca raide bile gireiz amınaki
Mesaj tarihi:
Benim karakterler takıldığı zaman ticket atıp karakterimin başka bir yere teleport edilmesini rica ediyorum düzeliyor.
Genelde ya instance bozulduğunda oluyor ama geçen senelerde ttnetin yurt dışı sapıttığında ahnin orada da takıldığı olmuştu.
  • Yeni Oluştur...