Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık: 240 GB OCZ Vortex 3 SSD

mascio

Öne çıkan mesajlar

Paketi dahi açılmamış OCZ Vertex 3 240 GB SSD'mi satıyorum.

Ürünü merak edenlere Bimeks'ten göstereyim:

OCZ Vertex 3 240 GB

Özellikler:

said:
Disk Kapasitesi 240 GB
Sabit Disk Arabirimi SATA3
Boyut 2,5"
Harici Bağlantı Noktaları Sata
Okuma Hızı 550 MB/s
Yazma Hızı 520 MB/s
Garanti Süresi: 24 Ay

Fiyat araştırması yapılıyor şu an belirteceğim ne kadar olduğunu. Kharon yardımcı olacak umuyorum ki bu konuda.

Fiyat 500 lira olarak belirlenmiştir. İlgilenen olursa mesaj atabilir. Kharon'un söylediği fiyatın üzerinde bir fiyat yazdım ama o fiyat beni zaten kurtarmıyor hiçbir şekilde çünkü yeni masaüstü toplayacağım.

İlan bir hafta sonra kendini imha edecek arkadaşlar bilginize.
Sosyal ağlarda paylaş

açılın exper geldi.

sıfırını hala 500-700 arası satmaya çalışanlar var, satabiliyorlar mı? keriz bulurlarsa.
sıfırını 500'e alayım derseniz araştırmanız gerekir 370'e aldım diyen arkadaş nerden aldı bilemedim.
gg,sahibi,donanımhaber'den denemen lazım.

gg sahibi satmanı tavsiye edeceğim ederi: 400tl
pati ederi : 250tl.
ben alcak olsam ederi: 0tl

yanlış yerde satıyorsun o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Oripxnot said:

1 Ay önce sıfırını 370 liraya satın aldım. OCZ İflasını açıkladığı için garantisi kalmadı bu ürünlerin, millet elinde kalanları tüketmeye çalışıyor. Baltalamış olmadım umarım (:P)

şu doğruysa zaten 250 tl üzerine satamaz

Toshiba aldi, garantisi yine ocz olarak devam eder
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sıfırı 370 lira olmadı hiçbir zaman ya. 120gb'tan bahsediyordur muhtemelen yazan kişi diye düşünüyorum.

Sevmediğiniz Donanımhaber 2. el bölümünde bu tip fiyatlara her ay 3-4 ilan düşüyor. Benim aldığım arkadaş (resimdeki ilan) 50 tane falan satmıştı bu fiyattan.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

hea tükkandan alınmış bişey diil yani? elin adamından alınmış? allah bilir yurt dışından bavulla getirmiştir 50 tane, çok ucuza kapamıştır falan :P

Bavulda ssd'lerle beraber domuz gribi getirmediyse benim icin problem yok, zaten ben 370TL'ye aldiktan sonra isteyen ayni urunu 500e alsin isteyen 800e alsin bana farketmez. Demek istedigim sey su; arayan ucuzunu bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...