Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Yazıya eklemeyi unuttum, Meditasyona etki etmeyen tek armor Protection büyüsü ile gelen armordur.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Armor arttıkça meditation düşüyor yani. Güzel bence. hızlı mana - yüksek armor arası tercih yaptırtacak. güzel oluyor devam :D
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bingildak said: BG'u sabit bir renk yapar ve logoyu siler misiniz. sayfaya açtığımda otomatik kapatma ihtiyacı duyuyorum. okunmuyor. ctrl+f5 ile şu an nasıl olduğunu söyleyebilir misin ?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Artariel said: Yazıya eklemeyi unuttum, Meditasyona etki etmeyen tek armor Protection büyüsü ile gelen armordur. Meditasyon, zırh konusuna bir önlem getirmiş gibi gözüküyor ama ekonomik eşitsizlik ve güç konusunda dengeleri nasıl ayarladığını anlamadım
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Meditasyonun bu hali sayesinde precast'a sahip büyücüler durmaksızın, patır patır bir şeyler saydıramayacak, limitlenecekler. Haliyle manayı anında bitirmemek için daha az hasara sahip daha seri büyüler atmak zorunda olacak. Mind Blast hariç büyü hasarını ve curse tarzı büyülerin etkilerini düşüren tek faktör Resisting Spells yeteneğidir. Armor yalnızca fiziksel hasarı önler. Ekonomik dengesizlikte en güçlü büyücü veya en güçlü warrior tarzı kıyaslama yapmak doğru değil, sonuçta elindeki büyüleri en iyi sırayla kullanma durumu var. Bu iki classın birbiriyle savaşında silah hariç hiçbir şeyin maliyeti yok. Bir warrior başka warrior ile savaşırsa o zaman armor söz konusu olur, ekonomik hesaplamalar girer. 1m fiyatı nebulada magic itemlere verilen gereksiz önemden dolayıdır çünkü nadir çıkıyor. İnan, magic item kadar bol şey bulamazsınız Dio'da. Ultima Online hardcore bir oyun, eşyaların çok önemi olmadığı için ölüp de her şeyi kaybetmek insanlara bu kadar koymuyordu. Bak mesela şimdi AOS ve sonrası sunucularda EA eşya kaybettirme riskini göze alamıyor, çünkü her şey değerli hale geldi ve Insurance sistemini ekledi. Dark Fatherdan %1'den az şansla düşürdüğüm süper rare bir artifacti düşürsem ben de kafayı yerdim sanırım. Ama Dio'da full platemail set ile yanında kalkanla robocop gibi giderek birçok şeyden korunabilirsiniz. Dio tamamen yetenek oyunu, yetenek sahibi olmak değerli yapıyor karakteri. Kullanan kişinin de yeteneği önemli tabi. Ekleme: 1m konusuna tekrar dönecek olursam. Nebula, oturduğunuz yerden balık ve scrolla parayı kırdığınız, para girişinin NPC vendorlardan sağlandığı bir yer. Ekonomide m'ler dönmesi normal. Gelir/Zaman oranı çok büyük, ghostmouse ile bir gece gemiye bıraksam sabaha zengin olabileceğim bir yer. Ekonominin bu tarz girişlere sahip olmaması konusunda kesin kararlıyım, ki şu durumuyla da öyle. Oyuncu arası alışveriş, takas ve PvM'den gelecek gelirle en azından daha sürdürülebilir bir ekonomi mümkün.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 precastle 100 kişi kalvası hazırlayıp istedigi adamı öldürebilir nasıl bug ;)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 100 kişiyi aynı anda bulursan bug mug değil o gang bang olur. 100 kişi aynı anda impor atsa da ölür adam
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bu konuşulanlar ultima ile alakalıysa biz yıllardır ne oynadık ?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hocaefendi sen osi de hiç oynadın mı?
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Denizcilik, deniz pvpsi, yeni gemiler, cannonlar ile çok detaylı rehber yakında gelecek. Şimdilik şu yeni yazıyı takip edin : http://www.uodio.com/Stratics.aspx?id=60
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hala kötü. lütfen bg yi değiştirin. tasarımcınız neden yok ki? malmıyım lan ben ne biçim yazmışım arkaplan hala okumaya engel oluyor babalar, bi değiştirebilir misiniz? Artariel said: bingildak said: BG'u sabit bir renk yapar ve logoyu siler misiniz. sayfaya açtığımda otomatik kapatma ihtiyacı duyuyorum. okunmuyor. ctrl+f5 ile şu an nasıl olduğunu söyleyebilir misin ?
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Dworgian said: hocaefendi sen osi de hiç oynadın mı? oynamadım.ama hep merak ettim. bu başlığa yazılanları takip ediyorum.süper şeyler var.tebrik ediyorum fikirleri olanları ve uygulamaya çalışanları.
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 HocaEfendi said: Dworgian said: hocaefendi sen osi de hiç oynadın mı? oynamadım.ama hep merak ettim. bu başlığa yazılanları takip ediyorum.süper şeyler var.tebrik ediyorum fikirleri olanları ve uygulamaya çalışanları. teşekkürler. Sıkıntı şöyle ki paticikten atıyorum 10 kişi oynarım diyorsa güzel ama paticik dışına yayılabilip hype oluşturabilmek şu aşamada çok daha önemli. Straticsi hızla dolduruyorum biraz daha doldurduğumda en azından paticik dışında da paylaşıp bekleyen sayısını artırabilmek için, sunucuda world ve yapılması gereken birkaç düzenlemeden başka pek bir şey kalmadı çünkü. Video ve resimler biraz daha iştah kabartmak için var elimden geldiğince resimle gösterilebilecek şeyleri düz yazı yapmamaya çalışıyorum. Tema çirkin olabilir bilmiyorum ama zaten ana site de değil kendisi, tek bir amacı var o da stratics olması ve okunması. Wiki kurmadım çünkü basit bir stratics için çok gelişmiş ve temalarını sevmiyorum pek. Arka planın rahatsız ediciliği opacityden olabilir diye 0.99'a çektim transparency'i, arka planı da koyulaştırdım, daha fazla rahatsız etmemesi lazım (?)
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 devam devam şevkiniz kırılmasın. dışardanda elbet ilgilenenler olacaktır.
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Notoriety ile ilgili uzun ve ne yazık ki sıkıcı bir yazı gelecek : http://www.uodio.com/Stratics.aspx?id=61 şimdilik PermaGrey adlı alışılmışın dışındaki durumu anlatabilmişsem ne mutlu.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Vuu. Perma olayı ilginçmiş. Hırsız göstere göstere çalsa da saldırmak risk. Ama yine de hırsızın da riski var. Tenha ortamda direk gg
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 stealing : http://www.uodio.com/Stratics.aspx?id=41 resisting spells (ve evaluating intelligence) : http://www.uodio.com/Stratics.aspx?id=38
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Stealing i sevmedim. Girmem ben bu stealing sistemiyle.
Artariel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 BeIlow said: Stealing i sevmedim. Girmem ben bu stealing sistemiyle. Aslında beğenilmeyen kısmı yazarsan daha da yardımcı olabilirim
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bir guild olayı olmadan mavilerden çalamamak. Neden ? Ben hırsız karakter oynamak istiyorum ve hiç bir şeye bağlı olmak istemiyorum. 2. Kill alan kişiler bu sisteme hiç bir şekilde giremeyecektir. Hırsızlar adam öldüremez diye bir kural koymanız çok saçma geldi. Gerektiğinde mavide öldürürüm, pk da olurum, crimde. Bunu kısıtlamanız çok saçma. Pk isem savaş alanında mavilerin regini çalmayı seviyorum kalıyorlar öle. Maviysem savaşan kişilerin silahını çalmayı. 3. Stealing i 100 yapıp riske girip 500 gold çalabilmek çok saçma. Zaten hırsızlık kasılmasın diye bir çok şey yapılıyor, çek sistemi vs filan iyice öldürüyor hırsızlığı. 4.Hırsızlar guards çağıramaz. İsmi çıkmış bir hırsıza herkes bodoslama dalar o zaman. Disq kit bu yüzden var diyeceksiniz ama o 30 dk içinde yakalanan bir hırsıza hiç korkmadan dalabilirler. Kill bile sayılmıyoruz. Hırsız oynamak istersem girmem açıkçası bu kadar sınırlandırılmış bir servera.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sdfg cahillik kötü şey, 500 gold dediğin az para değil, çek sistemi ne ayrıca sdfg nebula gibi sikko server mı burası
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 statics te para sistemi için bir şey yazmıyor açıkçası. Fikirlerimi sunuyorum burada cahillik kötü bir şey falan filan. Düzgün bir açıklama yapsan onun yerine. Burada bir resurrect scroll 10 gp ediyor veya 500 gp 60k golda eşittir gibi ?
Öne çıkan mesajlar