kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 geçenlerde şirkette göz taraması yaptı bi özel kurum. sadece cihazla ölçüm yapıldı ve 1.25 çıktı gözler. önceden ben başka hastaneye randevu almıştım iki gün sonra da oraya gittim. orda aynı makine gözlerin numarasını daha büyük gösterdi. doktorun yanına geçtiğimde böyle böyle dedim, dur dedi şimdi gerçek numaranı görecez. oturdum duvarın karşısına, camlarla test yaptı ve gözler 0.75 e 1.00 miyop çıktı. az da astigmat var. bir arkadaşım ilaçlı ölçüm yaptır en doğrusu o dedi. sizin bir bilginiz var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 doktor yapmis iste camlarla deneye deneye senin cevabına göre söylemiş numarasını daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dünyagöz e falan git, damla damlatıyorlar gözbebeklerini açtıran, ondan sonra yapıyorlar ölçümü, bir saat falan bekliyosun, çıktığında da yakını göremiyosun bir süre ama olsun en doğrusu hakikaten o yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 En doğrusu göz bebeğini açan ve donduran ilaçlarla yapılan test evet. Ama 1 gün boyunca yakını göremiyosun ve güneşe çıkamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 1 gün abartılı ya, 3-4 saate geçiyor (bende geçti en azından). Ama ölçümü Temmuzda yaptırmıştım, bir çıktım Dünyagöz ün loş ortamından, direk MY EYESSSSSSSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Benim ertesi sabaha kadar ancak geçiyor. Belki gözden göze farkediyordur. Of bide ben bi kez arabayla gittim havanın kapalı olmasına güvenip. Bi çıktım hastaneden, hava günlük güneşlik ahahah. Normal gözlüğümün üstüne abimin güneş gözlüğünü taktım. Sadece güneş gözlüğüyle göremiyorum 4.5 derece miyop var. Allahtan arabada taşıyormuş güneş gözlüğünü sdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 izmirde yapan var mı bildiğiniz şu ilaçlı zımbırtıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 lan ben bi kere bi göz hastanesine gittim göz muayenesi için. kafamı bi alet önünde sabitlediler , ben de sanıyorum ki biri aletin diğer tarafına geçip gözümü inceleyecek. lan fıssssss diye bi hava verdiler gözüme , "ananı silkiyim" diye bi bağırdım hastanede. lan korktum. odasında muayene yapan doktor çıktı kapıdan " beyfendi ayıp oluyo " dedi ahahahahahaahah. göz tansiyonu mu neymiş onu ölçüyorlarmış. benim tansiyonum çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abi bende göz tiki var damla falan damlatamıyorum mesela gözüme. o hava üfleyen alet benim için SAW filminde kurban olmak gibi bişey. biri resmini falan koysun bir gün oturtmaya çalışırlarsa camdan atlayayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kozalak said: camlarla test yaptı ve gözler 0.75 e 1.00 miyop çıktı. az da astigmat var. bir arkadaşım ilaçlı ölçüm yaptır en doğrusu o dedi. sizin bir bilginiz var mı bu konuda? 0,25 lik fark möhim değil düşük olan numarayı tercih eti gözünü şımartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 diaboliq said: lan ben bi kere bi göz hastanesine gittim göz muayenesi için. kafamı bi alet önünde sabitlediler , ben de sanıyorum ki biri aletin diğer tarafına geçip gözümü inceleyecek. lan fıssssss diye bi hava verdiler gözüme , "ananı silkiyim" diye bi bağırdım hastanede. lan korktum. odasında muayene yapan doktor çıktı kapıdan " beyfendi ayıp oluyo " dedi ahahahahahaahah. göz tansiyonu mu neymiş onu ölçüyorlarmış. benim tansiyonum çıktı. Hangi barzo hastane abi o, o alete uyarmadan oturtan? (Dünyagöz de "şimdi göz tansiyonunuzu ölçücez, gözünüze doğru hava üfleyecek alet hazır olun" falan diye peşrev var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black-ice said: abi bende göz tiki var damla falan damlatamıyorum mesela gözüme. o hava üfleyen alet benim için SAW filminde kurban olmak gibi bişey. biri resmini falan koysun bir gün oturtmaya çalışırlarsa camdan atlayayım hemen. Valla ben de senin gibiydim, sonra gözü çizdirdim, günde 5 damla damlatmam gerekmeye başladı, başta hakikaten azap oldu ama sonradan bir açıldım pir açıldım, korkularının üzerine git sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abi işte bizim ilçenin bi hastanesi. benim de başıma ilk kez geldi. hemşire uyarmadı bile. saf saf durdum makinanın önünde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abi gözle ilgili bi sıkıntım olmadığından şuan idare ediyom ya. ama düşününce bile gözlerimi kapatıyorum şuan postları okurken öyle kötü tikliyim. hani televizyonda mesela ekrana futbol topu falan gelme efekti olur ya onlarda falan mahvoluyorum mesela fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Dünyagöz e falan git, damla damlatıyorlar gözbebeklerini açtıran, ondan sonra yapıyorlar ölçümü, bir saat falan bekliyosun, çıktığında da yakını göremiyosun bir süre ama olsun en doğrusu hakikaten o yöntem. Yıllar önce yaptırmıştım şunu, 3-4 saat klavyedeki tuşlarda ne yazdığını görememiştim. Epey bela bir şey. Gerçi yeni teknoloji, yeni damlalar vs o kadar uzun sürmez herhalde. Bu arada her postta dünyagöz demişsin. Hayırdır abi babanın fln mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ahahahah o damla efsane ya. gece karanlığına girsen yine görürsün yani. kesin askerler falan öyle yapıyodur zaten. gündüz güneşine maruz kalmıştım ben de, gözler kapalı yürüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben de geçen martta glokom teşhisi konulalı beri her gün damla damlata damlata anca alıştım. Yoksa o hava tüküren alette sağ gözüm için 11 deneme yapmışlardı, her seferinde kapıyodum sdf Bu arada bana da sol .5 sağ .75 miyop astigmat dediler ama gözlük aşırı derecede ağrıttı gözlerimi, takmıyorum. Yazı okumak bi gıdım zorlaşıyo ama ağrıya tercih ederim her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Jeeztro said: quixef said: Dünyagöz e falan git, damla damlatıyorlar gözbebeklerini açtıran, ondan sonra yapıyorlar ölçümü, bir saat falan bekliyosun, çıktığında da yakını göremiyosun bir süre ama olsun en doğrusu hakikaten o yöntem. Yıllar önce yaptırmıştım şunu, 3-4 saat klavyedeki tuşlarda ne yazdığını görememiştim. Epey bela bir şey. Gerçi yeni teknoloji, yeni damlalar vs o kadar uzun sürmez herhalde. Bu arada her postta dünyagöz demişsin. Hayırdır abi babanın fln mi Keşke babamın olsaydı, oraya gittiğim için onu söyledim, deneyimim orayla sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: Dünyagöz e falan git, damla damlatıyorlar gözbebeklerini açtıran, ondan sonra yapıyorlar ölçümü, bir saat falan bekliyosun, çıktığında da yakını göremiyosun bir süre ama olsun en doğrusu hakikaten o yöntem. o senin dediğin retinaya bakmak için. daha dün doktordaydım (maslak acıbademde sadece retina işine odaklı çalışan bir doktor), adam "o damladan önce göz numarasına bakmak lazım, damladan sonra tam anlaşılmıyor" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Valla Dünyagöz de muayeneye girmeden önce damlayı damlatıyorlar, tüm ölçümleri ondan sonra yapıyorlar, yanlış yapıyor olsalardı birileri çıkıp "Hey dostum sizin derdiniz nedir ha" derdi diye düşünüyorum. Acı bademi kırağı çalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bende damladan önce olarak gördüm hep, ama işlem faklı olabilir daha doğrusu, önce makinede ölçüm yapıyor, sonra doktorun yanına çıkıca orada damlayı damlatıp, orada ayrı bir ölçüm yapıyor, göz vakfinin hastanesinde öyle oldu en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: Valla Dünyagöz de muayeneye girmeden önce damlayı damlatıyorlar, tüm ölçümleri ondan sonra yapıyorlar, yanlış yapıyor olsalardı birileri çıkıp "Hey dostum sizin derdiniz nedir ha" derdi diye düşünüyorum. Acı bademi kırağı çalmaz. dünyagöz ü referans vermesen tartışırım oturup da. müşterisine kesime girecek koyun muamelesi çeken, herkese oturup aynı standart prosedürü uygulayıp geçen bir yer orası. daha da gitmem. göz yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Feamer said: bende damladan önce olarak gördüm hep, ama işlem faklı olabilir daha doğrusu, önce makinede ölçüm yapıyor, sonra doktorun yanına çıkıca orada damlayı damlatıp, orada ayrı bir ölçüm yapıyor, göz vakfinin hastanesinde öyle oldu en azından... aynen öyle. göze yapay bir müdahale olmadan normalde ne durumda olduğunu ölçüp, o sıvıyı damlattıktan sonra da detaylı muayene gerekir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dworgian said: quixef said: Valla Dünyagöz de muayeneye girmeden önce damlayı damlatıyorlar, tüm ölçümleri ondan sonra yapıyorlar, yanlış yapıyor olsalardı birileri çıkıp "Hey dostum sizin derdiniz nedir ha" derdi diye düşünüyorum. Acı bademi kırağı çalmaz. dünyagöz ü referans vermesen tartışırım oturup da. müşterisine kesime girecek koyun muamelesi çeken, herkese oturup aynı standart prosedürü uygulayıp geçen bir yer orası. daha da gitmem. göz yahu bu. Yahu neyi tartışıcaz, bana yapılanı söylüyorum ben doğrusu budur, Dünyagöz graldır mı diyorum? Allah Allah herkes atarlı bugünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Abi dünya göz e gittim direk sıktılar diyorsun. O yanlış diyoruz. Ama dünyagöz bu yani fln diyorsun. Dünya göz referans alınacak bir yer değil. Eskiden başarılıydı, ilgililerdi, son gittiğimde kendimi koyun gibi hissettim, herkese aynı muameleyi çekip sallayan bir yer olmuş. Oraya gitme bence diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar