Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone 5 16gb siyah

kath

Öne çıkan mesajlar

Ben buraya kalkıp "philips iphone dock satıyorum" desem sen demez misin "hacım hangi dock bu peki?" diye. Hani ben mesela tüm docklar tüm iphone lara compatible diye biliyordum. satıcı gerekli bilgiyi vermezse böyle şeyler olması gayet doğal. bunun sığır olmakla hiç alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada, o sitede yorumu okumuş ve "iphone 5 uyumlu değil" yazısını görmüş olsam, "haa demek bu farklı dock zira adam iphone 5 le birlikte satıyor" diye düşünürdüm o kadar da düşük iq yok. Sadece fiyatına baktım ve aynı şekilde 2 farklı dock olabileceğini düşünmediğimden o link i yapıştırdım ve sonra baktığımda olaylar olaylar olmuş olduğunu gördüm. Sığır mıyım? Bence hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

sadsadsa şimdi eve gelince hepsiburada ya tekrar girip baktım da cidden 2 dock alt alta çıkmış ya.

hatta madem websense yok evdeyiz,

hangi kafa ben üstteki sandım da onu linkledim valla şu an hatırlamıyorum o konuda sığırlık olmuş biraz evet kabul etmek lazım. ha bu konuda laf sana mı düşer o ayrı tabii. da sen sığır demekle bu kadar eğleniosan de gitsin. parmaklarını tutup da" ltfn öyle yazma" diyecek halimiz yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi valla bilemedim ya. Foto gördüm model görmedim. Bir link koydum aksiyona bak. Sana da pardon demiştim zaten lol. O yazdigim tamamen sığır takintili arkadasin dediginden sonra soylenmis bisey aslinda sana laf etmek amacim yok :)

Zaten sattin bitti iste free 2 troll zone olunca tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

sadsadsa şimdi eve gelince hepsiburada ya tekrar girip baktım da cidden 2 dock alt alta çıkmış ya.

hatta madem websense yok evdeyiz,

hangi kafa ben üstteki sandım da onu linkledim valla şu an hatırlamıyorum o konuda sığırlık olmuş biraz evet kabul etmek lazım. ha bu konuda laf sana mı düşer o ayrı tabii. da sen sığır demekle bu kadar eğleniosan de gitsin. parmaklarını tutup da" ltfn öyle yazma" diyecek halimiz yok.

seni seviyorum ama fenni değil beyb.

kath umarım para işine yaramıştır hayırlı olsun ^^

Sosyal ağlarda paylaş

Telefonu göndermeden, ödemeyi yapan Fistan kardeşime burdan teşekkür etmek istedim. Sene 2014 'güven' denen kavram yitmiş gitmiş. Paticik benim için çok farklı bir yeri olan bir community, gerçekten zor günler geçirdiğim bir anda hızır gibi yetiştiniz, bireye değil hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...