Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ben buraya kalkıp "philips iphone dock satıyorum" desem sen demez misin "hacım hangi dock bu peki?" diye. Hani ben mesela tüm docklar tüm iphone lara compatible diye biliyordum. satıcı gerekli bilgiyi vermezse böyle şeyler olması gayet doğal. bunun sığır olmakla hiç alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bak mesela güzel bir satış başlığı örneği şu; http://forum.paticik.com/read.php?27,7439772,7439772,page=1#msg-7439772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fenn said: .............. İşi gücü bırakıp cevap yazacağım amaaaaaaaan 2 senede 6k mesaj atan bi adam için fazla cesur bi açıklama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ha bu arada, o sitede yorumu okumuş ve "iphone 5 uyumlu değil" yazısını görmüş olsam, "haa demek bu farklı dock zira adam iphone 5 le birlikte satıyor" diye düşünürdüm o kadar da düşük iq yok. Sadece fiyatına baktım ve aynı şekilde 2 farklı dock olabileceğini düşünmediğimden o link i yapıştırdım ve sonra baktığımda olaylar olaylar olmuş olduğunu gördüm. Sığır mıyım? Bence hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 off ne güzel başlık dönmüş, dur baştan okuyayım fenn'in göz yaşlarım hmmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Esh dock'a fiyat belirlemiş; o dockı unut artık. O istediği fiyattan alır. Asla karşı koyamazsın. edit: iyi satmışsın yırttın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Göstermiş zaten sığır :) görseller bile aynı değil ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sadsadsa şimdi eve gelince hepsiburada ya tekrar girip baktım da cidden 2 dock alt alta çıkmış ya. hatta madem websense yok evdeyiz, hangi kafa ben üstteki sandım da onu linkledim valla şu an hatırlamıyorum o konuda sığırlık olmuş biraz evet kabul etmek lazım. ha bu konuda laf sana mı düşer o ayrı tabii. da sen sığır demekle bu kadar eğleniosan de gitsin. parmaklarını tutup da" ltfn öyle yazma" diyecek halimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Neyin kafasını yaşıyosunuz bilmiyorum :) Model de fotoğraf da koydum satıcı yeteri kadar bilgi vermezse bla bla yapmışsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Abi valla bilemedim ya. Foto gördüm model görmedim. Bir link koydum aksiyona bak. Sana da pardon demiştim zaten lol. O yazdigim tamamen sığır takintili arkadasin dediginden sonra soylenmis bisey aslinda sana laf etmek amacim yok :) Zaten sattin bitti iste free 2 troll zone olunca tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kath çok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Telefon gitti bizim *ötde mi sıra olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dworgian said: sadsadsa şimdi eve gelince hepsiburada ya tekrar girip baktım da cidden 2 dock alt alta çıkmış ya. hatta madem websense yok evdeyiz, hangi kafa ben üstteki sandım da onu linkledim valla şu an hatırlamıyorum o konuda sığırlık olmuş biraz evet kabul etmek lazım. ha bu konuda laf sana mı düşer o ayrı tabii. da sen sığır demekle bu kadar eğleniosan de gitsin. parmaklarını tutup da" ltfn öyle yazma" diyecek halimiz yok. seni seviyorum ama fenni değil beyb. kath umarım para işine yaramıştır hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şarkı güzel. ürün satıldı. ilk bariz sığırlığımı da yaptım. modlar kilitleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 forumu kapatalım bugünlük had. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 taam sen çık, ben de ışıkları fln kapatıp çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Certhas Yuh yani işsizlikte rekor kırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Telefonu göndermeden, ödemeyi yapan Fistan kardeşime burdan teşekkür etmek istedim. Sene 2014 'güven' denen kavram yitmiş gitmiş. Paticik benim için çok farklı bir yeri olan bir community, gerçekten zor günler geçirdiğim bir anda hızır gibi yetiştiniz, bireye değil hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ben tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar