AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Yukarıdaki ingilizce kıyaslamada red gaming için great denmiş ama tactile ve clicky oyuncular arasında kullanışlı mı değil mi epey göreceli iş. Zevkler ve stiller kişisel olduğu için evrensel bir "bu oyuncular için, bu tam typing için" demek de çok doğru değil aslında. Benim zaman içinde fikrim böyle değişti klavyeyi ilk aldığım güne kıyasla. :) Farklı arkadaşlarımda özellikle siyahı denedim; ısınmakta zorlandım mesela. Kahveden gayet memnunum, dipnot olarak düşeyim.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 AscAnsio said: reampage said: "Konuyu enine boyuna araştırıp farklı görüşleri dinleyerek ve deneyerek şunu söyleyebilirim rahatlıkla; gaming için uygun olan mekanik switch renkleri şunlar: Kahve ve Mavi." said: tartışmaya bile gerek yok aslında ya. Firmaların çıkardığı mekanik oyun klavyelerinin mavi ve kahverengi ağırlıklı olması gerçeği var. hayır tek olay var feedback olmayan klavyeler mekanik hissi vermyiorlar ve son kullanıcı black bir ürün aldığı zaman mekanik klavye aldığının farkına bile varmıyor. razer o yüzden yeni kendim ürettiğim dediği turuncu switchler için hem feedback var hemde aktivasyon çok yukarda diye reklam yapıyor. Razer her sene swtich değiştirdi, logtiech rekabete girmek için milletin kendi alıp taktığı o-ringleri kendi icadı gibi gösterdi. firmalara bakalım steelseries black ağırlıklı, corsair red ağırlıklı, coolermaster hepsini yapıyor, razer blue ile başladı browna döndü sonra kendi swtichlerini icad etti. logitech direk brown üzerine o ring taktı tek modeli var zaten. bunlar mainstream markalar.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Cuce said: kahve cillop mavi yalan. Sen blackciydin bir aralar
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 blackde güzel, kahve den sonra black gelir ama kahve daha bi güzel. bi tane kahve klavyem var o yüzden evde kahve ofiste black
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Disko fuhuş klavyemle yerim mekaniği http://www.youtube.com/watch?v=KVbn5iXQDmQ
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 ofiste olsam bende brown alırdım ama evde sesi çok hoşuma gidiyor.
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 walla das keyboard 4 aldim. inanilmaz bisey olmus. evdeki das keyboard 3 de ofise getirdim. Bakan bunla nasil yaziyorsun cekiyor paso
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 das ist how you do it deyip gösterseydin
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 STATUS: In transit SHIP CARRIER: UPS TRACKING ID: 1Z88Y7Y20420077710 LATEST EVENT: YESILKOY ISTANBUL Package arrived at destination country - May 8, 2014 11:31:00 AM SHIPMENT UPDATES VIA TEXT: Sign-up to receive 'Shipment Updates via Text' hmmppss 3 günde amerikadan istanbula ulaştı hızlı kargoyla
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Brownıda ben sevemedim halen, yani güzel tabi yazılıyor filan ama red gibisi yok pamuk gibi
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 stormeagle said: Disko fuhuş klavyemle yerim mekaniği http://www.youtube.com/watch?v=KVbn5iXQDmQ ahahah
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 stormeagle said: Disko fuhuş klavyemle yerim mekaniği http://www.youtube.com/watch?v=KVbn5iXQDmQ asfasffs looool
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bingildak said: STATUS: In transit SHIP CARRIER: UPS TRACKING ID: 1Z88Y7Y20420077710 LATEST EVENT: YESILKOY ISTANBUL Package arrived at destination country - May 8, 2014 11:31:00 AM SHIPMENT UPDATES VIA TEXT: Sign-up to receive 'Shipment Updates via Text' hmmppss 3 günde amerikadan istanbula ulaştı hızlı kargoyla kaça nerden aldın kuzen ?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bugün ürün elime ulaştı. switchler tam istediğim gibi. blackwidow'dan biraz daha sessiz ama bence kötü bir şey değil blackwidow baya inletiyordu evi daktilo gibi. pazartesi geçtim cuma elime geldi ürün. aynı gün daha erken vatandan ssd siparişi vermiştim, klavye amerikadan daha hızlı geldi öyle söyleyim. Airbaglerle falan güzel bir şekilde boxlamışlar. keyboard'a dair ufak beğenmediğim noktalar oldu : notepad'e ok tuşlarını sıkıştırmak çok salakca olmuş bence. home vs. 'i kullanırken excel'de ok tuşlarını kullanamıyorum ki çok kullanırım excel'de. bunun dışında enter tuşu gereksiz ufak olmuş. ışıklandırması şahane, istediği bölümlerde ve seviyelerde ayarlayabiliyorsun. çok dim olabiliyor veya çok bright yapabiliyorsun kafana göre. off yazdıkca yazasım geliyor ya mekaniklerde hmmppss.
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0VRK_bsE6nw
Öne çıkan mesajlar