moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 İki hafta sonra assosa gidecegim. Arabayla gitmeyi dusunuyorum ama ilk uzun yolum olacak. İyi kullanirim ama assos yolunun baya engebeli ve virajli oldugunu okudum. Riske atmayalim kendimizi. Tam da bilgi alamadim, bilgi sahibi olan var mi? Sahil tarafindan degil de ayvacik uzerinden gitmeyi planliyorum. Kisisele acmisim ya pardon sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ne gibi bi risk ? yavas git işte acemiyse acemi değilsen bir sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Her türlü yavaş git bi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 güzel bi playlist yap. gerisi hikaye. tabi aracın ses sistemini iyi olarak kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Kar ya da asiri yagmur olursa diye sey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Yavaş git, zaten yolu bi gidiş bi geliş, denizi yazın bile soğuk, bu mevsimde taşşak çatlatır söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Yolu bayağı sıkıntılı, biz son gittiğimizde arabanın teki motorlu bir çifti şarampole sürüklediydi, adamı hastaneye biz götürdük; ambulans gelemedi. Sen yavaş gidersen ve karşıdan araba gelmezse sıkıntı olmaz belki ama sen yavaş ve dikkatli olsan da karşıdan doğan görünümlü şahin şoförü kafasında birisi gelirse ciddi anlamda sıkıntı yaratabilir. Eğer güvenin tam değilse ya başkası indirsin arabayı ya da otobüsle falan gidin. Canın sıkılmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 belli bir yere kadar çift yol yapıldı, istanbul tarafından gidecegini varsayarak söylüyorum biz kadırga koyu'na gidiyorduk geçen sene, o sapağa kadar tertemiz 4 şerit yol. assos sapağı biraz geride kalıyor tabi orası hala dönmeli etmeli garip bir yol, ama o kadar tedirgin olacak bişey yok acemi değilsen heyecan yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Berhamkale'den aşağı inecekseniz, bundan 8 9 sene önce iki arabanın yan yana gitmesinin zor olduğu bir yolu inmeniz gerekebilir. Şu an bakım yapıp koruyucu koydular mı bilmiyorum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çok zevkli o yollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Aynen, acayip zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 felaket zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yol tek şerit ve yoğun virajlı, önünde çanakkale-izmir istikametine giden tır varsa uzun süre arkasında kalıyorsun. bir de eğer kaz dağlarının üzerindeyken manzaraya kapılırsan ilk turunda aşağıya doğru uçarsın sdf. güzel yoldur, ama o yolda kullanmayı sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 hımm dediğiniz gibiyse riske girmeye değmez. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Abi adamı korkutup vazgeçirdiniz yuh. Yok kardeşim öyle ölüm yolu falan değil abartıyorlar, kervan gibi gidiyorsun işte önündeki tırın otobüsün arkasına takılıp, geçecem diye kasmazsan virajlarda yavaşlarsan hiç bi riski yok, ki bütün yol böyle değil zaten, Ayvacıktan sonrası böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Abi Behramkale'ye kadar sıkıntı yok, o yollarda sıkıntı yaşanıyorsa ayrı konu zaten de; Asos'un son inişi çok boktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar