downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bu iş için bi guide olsa ne güzel olacaka ya
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "roket adam" said: Youtube'dan para kazanılır da ameleliği çok fazla yani. Aklım olsa öğrenciyken keşfederdim bu monetization zımbırtısını. populerliğine ve izleyici kitlene baglı kendi contentini yaratıyosan zor ama en cok para kazanan adamlardan birinin fred oldugunu dusunursen su videodan hherifin 32 milyon viewi var bu videodan adam 120000 dolar kazanmıs demek bu abi kitlelerinz evkine sıcıyım http://www.youtube.com/watch?v=m9MA0eW8yyw
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 downwhereiam said: bu iş için bi guide olsa ne güzel olacaka ya ne guide'ı abi çok izlenen bi video cikarmada bitiyor eninde sonunda olay o da guidela olcak bisey degil
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ya işte çeşitli yolları var one hit wonderlar var charlie bit my finger gibi yada sürekli mesela 10 15 k view alıp haftada 50 tane video yapan adamlar var adam mesela oyun oynuyo gunde 8 saat her saati video yapıp koyuyo youtubea aynı anda twitchte yayınlıyo ordanda para kazanıyo felan
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bu arada memen varsa daha kolay moneys
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Öyle gezip tozan bi adamsanız güzel şeyler yakalayıp çekip koysanız da bayaa izleniyo ya. Mesela ben almanyadayken bi ICE treninin içini çekmiştim, birkaç yüz bin tık aldı zamanında, ya da cebit fuarında bi robot vardı o aynı şekilde yarım milyon falan izlendi, ne bileyim. O kadar da kasmanıza gerek yok yani.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ltc miningden daha çok kazanıyorum yalnız günde, elektrik beleş. ekran kartı ucuz la kameradan.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mal said: o zaman bu youtube ünlüleri baya kazanıyo http://m.youtube.com/user/christellester 300-400 videosu var. ortalama 10k. bazı vidolar 100k üstü ve devamlı izleniyo. aylık 500$ geliyodur. communitychannel ben ilk çıktığından beri takip ediyorum avustralyalı bir kız çok sevimli http://www.youtube.com/watch?v=EnahALAp5vc
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://www.youtube.com/user/muratabigf?annotation_id=annotation_957456&feature=iv&src_vid=hQeVu-8Yyds
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 zaten para kazandıkları için bu copyright olayı gelip çat çat diye silmeye, monetize'ı kapamaya başlayınca baya aylık geçimini sürdürmek için sadece bu işle uğraşan bir kesimin geliri kesildi de olay oldu. Kafasına göre copyright sorunu çıkarıyordu çünkü.
Editor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Kafasina gore drgil muzik encok sorun olan... En guzeli rewievler yani bizim gibi adamlarin yapabilecegi... Ha bi kiz rew yaparsa daha da iyi tabi
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 vaperon said: O estimated'e takılma hacı. Benim estimated de 4$ falan gözüküyor ama 127 yatan. :) Abi ben hala anlayamadım bu mevzuyu. Youtube'dan giriyorum, son bir ayda estimated'im 7.70, ad earnings'im de 7.70, total 5700 küsür view var. Google Adsense'a geçiyorum, Hosted Adsense for Content kısmında estimated earning'im sıfır. 93 klik gelmiş, klik başına 0.21 TL diyor ama total estimated sıfır. Ben anlayamadım, Youtube'dan Adsense'a attırmak için bi hareket mi yapmamız lazım?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 beni kabul etmedi adamlar yeterince orijinal içerik yok diye :(
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 lan ben hayvan gibi silah atış videosu koyar mışım baya hastası var bu sektörün
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 "roket adam" said: vaperon said: O estimated'e takılma hacı. Benim estimated de 4$ falan gözüküyor ama 127 yatan. :) Abi ben hala anlayamadım bu mevzuyu. Youtube'dan giriyorum, son bir ayda estimated'im 7.70, ad earnings'im de 7.70, total 5700 küsür view var. Google Adsense'a geçiyorum, Hosted Adsense for Content kısmında estimated earning'im sıfır. 93 klik gelmiş, klik başına 0.21 TL diyor ama total estimated sıfır. Ben anlayamadım, Youtube'dan Adsense'a attırmak için bi hareket mi yapmamız lazım? Adsense üzerinde ay sonundan ay sonuna girişi yapılıyor youtube yatırılanların. Google adsense ile youtube earrings tamamiyle farklı şeyler. Google adsense üzerinde gözükmüyor. Ama ödeme adsense üzerinden gerçekleşiyor. Şimdiye kadar olan bu benim acc için.
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yok! Ne gelirim olsun? Artiz miyim ben? Pazarda artiz ne arar lan.
captaincanada Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Adamlar orjinal prank videolar hazırlıyorlar, tıklanma sayılarına bir bakın,O kadar da zor değil hazırlaması, komik hoş videolar yüklenebilir kendi hazırladığınız, sen neden denemiyorsun dersen, ben de bir vakit yaratıp en kısa zamanda yükleyeceğim.Kaybedecek birşey yok nasıl olsa.
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Your acc. is not eligible for monetization'ı sadece ülkeyi USA yaparak mı geçtiniz yoksa Türkiye için var mı ?
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ooo benim de aklıma yattı bu iş ama ne yüklenir ki
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mathias said: Your acc. is not eligible for monetization'ı sadece ülkeyi USA yaparak mı geçtiniz yoksa Türkiye için var mı ? başka ülke seçiceksin, yok türkiye için
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 youtube dan bi videoyu alıp onu başka bi başlıkla koysam nolur mesela ?
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kitleleri grafiğin tavanlarına vurdurabileceğim tek konu müzik ama onda da uğraşamam kopirayt falan. mesela mızıkayla aşkı memnu çalsam 63 milyon izlenir ama sonra uğraş dur toygarla.
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 biri tutosunu yapsın, para kazanak. dev hizmet bekliyoruz
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yaptım oldu izleyin para kazandırın bana https://www.youtube.com/watch?v=qTOxZiUEOJ8
Öne çıkan mesajlar