inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Artosis ladder'da harbi şanssız. Adamın Nat Pagle ile alıp veremediği var sanırım 5 turn hiç bir şey çıkaramadığını gördüm. Hatta bir kaç kez stream title'ına bile yazıyordu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Daha once verildiyse gormedim soyle bisey buldum : Kartlarin turkce anlamlari Ay basi da geldi deck almak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 İngilizce bilmeyen insanlar nasıl hayatlarını idame ettirebiliyorlar bazen şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Artık bu aşamada İngilizceyi inatla öğrenmemenin saygıdeğer bir direniş eseri olduğunu düşünmeye başladım. Benim kuzenler de var böyle, diyorum üniversitedesiniz iş ararken lazım olacak, onu boşverin biz gidemedik (bizim zamanımızda yoktu), bari siz Erasmus a gidersiniz, yok inat ettiler öğrenmiyorlar İngilizceyi. Sizin divxplanetinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar. Susuyorsam sessizliğim asaletimdendir, önce lafa bakarım grameri düzgün mü diye, sonra söyleyene bakarım TOEFL skoru kaç diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 TOEFL'in düşük dediler kız vermediler. CBT'ye can feda, paper based e elveda. Speaking bir otobüstür binmesini bilmeli 1 dakika geçmeden inmesini bilmeli Çilemse çekerim, 110 alamayana gülerim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Water Elemental: Bu askere zarar veren tüm askerler donar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 şu oyunda ne kadar ingilizce var ki türkçeye çevirmişler battlecry, damage, spell, combo, armor vs. bunu anlamayan oyun oynamasın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ahahaha çok iyi ya :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 quixef said: Sizin divxplanetinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar. Susuyorsam sessizliğim asaletimdendir, önce lafa bakarım grameri düzgün mü diye, sonra söyleyene bakarım TOEFL skoru kaç diye. (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 postu gördüğümde yazıcaktım linç edicekler diye sonra kendi kendime dedim boşver ne hali varsa görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://www.twitch.tv/artosis/c/3524578 kıyamam ya nasıl sevinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Repost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şu druid combo da ne kadar meşhur olmuş herkes onu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Öf evet herkes Reynad olmuş. Birebir aynı kartlarla oynuyorlar. Ne zevk alıyor millet şundan anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Özenti olmayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ki o druid decki reynadın bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 açmışlar dimi,beni aradılar blizzardan dediler abi girde oyna,yok dedim silktirin gidin gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 benim ''Adını Arthas Koydum'' adlı deckim kimsede yok. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 adını 2 tantuni koydum xDee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 GONDARCENGIZ said: adını 2 tantuni koydum xDee http://www.capsverpanpa.com/wp-content/uploads/2013/10/gulmedim-panpa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Open betada yeni başlayan birine "direk şunu crafta çok ucuz ve çok rahat edersin" diyebileceğiniz bir kart var mı? Hediye dustlar birikti de hani 2-3 tane common ya da 1 tane rare craftlayabilirim. Paladin ve priest oynuyorum genelde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yok dailyleri bitir her classla 10 ol arena tipleri oku bol arena yap duplicate kartları kır sonra kafanda oyun iyice oturduktan sonra craftinge başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 adamın 2 canı var vuramadan disconnect yiyorum ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kaede said: yok dailyleri bitir her classla 10 ol arena tipleri oku bol arena yap duplicate kartları kır sonra kafanda oyun iyice oturduktan sonra craftinge başlarsın 10 olduğun class başı 100g geliyor mu? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bir kere geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar