Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artosis ladder'da harbi şanssız. Adamın Nat Pagle ile alıp veremediği var sanırım 5 turn hiç bir şey çıkaramadığını gördüm. Hatta bir kaç kez stream title'ına bile yazıyordu asdf.
Mesaj tarihi:
Artık bu aşamada İngilizceyi inatla öğrenmemenin saygıdeğer bir direniş eseri olduğunu düşünmeye başladım. Benim kuzenler de var böyle, diyorum üniversitedesiniz iş ararken lazım olacak, onu boşverin biz gidemedik (bizim zamanımızda yoktu), bari siz Erasmus a gidersiniz, yok inat ettiler öğrenmiyorlar İngilizceyi.

Sizin divxplanetinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar. Susuyorsam sessizliğim asaletimdendir, önce lafa bakarım grameri düzgün mü diye, sonra söyleyene bakarım TOEFL skoru kaç diye.
Mesaj tarihi:
TOEFL'in düşük dediler kız vermediler.

CBT'ye can feda, paper based e elveda.

Speaking bir otobüstür binmesini bilmeli
1 dakika geçmeden inmesini bilmeli

Çilemse çekerim, 110 alamayana gülerim

mesela
Mesaj tarihi:
quixef said:

Sizin divxplanetinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar. Susuyorsam sessizliğim asaletimdendir, önce lafa bakarım grameri düzgün mü diye, sonra söyleyene bakarım TOEFL skoru kaç diye.

(tu).
Mesaj tarihi:
Open betada yeni başlayan birine "direk şunu crafta çok ucuz ve çok rahat edersin" diyebileceğiniz bir kart var mı?

Hediye dustlar birikti de hani 2-3 tane common ya da 1 tane rare craftlayabilirim. Paladin ve priest oynuyorum genelde :p
Mesaj tarihi:
yok
dailyleri bitir
her classla 10 ol
arena tipleri oku
bol arena yap
duplicate kartları kır

sonra kafanda oyun iyice oturduktan sonra craftinge başlarsın
Mesaj tarihi:
Kaede said:

yok
dailyleri bitir