Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 open beta olmuş geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sorieno said: Oyunda zaten RNG ögesi var. Topdeck muhabbeti başlı başına RNG ama bu game mechanics tamamen, beklenen ve kabul edilen bir şey, ayrıca oyunu bu kadar güzel kılan nokta da burası. Arena'da bu RNG'yi karmaşıklaştırıyorsun. Mesela limited değil aynı karttan bulundurmak gibi bir şey yok, tamamen random gelen kartlardan oluşturuyorsun deck'i tamam bunlar zaten herkes için mevcut olan RNG durumlar. Ama bir adama bir draft'ta 3 legendary geliyorken diğerine diğerine 3 tane epic bile gelmiyorsa o zaman sıkıntı var. İyice çorbaya dönüyor iş. En azından alt limit-üst limit belirlemek zorundalar bunun için. +1 aynen aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 arenada 30xsoulfire fantazim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben bi defa baine gördüm o kadar legendary başka karşılaşmadım dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 arenada hiç leg. görmedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya 3 gundur oynuyorum bugun rank19 a cıkmıstım, sımdı bı baktım 25 e dusmus tekrar nasıl oluyor bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Sezon bitti, ranklar sıfırlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Reward geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Yok, görmedim. Oyuna girdiğinde sadece salak saçma medal kazandın diyor, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bu sezonun rewardı var mı? Ciddi bu yeni biten sezondan hiçbirşey gelmedi mi, insan bir soulbound gold verir belli bir rank üstüne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 son 2 arena'ya direk legendary kart seçimi ile başladım acaba RNG'ye ayar mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Kotu olsa da 2 leg 1 epic de bana geldi cook uzun sureden sonra, bugun tekrar bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dün oynadım biriyle legendary+epic+rare normal kart yoktu knoxville said: ben bi defa baine gördüm o kadar legendary başka karşılaşmadım dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 gold birikmiyor ki anasını satim arenaya nasıl giriyorsunuz? golda pack yerine arenaya mı girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Pack al daha temiz. Daha çok legend geldi pack'lerden bana. Arena'da zaten düzgün kart gelmiyor adam akıllı deck çıkarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Abi hala saçmalıyorsunuz, arenaya gireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bir kaç gün sonra rank kasılır şimdi bütün legend-golden deck'ler 20'lerden çıkmaya çalışıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dreagloth said: Abi hala saçmalıyorsunuz, arenaya gireceksiniz. Girdiğim hiç bir arena'da ne düzgün deck yapacak kart geldi ne de ödül. RNG hakikaten leş bir şey. 2 ragnaros koyan elemanlar geliyor karşıma. Ya biz c.nabetiz ya da millette bitmek tükenmeyen öküz gibi şans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dünyanın en kötü hunter destesi ile 5-0 gidiyorum arena'da lol 6-0 oldu hatta. RNG'ye ağlamayın oynamayı öğrenin lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 e o kadar rank kastık 1-2 kart vereydiniz bari. ne anlamı var rankedın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 hea 2-3 legendary var arenaya kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Lectre said: gold birikmiyor ki anasını satim arenaya nasıl giriyorsunuz? golda pack yerine arenaya mı girsem abi quest kaçırma, iyi bir desten varsa seri galibiyet alıyorsan falan illaki birikiyor, e arena'da 4-5 maç kazansan ordan da gol geliyor. parayı 1 kere bile deck almaya harcamadım hep arena'ya giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 applev0dka said: dünyanın en kötü hunter destesi ile 5-0 gidiyorum arena'da lol 6-0 oldu hatta. RNG'ye ağlamayın oynamayı öğrenin lol :P O işler her zaman öyle olmuyor işte. Bir bal yakalamışsın yardır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 8-1 oldu bu da mı şans ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 niye şans olsun 8 win yapılamayacak bir şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar