sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sabonis said: yemin ediyorum oyun dünyası benim kadar cenabet adam görmemiştir... son 5 çıkan legendary 2x lorewalker cho 3x tinkmaster overspark kafayı çizicem ya. millete ragnaroslar şunlar bunlar akıyor, bize ne çıkıyor BEN BU OYUNUN EBESİNİ, ANNESİNİ, SÜLALESİNİ, ANASINI, BACISINI SEVERİM LAN !!!!!!! update - son çıkan 6 legendary: 3x lorewalker cho 3x tinkmaster overspark KAFAYI ÇİZİCEM
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 lorewalker cho mu daha kötü millhouse mu daha kötü? bence bunun için bir anket lazım sdfsdg
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 lore daha kötü bence ya, ilk turnde atarsan millhouse'u en azından 4/4 giriyorsun yere bir işe yarıyor, board'da tutunabiliyor 1-2 miniona karşı lel.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Madcat said: dünyanın en kötü mage pickiyle 4 win aldım nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam. sheep,fireball, ice lance falan yok düşün öyle bi deck. edit: flamestrike'ta yoktu. bu nasıl bir şanstır arkadaş. Elimde mage olsun da camurdan olsun... En kotusu dahi is yapiyor mage'in bence. Mage veya paladin oynuyacaksin her zaman.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben mage ile arena'da hiç 12 yapmamış olabilirim. druid, warrior, paladin. bunlarla yaptım. common/uncommon kartları en iyi olan class'ler daha iyi haliyle. çünkü common/uncommon kart daha fazla çıkıyor. eh bu konuda da druid ve paladin baya baya eziyor.
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 King Krush çıktı ehue. En sevdiğim efektli legendary olabilir. İşe yaraması yaramaması mühim değil.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Masticore said: Madcat said: dünyanın en kötü mage pickiyle 4 win aldım nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam. sheep,fireball, ice lance falan yok düşün öyle bi deck. edit: flamestrike'ta yoktu. bu nasıl bir şanstır arkadaş. Elimde mage olsun da camurdan olsun... En kotusu dahi is yapiyor mage'in bence. Mage veya paladin oynuyacaksin her zaman.[/quote ice lance kçötü bi kart zaten bence poly fireball flamestrike ve frost bolt işe yarayan kartlar Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ice lance gelince çok çok iyi bir seçenek yoksa yanında alıyorum ben. Bazen 4-5 ice lance'li deck geliyor arena'da, elde biriktirip bir frostbolt ile bir turnde 19 dmg vurmak baya keyifli ahah. BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 abi tamamda işte o 4 tane aicelani alıp frost boltu bulamamakta var arenada combo riskli bişi mesela injured blademaster alıp circle of healing gelmesede kullanırsın ama icelance öle deil dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ice lance alıyorsan 4-5 tane, fb de olacak en az 3 tane ki combo çıksın, ya da nova, bliz vs olacak minion temizlemek için, yoksa dediğin gibi tüm arenayı tek combo üzerine kurmak çok riskli. BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dreagloth said: ice lance alıyorsan 4-5 tane, fb de olacak en az 3 tane ki combo çıksın, ya da nova, bliz vs olacak minion temizlemek için, yoksa dediğin gibi tüm arenayı tek combo üzerine kurmak çok riskli. giant mage işte artosisin decki turn 8 pyro blaste kadar cone of cold frost nova blizzard doomsayer felan boardı temiz tutup sonra fireball pyro felan kesiyosun Sorieno Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ooo, so last year. Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 para biriktirdiydim yine 2 arena yaptım warior 1 win priest 1 win. paladin ve druid pek bilmiyorum ya keşke onları falan seçeydim. gitti paracıklar. ama olsun istediğim 1-2 kart vardı onlar çıktı şansa, craft edicektim :D lepar gnome,argent squire çıktı ehehehe. bi de bişi sorucam böyle legendarylerin hava uçuştuğu turn 8 ragnaros turn 9 ysera turn 10 alex falan atıldığı twitch maçları mı çok daha zevkli yoksa böyle şuanda benim olduğum gibi common uncommon kartlarla oynanan maçlar mı? ilerde hepimizin olunca legendaryleri bu günleri özlicez bence bu daha zevkli kanımca :D Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 aente said: lore daha kötü bence ya, ilk turnde atarsan millhouse'u en azından 4/4 giriyorsun yere bir işe yarıyor, board'da tutunabiliyor 1-2 miniona karşı lel. geçen cho sayesinde paladin buffları aldım, beni heroic strike'ımla öldürdü. ahuhaasdsf BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 her decke öle yığınla legendary girmiyo mesela murlock deckinde 1 tane legandary var one eye bilmemne murlock legesi işte aggresive warriorda legendary yok control warriorda çok legendary var druidde var genel olarak agresif decklerde hiç legisiz oluyo oyunnar inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Onu bunu tartışmayı bırakın da bu sene Homestory Cup Seatstory Cup olarak döndü yayın başlayalı yarım saat oldu sanırım. http://www.teamliquid.net/video/streams/TaKeTV: Saldırın! souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 EKop'u tokatladı Trump 4-0. Şu EKop kadar itici bir adam yoktur stream yapan. Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 BonePART said: her decke öle yığınla legendary girmiyo mesela murlock deckinde 1 tane legandary var one eye bilmemne murlock legesi işte aggresive warriorda legendary yok control warriorda çok legendary var druidde var genel olarak agresif decklerde hiç legisiz oluyo oyunnar ya çok izlemiyorum genelde hep warior izledim o da paso legendaryleri akıttığı için her böyle legendary'siz adam bunları tokatlayınca kendim yenmiş gibi seviniyorum :D Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 inyormaynd said: Onu bunu tartışmayı bırakın da bu sene Homestory Cup Seatstory Cup olarak döndü yayın başlayalı yarım saat oldu sanırım. http://www.teamliquid.net/video/streams/TaKeTV: Saldırın! actim, testereyle pc sandalyesini 2ye kestiler. kapadim inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 souldarkorn said: EKop'u tokatladı Trump 4-0. Şu EKop kadar itici bir adam yoktur stream yapan. Fena dövdü ya. Cenabet herhalde Ekop açılışları rezildi. BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 inyormaynd said: souldarkorn said: EKop'u tokatladı Trump 4-0. Şu EKop kadar itici bir adam yoktur stream yapan. Fena dövdü ya. Cenabet herhalde Ekop açılışları rezildi. trump arenacı kendide diyo constructed cok beceremiyom diye daha öncede çok dövdü trumpı ekop mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 deck yapmayı beceremiyorum ben ya. büyüleri koyuyorum , minionlara yer kalmıyor filan. BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mahoolmez said: deck yapmayı beceremiyorum ben ya. büyüleri koyuyorum , minionlara yer kalmıyor filan. bi kaç örnek oynaması kolay deck incele her büyü iyi değil ne class oynuyosun aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 BonePART said: her decke öle yığınla legendary girmiyo mesela murlock deckinde 1 tane legandary var one eye bilmemne murlock legesi işte aggresive warriorda legendary yok control warriorda çok legendary var druidde var genel olarak agresif decklerde hiç legisiz oluyo oyunnar Agresif warrior'a zorlayıp leeroy falan sokulabiliyor aslında. Ama lazım değil illa dediğin gibi. Zikko Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben de ne zaman büyüyü fazla koysam desteye, sürekli yerden büyü geliyor, bu sefer tempoyu kaçırıyorum.. o yüzden fazla büyülü deste yapmamaya çalışıyorum. Önceki 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sonraki 34.sayfa (Toplam 65 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7430226-hearthstone-heroes-of-warcraft-4/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ice lance gelince çok çok iyi bir seçenek yoksa yanında alıyorum ben. Bazen 4-5 ice lance'li deck geliyor arena'da, elde biriktirip bir frostbolt ile bir turnde 19 dmg vurmak baya keyifli ahah.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 abi tamamda işte o 4 tane aicelani alıp frost boltu bulamamakta var arenada combo riskli bişi mesela injured blademaster alıp circle of healing gelmesede kullanırsın ama icelance öle deil
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ice lance alıyorsan 4-5 tane, fb de olacak en az 3 tane ki combo çıksın, ya da nova, bliz vs olacak minion temizlemek için, yoksa dediğin gibi tüm arenayı tek combo üzerine kurmak çok riskli.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dreagloth said: ice lance alıyorsan 4-5 tane, fb de olacak en az 3 tane ki combo çıksın, ya da nova, bliz vs olacak minion temizlemek için, yoksa dediğin gibi tüm arenayı tek combo üzerine kurmak çok riskli. giant mage işte artosisin decki turn 8 pyro blaste kadar cone of cold frost nova blizzard doomsayer felan boardı temiz tutup sonra fireball pyro felan kesiyosun
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 para biriktirdiydim yine 2 arena yaptım warior 1 win priest 1 win. paladin ve druid pek bilmiyorum ya keşke onları falan seçeydim. gitti paracıklar. ama olsun istediğim 1-2 kart vardı onlar çıktı şansa, craft edicektim :D lepar gnome,argent squire çıktı ehehehe. bi de bişi sorucam böyle legendarylerin hava uçuştuğu turn 8 ragnaros turn 9 ysera turn 10 alex falan atıldığı twitch maçları mı çok daha zevkli yoksa böyle şuanda benim olduğum gibi common uncommon kartlarla oynanan maçlar mı? ilerde hepimizin olunca legendaryleri bu günleri özlicez bence bu daha zevkli kanımca :D
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 aente said: lore daha kötü bence ya, ilk turnde atarsan millhouse'u en azından 4/4 giriyorsun yere bir işe yarıyor, board'da tutunabiliyor 1-2 miniona karşı lel. geçen cho sayesinde paladin buffları aldım, beni heroic strike'ımla öldürdü. ahuhaasdsf
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 her decke öle yığınla legendary girmiyo mesela murlock deckinde 1 tane legandary var one eye bilmemne murlock legesi işte aggresive warriorda legendary yok control warriorda çok legendary var druidde var genel olarak agresif decklerde hiç legisiz oluyo oyunnar
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Onu bunu tartışmayı bırakın da bu sene Homestory Cup Seatstory Cup olarak döndü yayın başlayalı yarım saat oldu sanırım. http://www.teamliquid.net/video/streams/TaKeTV: Saldırın!
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 EKop'u tokatladı Trump 4-0. Şu EKop kadar itici bir adam yoktur stream yapan.
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 BonePART said: her decke öle yığınla legendary girmiyo mesela murlock deckinde 1 tane legandary var one eye bilmemne murlock legesi işte aggresive warriorda legendary yok control warriorda çok legendary var druidde var genel olarak agresif decklerde hiç legisiz oluyo oyunnar ya çok izlemiyorum genelde hep warior izledim o da paso legendaryleri akıttığı için her böyle legendary'siz adam bunları tokatlayınca kendim yenmiş gibi seviniyorum :D
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 inyormaynd said: Onu bunu tartışmayı bırakın da bu sene Homestory Cup Seatstory Cup olarak döndü yayın başlayalı yarım saat oldu sanırım. http://www.teamliquid.net/video/streams/TaKeTV: Saldırın! actim, testereyle pc sandalyesini 2ye kestiler. kapadim
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 souldarkorn said: EKop'u tokatladı Trump 4-0. Şu EKop kadar itici bir adam yoktur stream yapan. Fena dövdü ya. Cenabet herhalde Ekop açılışları rezildi.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 inyormaynd said: souldarkorn said: EKop'u tokatladı Trump 4-0. Şu EKop kadar itici bir adam yoktur stream yapan. Fena dövdü ya. Cenabet herhalde Ekop açılışları rezildi. trump arenacı kendide diyo constructed cok beceremiyom diye daha öncede çok dövdü trumpı ekop
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 deck yapmayı beceremiyorum ben ya. büyüleri koyuyorum , minionlara yer kalmıyor filan.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mahoolmez said: deck yapmayı beceremiyorum ben ya. büyüleri koyuyorum , minionlara yer kalmıyor filan. bi kaç örnek oynaması kolay deck incele her büyü iyi değil ne class oynuyosun
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 BonePART said: her decke öle yığınla legendary girmiyo mesela murlock deckinde 1 tane legandary var one eye bilmemne murlock legesi işte aggresive warriorda legendary yok control warriorda çok legendary var druidde var genel olarak agresif decklerde hiç legisiz oluyo oyunnar Agresif warrior'a zorlayıp leeroy falan sokulabiliyor aslında. Ama lazım değil illa dediğin gibi.
Zikko Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben de ne zaman büyüyü fazla koysam desteye, sürekli yerden büyü geliyor, bu sefer tempoyu kaçırıyorum.. o yüzden fazla büyülü deste yapmamaya çalışıyorum.
Öne çıkan mesajlar