stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya imageshack kullanmayın pls, ne büyütülüyor resim, ne de tıklayınca adam gibi açılıyor. imgura atmak çok daha kolay, alışın bi zahmet :( koyduğun resme bakmak için 10 yere tıklamak istemiyoruz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben yeni sekmede açtım direk açıldı resim
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bende 40 saniye sonra falan anca açıldı, norton dns'le alakalı bi sorun mu acaba?
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 oyun bi şekilde bug a girdi lag mı artık ne boksa tıkladığım hiçbir şeyi algılamadı oyun. 1 turn oynayamadım ve oyunu kaybettim onun yüzünden. böyle oyunun anasını avradını silkiyim.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Oyundan cikip girince bir oyun devam etmeli en azindan 1 dakika versinler sana reconnect icin. boyle bug oldu su oldu bu oldu derdinden kurtuluruz ama oyle bir sistem yapmamis adamlar
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Masticore said: Oyundan cikip girince bir oyun devam etmeli en azindan 1 dakika versinler sana reconnect icin. boyle bug oldu su oldu bu oldu derdinden kurtuluruz ama oyle bir sistem yapmamis adamlar aynen ya dotadaki gib çıkınca bi miktar pauselasa yada en azından bizim sıramız bitene kadar beklese atla deve olmasa gerek programlama açısından adam afk olsa 3 turn bekliyosun ama düşünce direk kaybediyosun
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 k1nJo said: oyunu kaybettim k1nJo said: anasını avradını Pack almaya giden yol
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yok ya pack almam zaten oyuna yeni başladım daha 1 hafta olmadı constructed oynamak için çok erken arena takılıyorum şimdilik. ayrıca evet bağlantı kopması durumunda kaldığımız yerden devam ettirmeli sistem, hatta günlük 3 hakkı olsun 1 kişinin falan abuselamasınlar. ulan naruto-arena'nın flash oyununda bile vardı o hak bunda olmazsa abv blizz. bi de benim bağlantım da kopmamıştı o oyunda öyle kaldı her şey süremin bitip adamın 2 el üstüste oynayışını izlettirdi bana oyun. o ip yanıp tutuşurken nasıl sövdüm belli değil sdf. releasele beraber wipelıycaklarsa eyvallah beta der geçerim de hem wipelamayıp hem böyle buglarla play at your own risk diyorlarsa da bsg derim yani.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 BonePART said: Masticore said: Oyundan cikip girince bir oyun devam etmeli en azindan 1 dakika versinler sana reconnect icin. boyle bug oldu su oldu bu oldu derdinden kurtuluruz ama oyle bir sistem yapmamis adamlar aynen ya dotadaki gib çıkınca bi miktar pauselasa yada en azından bizim sıramız bitene kadar beklese atla deve olmasa gerek programlama açısından adam afk olsa 3 turn bekliyosun ama düşünce direk kaybediyosun O afk muhabbeti çok saçma. İki turn atlasa oyunu kurtaracak şansın olmuyor zaten direk win vermesi lazım o an. Boşu boşuna bekletiyor insanı.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Önerebileceğiniz sağlam aggro murloc deck var mı?
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 shaman + murlock yap, 5. tur bloodlust aç gg
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ne kadar murloc kartı varsa at desteye 1-2 tane hungry crab at warlock isen 2x power overwhelming + 2 void terror çak, blood impi de boş geçme. shamansan bloodlust + flametounge , crowdcontrol için de lightning storm + forked lightning falan koy , gg. paladin için de şu summona +1/+1 veren silahla iyi işler çıkıyor
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Power overwhelming'i bilemedim. O murloc'ları legend için tutmak gerekmez mi mümkün mertebe board'ta ?
totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 rakibin 6 canı var sende de 2/1 charge murloc var + poweri ekleyince al sana 6/5 gg..
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mantıklı gibi bir de bunu buldum 2 faceless yerine birinin yerine leeroy konulur sanırım. http://www.hearthhead.com/deck=175/mrgrglgrlg!!!!-warlock-murloc-aggro-deck
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tamamen duruma göre kullanıyorsun zaten, olabildiğince tutmak mantıklı tabii ki. sallama bir warlock destesiyle rank 15 oldum dün, genelde de bu kombo kazandırdı diyebilirim. bir kaç örnek versem daha açıklayıcı olur sanki. karşımda mage var, cone of cold ile 6. turda boarddaki 3 minionu dondurdu. yaratıkların 2si 4 hp altında olduğu için,7. turda atacağı flamestrike'a hazırlık olduğu bariz, board temizlenecek. polymorphlardan birini de harcamıştı daha önce, buna da güvenerek imp'e power overwhelming attım, 7/5 oldu. yanında succubus vardı 4/2 , voidi koyunca oldu 14/10, ağzına vurdum ben de bir sonraki tur.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 inyormaynd said: Mantıklı gibi bir de bunu buldum 2 faceless yerine birinin yerine leeroy konulur sanırım. http://www.hearthhead.com/deck=175/mrgrglgrlg!!!!-warlock-murloc-aggro-deck faceless manipulator hala daha mantıklı. leeroy sadece ofansif, ama manipulator ile karşının ragnarosunu da kopyalayabilirsin, ya da boarda bir old murk eye dhaa inebilirsin. daha esnek bir kart olduğu için çok daha etkili.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hmm... Akşam iki türlüsünü de deneyim o zaman.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hungry crap'a çok sıcak bakmıyorum ben ya. çok yararlı gibi gelmedi bir kaç kez kullandım.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hungry crab de duruma göre ya, karşıda da murlock olduğunda süper oluyor ^^ 2. turda kendi minionuma mı yoksa karşınınkine mi kullanacağım belli oluyor zaten.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 faceless gerçekten iyi duruyor ama. özellikle taunt inenelere karşı ilaç gibi gelir.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 taunt, legendary, şişirilmiş herhangi bir minion. karşıda ya da sende abartılı ne varsa aynısı oluyor, mis gibi.
Öne çıkan mesajlar