df Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 video resim vs zaten çoğu smart tv ile stream ediliyor. ben hd filmleri sıkıntısız stream ediyorum. önemli olan oyun vs stream edebilmek. o noktada da latency olursa bi esprisi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kanuni said: o zaten var.. pc de oynadigniz herhangi bir oyunu streamingle android apple vs tablet telefonda oynuyorsunuz zaten. ha ne kadar oynanir orasi ayri tabii. tus yok bir sey yok anca ekran da tincore benzeri programlarla ikonlar yaratip onlara atayabilirsiniz ama zor tabii. ya da tablete telefona takilan bluetooth vs li gaming controllerlar var, onlarla eger stream edilen oyunun controller destegi varsa, bir nebze daha basarili olabilir. splashtop veya kainy oneririm. pc den stream ile oyun icin. veya bunun baska bir seklide miracast dongle lar ile direk oyunu tv ye gondermeklede oluyor. pc den tv ye stream birde wireless controller tamam. pc on tv. bitti gitti. Steamin kendi android applicationindan diyorum ben yoksa her makineden her makinedeki stream edilebilio biz de biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 cepten yazdıydım onu fazla okumadan atar gibi olmuş sdf pardon kanuni abi. 2 3 komutla oynanabilecek ama dandik tablet ve telefonların işlemci ve gpularının yetmesi imkansız oyunlar var, direkt steam mobil clientından sync yapabilirse güzelolur. şüphesiz yüce gaben bunu düşünmüş ve uygulamaya almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 cikinca kesin isten anlayan birileri yapar gaben koymasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dibim dustu. 4k'ya bile stream ediliyor. lagli tabi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bende dahil oldum beta'ya. yatak odasında ki pavillion g6 laptopa stream edip onun üzerinden hdtv'ye veriyorum. yatakta yayılıp oynamak güzel oluyor. bide üstüne, xbox controller wireless alıcınısını taktım laptopa, tadından yenmeyecek. laptopun wireless bağlantı hızı 45 Mb/s - 55 Mb/s arasında geziniyor, görüntü aktarımı oldukça tatmin ediciyi herhangi bir lag vs yaşamadım. Direk açtım loadout oynadım, hiç sıkıntısız. Ses aktarımında küçük artifactler oluştu ama düzelir herhalde. tek gördüğüm sıkıntı, client laptopta bigscreen'i açınca, host makina da açtı ve bigscreen sesi iki bilgisayardan birden vermeye başladı evi gümbürdetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 host makineyi mutelayarak çözülüyor o olay. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 onun yerine uzun hdmi kablosu al tak tv'ye host makinadan, kol zaten bluetooth wireless alacakmışsın, sıfır problem. bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ev içinde gecekondu gibi kablo gezdirmek 1998'de kaldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Seru said: onun yerine uzun hdmi kablosu al tak tv'ye host makinadan, kol zaten bluetooth wireless alacakmışsın, sıfır problem. bitti gitti. salon <-> yatak odası hadi hdmi kabloyu kıydık parasına aldık cektik, keyboard mouse'u napacaz wifi'ye mi bağlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gamepad alıcam demedin mi home tuşuna bas direkt steam big screen açılıyo zaten. bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gamepad'i aldım da her oyun xbox controllerla oynanmıyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 çıkmış sanırım bu özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Yup. Tam first world problems ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 laptopı taktım tv'ye sonra wirelesstan denedim biraz. Hoşmuş. Nidhog oynarken biraz controller lag oldu ama. Sonra Battle.net laucnherı attıydım steame. Onu açıp ondan Heartstone açınca onuda streamledi ama bi süre sonra stream yapan pc mavi ekran verdi kapadı kendini, gerçi streamingle alakası yoktur büyük ihtimalde sdf. çok gerekli bir şey değilmiş ama bi civilization flm güzel olur harbi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bunun için logitech gamepad de aldım, praise lord gaben. http://hugelolcdn.com/i700/221834.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Güzeeeel güzeeeeel herkes büyük ekran karşısında yayılarak master race olmanın keyfine varıyor http://www.siyumhaseinfeld.com/images/chars/newman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar