Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Yeterince shitpost yok hatta şu anime karakteri olan ingilizcesi iyi biris vardı her mesaja anime snapshotu ile cevap veriyordu neydi adı unuttum o bile circle jerk çevirirlerdi o bile ne konuşuyor bunlar diye çemkirtirdi. gidenler gitti tabi de.

sahi neydi o adamın adı.

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız güya alman dlc ama almanlara BÜYÜK nerf dlc'si aslında, mefo bills canıma okudu. spectator videosuna baktım zaten 1945'te yenilen alman ai bu sefer 1943'te yeniliyor. almanya oynamayı düşünen varsa ve sportspalas rp'si yapmak istemiyorsa mefo bills'i iptal eden tarafı dikkate alın:

ama ben TOTALEN KRIEG istediğimden eziyete katlanıyorum lol. yalnız o autarky achieved nasıl bitecek, oyun bitiyor kabaca zaten o noktaya gelindiğinde.

bir de aşırı fazla ve uzun focuslar, tarihi takip etmeye çalışsanız da aynı anda yetişemiyorsunuz 327836273 tanesine. savaştan önce yapılması gereken şeyler bile 1940'lara kaldı. bu kadar çok yapacaklarsa kısaltsalarmış bari. focus ahead of time penalty kaldırıyor tech için güya ama ben ona yetişemiyorum o vakitte zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...