Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Alman usulü komünizm paktına kadar çeşit çeşit yapmışlar valla bravo. ”almanlıktan aldığım tadı hiçbirşeyden alamadım. Belki bilardo. Yok şaka şaka almanlık daha iyi.” - karl marx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Kızılelma oyun haber botu gibi bir şey mi adam sadece youtube videoları fln paylaşıyo ralakasız cron mu ayarladınız 6 saatte bir bir şey atıp gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Kizilelma bu forumun en kaliteli ve degerli taslarindan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Kendisi kızıl çizgimizdir laf ettirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 norak ve kızılelma kaldı zaten en son birşey paylaşıp konuşmanın önünü açan, yeterince shitpost atan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Yeterince shitpost yok hatta şu anime karakteri olan ingilizcesi iyi biris vardı her mesaja anime snapshotu ile cevap veriyordu neydi adı unuttum o bile circle jerk çevirirlerdi o bile ne konuşuyor bunlar diye çemkirtirdi. gidenler gitti tabi de. sahi neydi o adamın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 editleme hakkım hala yok o yüzden böyle editliyorum :d tam tersi olması gerekmez mi yenilere edit açın ki forumu kullanmayı öğrenene kadar editlesin sonra kaparsınız. adamın adı x-UN gibi bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 (düzenlendi) mein leben! yalnız tech ve special project dağılımı nasıl olmuş acaba bakalım, 5 slot bile zor yetiyordu çoğu branşı seçmeden. Kasım 14, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 (düzenlendi) Steam den yeni dlc için bir yorum. ”25 $. Dear ……. lord. Its a good thing that since this game came out in 2016 I’ve graduated high school, graduated college and found a ……job.” Kasım 16, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 almanlık daha da güzel olmuş, dlc ile kendini bozmadan devam ettirebilmesi güzel ama evet fazla pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 yalnız güya alman dlc ama almanlara BÜYÜK nerf dlc'si aslında, mefo bills canıma okudu. spectator videosuna baktım zaten 1945'te yenilen alman ai bu sefer 1943'te yeniliyor. almanya oynamayı düşünen varsa ve sportspalas rp'si yapmak istemiyorsa mefo bills'i iptal eden tarafı dikkate alın: ama ben TOTALEN KRIEG istediğimden eziyete katlanıyorum lol. yalnız o autarky achieved nasıl bitecek, oyun bitiyor kabaca zaten o noktaya gelindiğinde. bir de aşırı fazla ve uzun focuslar, tarihi takip etmeye çalışsanız da aynı anda yetişemiyorsunuz 327836273 tanesine. savaştan önce yapılması gereken şeyler bile 1940'lara kaldı. bu kadar çok yapacaklarsa kısaltsalarmış bari. focus ahead of time penalty kaldırıyor tech için güya ama ben ona yetişemiyorum o vakitte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar