Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Vay be keytaptın olsan da kendini daha güzel göstermek için yanında çirkin arkadaş gezdiriyormuşsun. Baya baya fizik kanunları gibi evrenselmiş bu olay.

ezihihihi, sarışın mavi gözlü çirkin olmak. Bunu ayrı bi platformda tartışalım.
Mesaj tarihi:
bu motorun yaptığı dalga köpürtmesinin nesi komik heryerde karşıma çıkıyor.. videoyuda izledim pek gülemedim çocuk ne oldum budalası olmuş..nedir olayı insanlar yoksa akp zulmünden dolayı gülme ihtiyacı mı duyuyor..
Mesaj tarihi:
Kolundaki dövme, yazdığı paragraf, tip falan hep ofsayt ınısını ıvrıdını. Baksan Justin timberlake posteri hala odasının sıvası dökük duvarında asılıdır bu bayırgülünün. Kızın davarı böyle oluyo işte.

Neden bu kadar sinir yaptım lan ben? Çiftleşme zamanım geldi.
Mesaj tarihi:
Hahahahaha harbi lan. Ne biçim de ter kokuyodur bu. Bide sevgilim vursun bana falan yazmış. Ben bunu dövmeye başlasam yemin ediyorum kafasını koparırım. Bizim buralarda çok böyle tarz kız var.

Boğazlı çakma converse, dar mahmut marka kot(ölümüne taşlanmış olucak), küfürlü konuşma, dağda bira içme.
Mesaj tarihi:
bck said:

bu motorun yaptığı dalga köpürtmesinin nesi komik heryerde karşıma çıkıyor.. videoyuda izledim pek gülemedim çocuk ne oldum budalası olmuş..nedir olayı insanlar yoksa akp zulmünden dolayı gülme ihtiyacı mı duyuyor..

hayattan ne kadar zevk alamadan yaşıyosunuz ya
komik işte çocuğun anlayamazsınız derkenki ne oldum budalası halleri.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...