Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MCGLS4g12J8 Set out on a grand adventure in this turn-based, retro style, pixel-art RPG, inspired by the great titles of the 90's. Take on the roles of in-game players taking on the roles of their characters in a traditional pen and paper RPG session in the ultimate meta roleplaying experience. aradım çıkmadı, böylede birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yeter lan artık. uzay çağında yapcağınız pixel oyuna sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ~ paradox hatrına izleyeceğim vidyoyu sonuna kadar. *steamde 2.49 olduğunuda belirtmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi epeydir var bu oyun ? androidde filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ~ valla bende biraz yorum okuyayım diye buraya baktımda, yok çıkmadı. sallanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Havok motorundan şaheser yaratan gunslinger'ın ilk release fiyatı 15 kağıttı lan. Şu SONBİRVURGUN kafasında 2014 yılında pixel oyunlar basan indie şirketlerin hepsi iflas etsin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bir de pixel-art diyerek kalbimizi fethetmeyi düşünüyorlar. Pixeliniz de batsın, artınız da. Yeter daa artık bu retrobokluktan. Hipster furyası hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 telefonda oynamıştım bunu. tipik mmorpg combatına sahip, tank & spank, aggro, heal vs. sırf combat oyun zaten. tamamen grind. 1-2 dolarlık oyun zaten. PC'de değil de minibüste oynayın diye yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 PC oynamak zor NDS'de vardi 5-6 sene oynamistim baya grind gerektiriyo oyun ileride, zor falan. save gidince kafayi yiyiyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Telefonda zor olmuyor mu ufak ekranda, kontroller nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kontrollük bir sıkıntısı yok oyunun, tamamen çerezlik. masaüstü frp kafası yapmışlar işte de çok grind gerçekten. çerezlik işte. bayadır da var. günümüz piksel manyaklığında baydı artık gerçekten. telefonda daha rahat hatta, pc'de tablette kör eder grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 indie diye isin boku cikti. 1980 lere dondu ortalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ~ artık bir oyunu almaya niyetlendiysem önce burayı okuyorum. param cebimde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 o cebindeki paralarla bana shogun 2 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ~ git bi kredi kartı çıkarttır kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 başından kalkamıyorum. oyun gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar