tiLi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya ilk postu okumadım o yüzden beynim kanamadı ama sonraki postların yüzünden kör oldum. lütfen türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 FİZİK KURALLARI EVRENSELDİR. büyük büyük yazdım ki kafasına girsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Siz ciddi ciddi adama cevap verdiğinize göre, adamın ne demek istediğini anladınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ahaha konu çok saçma lan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben pharoah'ta max speedde yapıyosam piramiti adamlar real time micro kasarak rahat rahat yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Exodous said: ''biraz havam olsun" derken konuyu unutmuş gibi. Tebrik ederiz.Çok havalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 JestersTear said: FİZİK KURALLARI EVRENSELDİR. büyük büyük yazdım ki kafasına girsin diye. Susuzda yaşam olmaz demi ? Güneş sisteminin dışına bir çıkalımda evrensel midir değilmidir öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Susuz'da yaşam var. ankara'nın ilçesi Susuz'da bir sürü insan yaşıyor. Haaa sen susuz da, demek istediysen önce Türkçe'ye hakim olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Su olmadan yaşanmaz diye fizik kuralı mı varmış? Cümle kuramayan adamdan fizik öğrenmek ayrı şahane zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Alfa Centauri'de kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 susuz yasam olmaz diye bir kural yok. keza olsa bile fizik kuralı olmaz. gercekliği acıklamak için kullanığımız modellerle gercekliğin kendisini karıstırıyosun. bu binlerce kez soylendi bu forumda tekrar etmiş olalım. fizik kimya bioloji bütün pozitif bilimler sayısız kez yanlıs olduğunu fakr edip deişmiş hatta toptan sıfırdan yazılmıstır. bir cok kere hemde. iddaa ettiğin gibi dogmatik bir kabul yok zaten ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Cuce said: susuz yasam olmaz diye bir kural yok. keza olsa bile fizik kuralı olmaz. gercekliği acıklamak için kullanığımız modellerle gercekliğin kendisini karıstırıyosun. bu binlerce kez soylendi bu forumda tekrar etmiş olalım. fizik kimya bioloji bütün pozitif bilimler sayısız kez yanlıs olduğunu fakr edip deişmiş hatta toptan sıfırdan yazılmıstır. bir cok kere hemde. iddaa ettiğin gibi dogmatik bir kabul yok zaten ortada. Tamam zaten teorimde bunu savunmuyorum,Konu farklı bu şüphesiz bir gerçek hemde gerçek olmayan bir gerçek , bir ilizyon.Millet çok bildiği için konular buralara kadar geldi sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/ilber-ortayli-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doctorsolo said: Konu farklı bu şüphesiz bir gerçek hemde gerçek olmayan bir gerçek , bir ilizyon. Ben de isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Arkadaşlar oldum olası Türkçem kötüydü.Takıldığınız konu bu olmasın lütfen , Şurada fikir beyan edin,sorular soralım.Hepiniz iyisiniz tamam bir ben götüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Türkçe gonuş anlamıyom çoh gücüme gidiyor. Kardeşim, bilimsel bir konu olsa da, sen hakim olduğun dilde derdini anlatamadıktan sonra nasıl tartışılsın ki. dediğin anlaşılmıyor. En azından ben fizikten anlamıyorum. E bir de kötü Türkçe olunca hiç bir şey anlamıyorum. Bunlar hep kolejlerin suçu. Sanki ingilizce eğitim verince başlar göğe eriyor. Lan kardeşim, sen kendi dilinde bilimsel yayın çıkartamadıktan sonra, istediğin kadar bilimadamı yetiştir fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tamam iyi güzel tartışalım da sen sadece, onun doğruluğu tartışılır bunun doğruluğu tartışılır diyorsun lakin ortaya bir sav getirmiyorsun..bir de şu yazdığın cümleyi ben anlamadım neyin amacı nedir? Cüce de demiş teoriler değişe değişe doğruyu bulmayı amaçlayan bir araştırma metoduyla gelişir. Quantum da zaten ultimate kanunlar bütünü değildir, ama zaten amacı odur demek ??? hıı? Doctorsolo said: quantum fiziğininde doğruluğu tartışılır.ki zaten amacı odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Exodous said: Türkçe gonuş anlamıyom çoh gücüme gidiyor. Kardeşim, bilimsel bir konu olsa da, sen hakim olduğun dilde derdini anlatamadıktan sonra nasıl tartışılsın ki. dediğin anlaşılmıyor. En azından ben fizikten anlamıyorum. E bir de kötü Türkçe olunca hiç bir şey anlamıyorum. Bunlar hep kolejlerin suçu. Sanki ingilizce eğitim verince başlar göğe eriyor. Lan kardeşim, sen kendi dilinde bilimsel yayın çıkartamadıktan sonra, istediğin kadar bilimadamı yetiştir fasa fiso. dostum,anlayacağın dilden anlatayım.Yine banlanıcam biliyorum ama umurumda değil , 10 sene evvel de kedini beğenmiş salak doluydu hala dolu.Herneyse ben diyeceğime geleyim...Bi siktir git şuradan bu konuya cevap verme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 zeper said: tamam iyi güzel tartışalım da sen sadece, onun doğruluğu tartışılır bunun doğruluğu tartışılır diyorsun lakin ortaya bir sav getirmiyorsun..bir de şu yazdığın cümleyi ben anlamadım neyin amacı nedir? Cüce de demiş teoriler değişe değişe doğruyu bulmayı amaçlayan bir araştırma metoduyla gelişir. Quantum da zaten ultimate kanunlar bütünü değildir, ama zaten amacı odur demek ??? hıı? Doctorsolo said: quantum fiziğininde doğruluğu tartışılır.ki zaten amacı odur. bilmiyorum dostum boşver herkesin bildiği kendine en güzeli bu olacak , sıkıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 özelikle bilime yaklaşırken septik olmak lazım, olmaz skolastik olur ve seneler öncesinin doğrularını değişmez olarak kabul edersek zaten bilimin ilerleyişini "bilimsel" olarak engellemiş oluruz. insanlar düşünsün, kanıtlarlarsa ne mutlu kanıtlayamazlarsa zaten sorun yok alakalı her konuda yazıyorum burada yazayım, adam doğru veya yanlış bir fikir beyan etmiş, Galilei ye saldıran papazlar gibi adamla dalga geçiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Yok ben kimseyi şikayet etmiyorum merak etme. Ama ortada konu olsa valla durmam giderim. Bak şöyle anlatayım. (taktım sana kafayı) Başlık öncelikle garip. Piramitlerin gizemi. Bilim ve fizik tabuları. Piramitlerin gizemi olarak kalsan, on numara başlık olurdu. Ama sen kalkıp, çok bilimsel biri olduğunu da eklemek için bilim ve fizik tabuları diye ekleme yapmışsın. İyi yapmışsın da, e kardeşim fizik bilim değil mi? Niye bilim ve fizik tabuları dedin ki? Sadece bilim veya fizik tabuları desen yine olurdu. Bak üstüme gelme çocuğumu keserim. Ve yazdığın topiklerin analizine girerim. Banlanmana gerek kalmadan kendin kaçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Doctorsolo said: zeper said: tamam iyi güzel tartışalım da sen sadece, onun doğruluğu tartışılır bunun doğruluğu tartışılır diyorsun lakin ortaya bir sav getirmiyorsun..bir de şu yazdığın cümleyi ben anlamadım neyin amacı nedir? Cüce de demiş teoriler değişe değişe doğruyu bulmayı amaçlayan bir araştırma metoduyla gelişir. Quantum da zaten ultimate kanunlar bütünü değildir, ama zaten amacı odur demek ??? hıı? Doctorsolo said: quantum fiziğininde doğruluğu tartışılır.ki zaten amacı odur. bilmiyorum dostum boşver herkesin bildiği kendine en güzeli bu olacak , sıkıldım... şuraya lisans diplomanın falan scanini koysan da şenlensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 2.400 sene önce Augustinus'un zaman hakkındaki teorisini , 2400 sene boyunca 20 den fazla bilim adamı bir öncekini çürüte çürüte ilerlemişler ki en son Einstein'ı kabul etmişiz çünkü onu çürütecek daha ortaya çıkmadığı için...Fizik bir Yalandır.Bunun için birşey ler okumama veya bilmeme gerek yok.Çünkü yalan olan tek şey fizikde değildir.Neredeyse herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adam fiziğe yalan dedi ya la http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/ilber-ortayli-17.jpg ya ben çok sevdim bu ilber ortayları ya ahahha tam uyuyor bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Fizik yalansa taksim meydanında mage blinki yap görelim yalan olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar