Pascha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ayrıca steam unlink neden olmaz buda ayrı bi muamma.. acc satılmasın die yapılmıs bu aşikar da kim nie satsın abi gta sını mmo mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 3 cunts muhabbeti süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kanuni said: ahahahaha trevor ve minigun ile cikisi. ahah btw 25 saatte %43 e geldim bitmesin. please. yan görev fln yapmadıysan %60 gibi bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Herseyi yapiyorum ya.. Herseyide alicam kentteki :)trevor direk dizi olsun. Big bang teory nin son 5 sezonundan daha cok guldum su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ulan kotam yok diyo uydunet nitro satın aldım dün akşam hala atif olmadı. ben ps3'te 42 saatte oyunun hikayesiyle beraber %81'ini bitirmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DA2019 said: 5. günün şafağında, accountumu geri alabildim. Ama Rusun %97 story progressi ve level9 karakteri ile. Pazar akşamına geri alın ve preorder cash rewardlarımı verin diye ticketa cevap verdim. Bakalım ne yapacaklar. geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Sağol abi. Hepinize tek tek request gönderiyorum. Kabul edin pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DA2019 said: 5. günün şafağında, accountumu geri alabildim. Ama Rusun %97 story progressi ve level9 karakteri ile. Pazar akşamına geri alın ve preorder cash rewardlarımı verin diye ticketa cevap verdim. Bakalım ne yapacaklar. jkdjsalkjadklsaj abi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hacklemiş ama hakkını da vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bir daha da catze ile online a girmem peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 :( ama eğleniyoruz sanmıştım. arkadaş kalalım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 tank çıkartırım sana, helikopter çıkartırım, insurgent çıkartıp ben sürerim sen ateş edersin. hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bi dakka, bi husumet mi var aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 aynı serverdaydık bir kere bende insurgent vardı arkadaşta makinalı daydı, dur catzee seni öldüreyim dedi pek beceremedi :( küsmüş sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 keremshad ekleyin canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Catze said: :( ama eğleniyoruz sanmıştım. arkadaş kalalım (:D bırak ya, olmuş lvl 69, lvl 8 adama zırhlı turretlı araçla (insurgent mış adı bak onu bile bilmiorum) bir de 2 vs 1 saldırıosun. o da yetmio 10 kere üst üste öldürüosun oyun zevkimin içine ediosun fln. sonra o yetmio uzaklaşıyorum, heavy attack chopper ile gelip vuramayıp kafana marksman shot yiyince çatıdan bomba fln atıosun neyine oynicam seninle daha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Catze said: aynı serverdaydık bir kere bende insurgent vardı arkadaşta makinalı daydı, dur catzee seni öldüreyim dedi pek beceremedi :( küsmüş sonra. lvl 69 sun arkadaş, o halimle o lafı geyiğine dediğimi kavrayamadıysan artık ne diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Efe haklı valla. Overkill olmuş biraz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ben daha yarım saat anca online oynadım. level 4 üm =) onu da elbise al, silah al vs diyerek verdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DA2019 said: Efe haklı valla. Overkill olmuş biraz. :P hiç işte. vaktim olsa oynasam hıncımı alıcam da yok yani oynayamıyorum. adam oyunu oynamayı bırakır ben 69 olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 69 !! Pc demi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 pc de de aktarılmış karakter mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dworgian bu oyunda da mı silversin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Catze said: hacklemiş ama hakkını da vermiş. Hatta "çalmış ama çalışmış" gibi olmuş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar