gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Trevor çok iyi yahu. özellikle görev falan yaparken arkada çalan müzik. spo cheng'in babası başkası ile anlaştık diyince, gidip o elemanların mekanını bastıktan sonra arabada giderken "bu ne biçim müzik lan" diyip, rock açıp "işte aradığım bu" falan demesi acayip iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Silphatos said: pcde 1 milyon satan online shooterda sence olmama ihtimali var mı sadece steam satışları o kadar diyorlar, ayrıca sene 2015 aimbot görünce şaşıranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Silphatos said: pcde 1 milyon satan online shooterda sence olmama ihtimali var mı bu kdr erken beklemiyordum sadece ya, banlıyorlar mıdır hilecileri acaba, hiç sanmıyorum gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 şakamısınız ? Xbox da bile vardı deli gibi hahaha lan adamlari sex yaptırtıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 razzRaziel said: madcow said: eveet sonunda sınavlarım yavasladı. en ucuz nerden alıyoruz bunu? benden 120'ye gmg voucher la 40 dolar. = 108 TL. hayir en ucuz sen degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 residansımın garajına koydugum araba bizim oluyormuş lan. başta sokamıyorduk şimdi sokaktan alıp koyabilioz ama sigortası olmyor tabi. patlatmayıveririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 grafikler ayarlarından ilk hangisini kısayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Dx10a geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 bişey sorcam, alt-tab sık yapınca galiba emin değilim tam da, mavi ekran alıyorum. size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Catze said: PrudenT said: online baya aimbot dolu bu arada var mı böyle bişi ? tahmin mi ediyorsun sadece ? tahmin etmiyorum görüyorum abi adamlarda heriflerle aynı gün başladık oynamaya sanırsın silphatos çok net belli oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 bu arada bende social club logout olup sonra oyunu çökertiyor ya, başka yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 online mode'da arada sırada oluyor ama çok fazla online oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 MASTER RACE! GTA 5 sayesinde asus strix 980 + cpu cooler + ASUS ROG Swift PB278Q sahibi oldum :D saatlerce baktigim ekrana hep osuruktanmis gozuyle bakmisim bunca senedir. yok 30fps yeter yok 60 yeter .. degilmis. cozunurlukte tam sweet spot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 mesaleleri alin, toplanin! taksim meydanindan yuruyuse geciyoruz! yol ustunde yakaladigimiz tum konsolculari kaziga oturtacagiz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Kanuni said: GTA 5 sayesinde asus strix 980 o kart 4gb. SLI yap, 8gb vram le 2k da max hersey yapabilirsin. o kadar farketmiyor gerci ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ahaha abi ne iyi monitormus dun sana bahsettigim olay sen bana ferrarimi iyi porschemi iyi anlatiyorsun benim altimdaki sahin mis. cok iyi cok. bu arada ultrada bu cozunurlukte 60 hizli alanlarda vs 35-40 lara dusuyor ama hic bir sey farketmiyorum. eski aletlere oyle bir alismis ki gozum bu sicsa bile cicek gibi duruyor bana :D bu arada gta 5 birde call of juarez denedim aman yarabbi 2k - 144 hz de meger kullandigim silahin uzerinde hasar cizik vs varmis hic bilmedigim agzim acik kaldim ekrana bakarken. neyse zaten super reviewler almis bir monitor. sam kizmadan, bu monitor ile eski 1080p 27 inch monitorum arasinda gta 5'de turk kiziyla rus kizi arasindaki fark gibi bir sey olustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 neymiş abi bu monitör, merak ettim bi link atsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Story mode'da oynuyorum da, arabayi calmak icin eve girdim ama nabiyorum cozemedim evin icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 zenci ile maykıl'ın evde misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Mission : complications diyen. Franklin ile malikane gibi evdeyim. Diyo ki Take out the gardener = yaptim Find a way into the house = yaptim retrive the car. bunu yapamadim. evin icinde napcam onu cozemedim dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 abi evdekilere görünmeden aşağıya inip maykıl'ın arabayı alcan garajdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 S-H said: neymiş abi bu monitör, merak ettim bi link atsana :) http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 garaj kapısı da evin giriş kapısına yakın olması lazımd diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Buldum buldum. Gormemisim o araligi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Kanuni said: ahaha abi ne iyi monitormus dun sana bahsettigim olay sen bana ferrarimi iyi porschemi iyi anlatiyorsun benim altimdaki sahin mis. dun sana chatte de soyledim gene soyluyorum. FPS oyuncusu degilsen 144hz lik gysnc li monitorun bir faydasi yok. ayrica tn panel zaten genelde washed up tir, bu iyice washed up. 60hz - 100hz bandinda goruntu kalitesi daha iyi hem tn hem ips modeller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar