Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dışarıdan indirilebilecek bir yer yok mu peki? megafile'da da istediğim hdd'ye indiremiyorum direkt sistemin oldugu hdd'ye yukluyor ve tabi ki gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bir oyunda muhabbetlere bu kadar gulmedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Namessar said: Kanuni said: detaylara gosterilen ozen ne kadar iyi oyunda. gps in tunele girince calismamasi vs gibi binlerce kucuk detay. yuh. en ok konusmalarin arada bir yerlere carparsan kesilmesi sonra devam etmesi olayini cok sevdim ben. oyle iyi yapmislar ki acaip dogal duruyor. Bana da baya kötü geldi. Iki türlü de saçma zaten, ama Franklin ile Çılgın gibi araba kullanırken paso taba basınca sinir bozucu oluyor habire kesilmesi onu düzeltmeleri lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Ucak kullanamadim cok kotu onun mouse olayi malesef. Birde arabada yavas gitmek icin cruise vs olsa nefis olur. Illa son suratmi gidecegiz yada bas cek bas cek. Yavas yavas o sehirde yasayan biri olarak ilerlemek mumkun degilmi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Sereglin said: dışarıdan indirilebilecek bir yer yok mu peki? megafile'da da istediğim hdd'ye indiremiyorum direkt sistemin oldugu hdd'ye yukluyor ve tabi ki gg. ben torrent kaynağı buldum, retail diye geçiyordu, içindeki bütün dosyalarda sorun çıktı. boşa 60gb çekmiş oldum. var olan kurulu oyunun içinde WinMD5 (free) kullanarak rpf dosyalarını kontrol et, eğer doğru olmayan bir tane bulursan sil, otomatik eksik dosyayı kendi tekrar yükleyecek http://www.reddit.com/r/GTAVpc/comments/32k6ub/gta_v_failed_zlib_call_fix/ rpf değerleri burada yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bende ve iki arkadaşımda dx dll lerinden biri bozuk çıktı (46yla biten). Sildik launcher düzeltmedi anasını satim indiriyomus gibi yaptı silip baştan indirdi sonsuz kere. Rarli olmayan bi torrent bulup ordan aldık 3.5mb dosyayı indirmek 1 saat 15dk mızı aldı sgsgdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 2015 yılında bu denli para kazanan sirketlerin bu kadar kötü technical support veriyor olmasi akillara durgunluk veriyor cidden. Hadi pre load, launcher sicti en azindan millete destek ver lan sorunlariyla ilgili. Indie projeler bunlardan iyi. Benim ticket alınalı 50 saat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 PrudenT said: Bende ve iki arkadaşımda dx dll lerinden biri bozuk çıktı (46yla biten). Sildik launcher düzeltmedi anasını satim indiriyomus gibi yaptı silip baştan indirdi sonsuz kere. Rarli olmayan bi torrent bulup ordan aldık 3.5mb dosyayı indirmek 1 saat 15dk mızı aldı sgsgdgsg abi pm den atabilir misin bana lütfen? Cunku rpf'ler normal. DLL'lerde sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 acaip merak ediyorum ya oyunu. inatla almiyorum. sen de amma agladin bingildak, hype yapacaktin oyunu calistiramadin icinde kaldi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 rpf dışındaki dosyalarda sorun varsa nasıl çözeceğiz torrent dışında bunu biliyor musun bıngıldak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 oyundaki diyaloglar, detaylar fln baya iyi ya. trevor'un yaşadığı bölge de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Sereglin said: rpf dışındaki dosyalarda sorun varsa nasıl çözeceğiz torrent dışında bunu biliyor musun bıngıldak? Mesaj kutun dolu. Benim yerime de oynayın lan salıdan beri 3 gündür toplamda 1 saat oyuna girebildim işten güçten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sagir sultan aradi bingildak oyunu calistiramiyormus ben bile duydum yeter dedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Bilgil hala oynayamadin mi sen kuzum bahaha Ben de zencilere alisamadim ya, dog homie nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yok abi ben dün yaptım oyunu ama nasıl yaptığımı hiç anlatmıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Sereglin said: rpf dışındaki dosyalarda sorun varsa nasıl çözeceğiz torrent dışında bunu biliyor musun bıngıldak? corrupt olan dosyayı sileceksin abi, reddit'te söyledikleri launcher eksik dosyayı görüp tekrar çekiyor pardon ya, başka bir şey okuyup sana yanıt yazmışım. diğer dosyaları mega upload vb. kaynaklarda ziplenmiş halde oyunlar var onlardan alabilirsin fakat hangi dosyanın hangi pack'te olduğunu anlaman imkansız gibi. istersen kaynak paylaşayım : http://kumpulbagi.com/ovacollection/gta5-64297 burada rar dosyaları halinde bütün oyun mevcut (warez değil, retail dosyaları bunlar, dip not olarak ekleyim) fakat tek başına bu çalışmıyor, sadece içinden dosya almalık. crack falan çıkartırız diye bazı exe'ler falan silinmiş, launcher execute edemiyor. ben buradan dataları toplayıp, var olan corruptların yerine bunları koydum. hatta bu kadar yazmışken hepsini baştan yazayım: 1. oyunu sildim 2. yukarıdaki linkten dosyaları çektim 3. DL'i başlattım (default launcher ile) 5 gb fln bekledim, klasörler temel şeyleri indirsin diye 4. launcher'ı pause ettim ve sonra tek tek bütün data dosyalarını (rpf leri) stringlerini kontrol ederek kumpulbagi'den aldıklarımdan emin olarak oyun klasörü içine attım 5. launcher'ı tekrar başlattım, rpfleri okudu ve atladı, 5gb'da bıraktığım 55gb dl'den download'a devam etti 6. birkaç adet ufak dosya çekti sonra 5gb'lik part'a geçti 7. bu noktada yine durdurdum, kumpulbagi'den aldığım dosyalar içinden firstday patch dosyalarını (rpf bunlarda) kontrol ederek orjinal klasöre kopyaladım 8. bu işlemden sonra 300 mb bir şey çekti, ondan sonra ufak tefek şeyler çekti 9. oyun sorunsuz çalışmaya başladı tldr: bulk dataları yukarıdaki linkten çekip, ufak dll vb. şeyleri default sıfırdan dl başlatarak launcher'dan aldım. ikisini bir araya getirdiğimde sorunsuz çalıştı. kumpulbagi'den alınan dosyaların avantajı tam hızda çekebiliyorsun, launcher gibi sorunlu değil ve dosyaların corrupted olmadığı garantili. malumunuz ilk çektiğim adres official adres olmasına rağmen bazı dosyalar corrupt olduğu için bazı trigger'larda oyun crash yiyordu. story mode'da sorun yaşayanların hepsi bu sebepten yaşıyor. belki 30-40 kb'lik bir dosyanın bozukluğundan rockstar sana 60gb çekmeni tavsiye ediyor fakat 0'dan çekince yine corrupt dosya gelmeyeceğinin garantisi yok çünkü bağlantı sürekli kopuyor. dosyalar yazılırken sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Megadaki tek parti alip acamazsin. Hepsini çekip acmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 99% da hata verdi steam, salak gibi download klasorundeki .patch dosyalarını sildim baştan indiriyor errrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 GTA'nın sorunu sanırım dünyasının çok iyi olması... 2 gündür dolaşmaktan daha 1 görev yapmadım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dolaşmaktan baydım. Çoğu göreve taksiyle gidiyorum. downtown cab co çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 steamde aktif oyuncu sayisi olarak ilk kez bir oyun skyrimi gecmis (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 cs:go'yu diyecektin sanırım. skyrimi aşağı yukarı yeni çıkan her aaa oyun geçiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yok gta 5 icin diyorum ben, skyriminki 280k aktif ayni anda idi. ilk kez gta 5 gecti simdiye dek bunu 300k ile oyun cikinca iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 skyrim'in max 78k http://steamcharts.com/app/72850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar