Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Revenant said: bu code2 error TR iplerini banlamışlarmı napmislar ne zaman düzelecek bilen varmi? google dns denesen? bende open dns dns leri vardı, onunla ve isp dns iyle olmadı ama google ile mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tesadufen simsiyah baya bir modifiye absurd bir araba buldum, pesime birileri takildi falan kurtuldum onlardan sonra arabayi park ettim eve yok oldu, ardindan polise 250 dolar odedim geri aldim da ben bunu nasil main arabam yapacagim ya da eve park edince kalacak onu bulamadim. http://www.allthatsepic.com/wp-content/uploads/2015/04/gta-duke-o-death-625x351.jpg araba bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Oha o ne lan, kurşun geçirmez falan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 şunun grafikler için ince ayar rehberi gibi bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 imponte duke o'death, muscle arabanin isme gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ifruit i indirdim, pc ye link lenmiyor henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oyunda nasil duz screenshot aliyoruz bulamadim bi turlu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bingildak said: Sereglin said: D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game" dün 200 gb'lık akk dolmuş, 98 gb'ı GTA 5. 15 gün 300 kbps kullanana kadar 30 dolar daha verir ps4'de oynardım, sırf gtx 970 deneyim diye heves etmiştim. neyse her şey ders işte. rockstar olayı bitmiştir. bundan sonra pc'de oynayacaksam da korsan direkt. abi bunu re-download yapmadan çözme şansım yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ayarları çamura çekmeden oynanmıyo oyun Elveda 4 yıl bozulmadan dayanarak rekor kıran makinem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 işlemcin ne? i5 750 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 detaylara gosterilen ozen ne kadar iyi oyunda. gps in tunele girince calismamasi vs gibi binlerce kucuk detay. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 BioHazarD said: oyunda nasil duz screenshot aliyoruz bulamadim bi turlu ahaha cep telefonundaki fotograf makinesindan baska bir seymi aradigin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Sereglin said: bingildak said: Sereglin said: D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game" dün 200 gb'lık akk dolmuş, 98 gb'ı GTA 5. 15 gün 300 kbps kullanana kadar 30 dolar daha verir ps4'de oynardım, sırf gtx 970 deneyim diye heves etmiştim. neyse her şey ders işte. rockstar olayı bitmiştir. bundan sonra pc'de oynayacaksam da korsan direkt. abi bunu re-download yapmadan çözme şansım yok mu? ben yaşamadım valla abi bilmiyorum benim oyunu çalışma serüvenimi anlatsam gelir tebrik edersin asdasd 140 gb sürdü oyunu çalıştır amk rockstar gibi support hala yanıt verecek, 40 saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: BioHazarD said: oyunda nasil duz screenshot aliyoruz bulamadim bi turlu ahaha cep telefonundaki fotograf makinesindan baska bir seymi aradigin ? evet abi direk duz printscreene basayim bir yere kaydetsin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bende bulamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Arkadas yeto musunuz yaw, hala 150 gb indirdim 200 gb indirdim calistiramadim yok downloader yavas yok zart dosyasi bozukmus diyorsunuz sdfdd.Dh dekiler bile cozmus, duzgun bir torrentten saglam - verified retail dosyalari indiriyorsun adamlar 5gb lik dlcleri bile eklemisler, sonra 300-500 mb bir de patch yukleyip sikintisiz oyuna giriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 fraps ile çekiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 torrentten çekenleri banlamışlar enskide falan yazmılş birileri bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 adamın nereden çektiğinin ne önemi var? Saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Torrentteki dosyalar retail versiyonun birebir aynisi zaten, adam downloader la indirmis, degisiklik yapmadan torrente koymus, fake haber bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 torrentten indirenlere minnettar olmalı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Az yukarıyı okuyun Torrentten DLC leri de indirmiş millet, onları banlamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Adamlar eline yüzüne bulaştırdı yine yeto biz olduk. Ah şu çılgın türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 BioHazarD said: oyunda nasil duz screenshot aliyoruz bulamadim bi turlu ahaha bende bulamamistim. sonra telefonu cikarinca foto cekme olayini gordum. ama screenshot aliyor mu kontrol etmedim. not:yoksa duzden kastin hud i gizleyerek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: detaylara gosterilen ozen ne kadar iyi oyunda. gps in tunele girince calismamasi vs gibi binlerce kucuk detay. yuh. en ok konusmalarin arada bir yerlere carparsan kesilmesi sonra devam etmesi olayini cok sevdim ben. oyle iyi yapmislar ki acaip dogal duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar