Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

tesadufen simsiyah baya bir modifiye absurd bir araba buldum, pesime birileri takildi falan kurtuldum onlardan sonra arabayi park ettim eve yok oldu, ardindan polise 250 dolar odedim geri aldim da ben bunu nasil main arabam yapacagim ya da eve park edince kalacak onu bulamadim.

http://www.allthatsepic.com/wp-content/uploads/2015/04/gta-duke-o-death-625x351.jpg

araba bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Sereglin said:

D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game"

dün 200 gb'lık akk dolmuş, 98 gb'ı GTA 5.

15 gün 300 kbps kullanana kadar 30 dolar daha verir ps4'de oynardım, sırf gtx 970 deneyim diye heves etmiştim. neyse her şey ders işte. rockstar olayı bitmiştir. bundan sonra pc'de oynayacaksam da korsan direkt.

abi bunu re-download yapmadan çözme şansım yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

bingildak said:

Sereglin said:

D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game"

dün 200 gb'lık akk dolmuş, 98 gb'ı GTA 5.

15 gün 300 kbps kullanana kadar 30 dolar daha verir ps4'de oynardım, sırf gtx 970 deneyim diye heves etmiştim. neyse her şey ders işte. rockstar olayı bitmiştir. bundan sonra pc'de oynayacaksam da korsan direkt.

abi bunu re-download yapmadan çözme şansım yok mu?

ben yaşamadım valla abi bilmiyorum

benim oyunu çalışma serüvenimi anlatsam gelir tebrik edersin asdasd

140 gb sürdü oyunu çalıştır amk rockstar gibi

support hala yanıt verecek, 40 saat oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas yeto musunuz yaw, hala 150 gb indirdim 200 gb indirdim calistiramadim yok downloader yavas yok zart dosyasi bozukmus diyorsunuz sdfdd.Dh dekiler bile cozmus, duzgun bir torrentten saglam - verified retail dosyalari indiriyorsun adamlar 5gb lik dlcleri bile eklemisler, sonra 300-500 mb bir de patch yukleyip sikintisiz oyuna giriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...