jonq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dk 1 Gol 1 bu ne arkadaş ya daha oyunun başında ERR_GEN_ZLIB_2 ERROR hatası alıp duruyorum hayret birsey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nu uvemde bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya sıçayım böyle launch'a ya. dünyanın en büyük bütçeli oyununu yaptım diyosun her yer hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 dl server yine çük oldu ya, 2 saattir ne güzel veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oyunu steam üzerinden mi alayım? fark ediyor mu? steam daha sorunsuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 İki kere request yolladım crew için, niçün kabul etmiyorsunuz? ETA: Hah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tammadır device managerdan disable edip sonra enable edin launcher acılınca sukuladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 downloader sizde çalışıyor mu ya? prime time ggsi yaşadı sanırım. 4 gb kala, reconnecting deyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Istari said: oyunu steam üzerinden mi alayım? fark ediyor mu? steam daha sorunsuz galiba. steam ustunden alsan bile 170 tl verme. cdkey sellerlardan falan steam cdkeyi satandan al. aral in fiyatlarindan sattigi surece steam den bu oyunu direk almayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Izdirap paylastikca cogaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: downloader sizde çalışıyor mu ya? prime time ggsi yaşadı sanırım. 4 gb kala, reconnecting deyip duruyor. ulan 10 sayfadır yakınıyorsun, sonunda lanetin beni de buldu sfsdfs ben de son 5 gb'lik kısmı indiremez oldum, te Azerbaycan'a kadar bulaştırdın tebrik ediyorum. Bir de burada 5mbitlik bağlantım var inmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ahahah iyi denk geldi .. Bi ust post ve seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Haha cidden öyle oldu valla Kanuni.Türkiye'de 12 gb'lık kısmı indirmiştim, burada 5 gb kaldı inmiyor. sistem uptime'ı 1 gün 10 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://www.reddit.com/r/GTAV/comments/328e2u/gta_v_rockstar_preload_is_broken/ reddit said: This is confirmed working: If you haven't made much progress downloading the stuff, use fast download using MEGA link: https://mega.co.nz/#F!N91DxBLJ!mO4qwYEfgcq4hPXUqlEdsA You have to download all RAR files in order to unpack it. Unrar password: "www.intercambiosvirtuales.org" (without quotes) Otherwise, search for a torrent that offers the same files if you only need some of the setup files. INSTALLATION If you used the MEGA files, unrar them first using the password. After that, place all files in c:Program FilesRockstar GamesGrand Theft Auto V Run GTAVLauncher.exe. It should see that the download is finished and it will proceed with the setup. You can test to remove a file from the directory (for instance /x64/metadata.dat). The download manager will download that file. After that you see this: https://dl.dropboxusercontent.com/u/21558454/GTA%20wachttijd.png which means the download is finished. That is what I did. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 laaan oyun kastı pcde Processor Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 765M Video Card 2 Intel(R) HD Graphics 4600 Memory 8.1 GB Operating System Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pc derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şaşkın mısınız arkadaşlar https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203279208-Connection-to-download-server-lost-PC?page=3 herkeste aynı problem var adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nolax işlemcin patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 2.4ghz ne abi sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben anlamam senden sonra oldu, katran ve tüyle geliyorum dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi milyör dolarlık proje, downloader host edemiyor, yansın böyle gaming dünyası ya. sene 2015 arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Crew için request attım alın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 butun parayi, arabaya orospu alip dovmeye harcamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 takip eden var mıdır bilmiyorum da, gpu ve cpu için benchmark testleri çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 NolaxThensbane said: laaan oyun kastı pcde Processor Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 765M Video Card 2 Intel(R) HD Graphics 4600 Memory 8.1 GB Operating System Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 64-bit Nvidia Optimus ayarlarına bak Intel Graphics ile çalıştırmaya çalışıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar