Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ehem neyse şimdi oynamaya başladım oyunu, her şey açık msaa 2xte oyun müthiş akıcı değil ama oldukça akıcı. ekstra distance şeysini de 3te1 i kadar açtım. spec medium gibi fx 8350 oc yok amd r9 280x turbocolor 3gb 8gb ram oyun oynanıyor yani sıkıntı yok gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kutulu satan yok mu ya 60gb inmesi 1 haftayı bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DareJedi said: Hadi bekliyoruz halen 4k videolar ssler goz bebeklerimizi yerinden firlatmanizi istiyoruz konusturun master gucunuzu de gorelim. PS3 sahipleri 46+ inch tv de 720p camur gibi oynuyorsunuz. PS4 sahipleri 46+ inch tv de 1080p gene camur gibi oynadınız. ustelik 30 fps ve led bir tv panelinin latency si ile. 23inch bir LED monitor DPI olarak 1080p de bile agzını burnunu kırıyor konsolun. TN ise 60hz in ustune cıkabiliyorsun. IPS panel ise TV nin agzını burnunu kıracak renk derinligi ve kontrast goruyorsun. Ayrıca daha ufak ekran, aynı cozunurluk. matematik ortada. Ustelik bu grafik motoru aynen aktarılsaydı boyleydi. buna konsollardan daha uzak mesafe, daha iyi derinlik, daha iyi texture, 60fps vs gibi pc ye haz seyleri de eklemiyorum. 4K screenshot gormene gerek yok. koyacakları full detail açık 1080p ler bile ps4 un agzını burnunu kırmaya yeter. bir de daha modları var bu isin. onlar da gelsin bak neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 crew işini de çözsek keşke, çok aktif olcam diyen biri varsa kursun bi crew. benim de Liebe. noktalı biçimde nickim ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 koca patide şu oyunu 4k oynayan yok yani? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Peçi 10 kbla indiren şirketin 4k grafiğine güvenemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 4K monitorler gaming icin pek iyi degiller de o yuzden. hayvan gibi latency leri vardı en son baktıgımda. hemen hepsi de IPS panel. tasarımcı falansan arada oyun atacaksan ancak. fps ci cok oldugu icin 2k TN panel monitoru olan baya adam var ama. ama 4k tv ye kasayı baglayarak gamepad de oynayan varsa, onu yapan vardır muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Seru said: koca patide şu oyunu 4k oynayan yok yani? :( en azından 30 fps ile oynamıyoruz la yetmiyor mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Seru said: namessar bi 4k 60 fps glorius master race ss'leri görsek diyorum. bi içimiz ısınsın canına yandığım. monitor 2k benim malesef. http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd802104&categoryId=3002879&sku=BD802104&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CKrOwLDW9cQCFW7KtAodBQQA-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi niye herkes 4k olayına takıldı? Deneysel bir şey değil mi o? 1920*1080 yetmiyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 25 GB inmiş, yetişecek gibi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: Abi bisey sorucam. Ben yazilim fln anlamiyorum. 2015 yilinda calisan launcher yapmak zor mu gercekten? 10 oyun varsa 8 inde Launcher patates. Downloader i söylemiyorum bile. Büyük ihtimalle sadece Download yapmıyordu. Check falan da ediyordu. CPU %25lerde seyretti hep. O yüzden çok da kızamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Namessar said: DareJedi said: Hadi bekliyoruz halen 4k videolar ssler goz bebeklerimizi yerinden firlatmanizi istiyoruz konusturun master gucunuzu de gorelim. PS3 sahipleri 46+ inch tv de 720p camur gibi oynuyorsunuz. PS4 sahipleri 46+ inch tv de 1080p gene camur gibi oynadınız. ustelik 30 fps ve led bir tv panelinin latency si ile. 23inch bir LED monitor DPI olarak 1080p de bile agzını burnunu kırıyor konsolun. TN ise 60hz in ustune cıkabiliyorsun. IPS panel ise TV nin agzını burnunu kıracak renk derinligi ve kontrast goruyorsun. Ayrıca daha ufak ekran, aynı cozunurluk. matematik ortada. Ustelik bu grafik motoru aynen aktarılsaydı boyleydi. buna konsollardan daha uzak mesafe, daha iyi derinlik, daha iyi texture, 60fps vs gibi pc ye haz seyleri de eklemiyorum. 4K screenshot gormene gerek yok. koyacakları full detail açık 1080p ler bile ps4 un agzını burnunu kırmaya yeter. bir de daha modları var bu isin. onlar da gelsin bak neler olacak... Adam 770GTX SLI kullanıyor, ne anlar panel tiplerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Seru said: koca patide şu oyunu 4k oynayan yok yani? :( koca pati dediğin bu konuda 15 sayfa 3meksika pezosu ucuz nerden alırız 20 sayfada master race lele spamledi ahah ne 4k sından bahsediyosun bi kişi çıkar max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 573 mexican peso fark ediyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu arada çok tatlı ya, böyle ilk internet çektirdiğimiz zamanları hatırlattı GTA sağolsun. bağlantı kopuyor, tekrar bağlan fln diyoruz download etmek için. 2015'de 99'dan bir esinti adeta. dial up sesi de olsa tam olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 AÇTIM AKÜ /= Crew işine girerseniz söyleyin, damlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Namessar said: Seru said: namessar bi 4k 60 fps glorius master race ss'leri görsek diyorum. bi içimiz ısınsın canına yandığım. monitor 2k benim malesef. http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd802104&categoryId=3002879&sku=BD802104&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CKrOwLDW9cQCFW7KtAodBQQA-g ya sundan cok istiyorumda cok pahali meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kasanın etrafını saralım valide hanım uyanmasın şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Benim 4K bi monitor alasim var bu ay sonuna dogru ama i5 + tek 7970 kaldircak mi emin degilim. Bu arada luncher tek basina %30 civarinda CPU load yaratiyodu dun gece. Sizde de ayni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bitcoin farmlıyo bence launcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Benim de aklima ilk gelen o oldu da yapmiyodur ya. Ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hahaha yuh ne skandal olurdu lan, aslında ondan yavaş indiriyormuş adasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 benim oyuna basınca hiç bi hareket olmuyor, forumlar reddit kaynıyor bu sorunla ilgili. 50 tane terane denedim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar