df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 59 tl 50gb kotalı, 64 tl ye 75 gb kotalı tarife var. geçen ay tarifeyi 50 den 75 e çıkardım 5 tl farka. tarife değişince kotayı sıfırladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 superonline gecekuşu fiber tarifesi var. 50mbit hız, 100gb akk, gece 12 sabah 6 arası akk etkilemiyor, 12 ay 59 tl 12 ay 69 tl. ona girdim ben valla df için edit: senin ödeyeceğin ile aynı fiyata geliyor 2 senede benim ödeyeceğim. sen de ona geçsen karlı olur senin için bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 aha title gelmiş. niye di'de "df değil" yazmıyor. ayrımcılık var çok ayıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 şimdi sistem gereksinimlerini okudum, benim laptop ekran kartı dışında ideal sistem gereksinimlerini karşılıyor. keşke laptoplarda ekran kartı değişikliği mümkün olsaydı. neyse, ekran kartım geforce gt 555m 2gb sizce oyunu almaya değer mi? diğer sistem gereksinimlerini karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 öyle bir ekran kartı yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nerden alıyoz dayılar şimdi bunu daksitli falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 steamdeki bütün inventoryi boşaltasım var benim stamden alsam daha iyi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 n555s ne la ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 tamam, düzeltim yazarken kafam laptop modeline gitti herhalde. 2GB nVidia GeForce GT 555M. diye geçiyor kart, natebook gpu olunca modele göre isimlendirme filan oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ekran kartı degistirilebilir notebooklarda eger gaming turevi bi modelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 oyun ps4 deki gibi direk başlamaz inş,ayar yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yok değil, laptoplarda ekran kartı genelde anakarta bitişik oluyor. zaten piyasada satılmıyorlar, ekran kartı üreticileri laptop üreticilerine özel üretim yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Steam üzerinden satan var mı beyler? gift yollasın key falan aliim veriim ne isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 dl bitti. heyecan büyük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nvidia update getirdi steam i tekrar başlatın dosyaları açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sp bittikten sonra bir yerlerde toplanıp multiplayer oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dworgian said: yok problem zaten steam dan değil rockstar dan indirenlerde mevcut. Buradan kontrol yapılabiliyormuş dosyalarla ilgili; http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/328ljj/found_a_fix_for_the_social_club_download_reset/ bilgilendirme için teşekkürler; 1 partım bozukmuş düzelttim sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Liebe said: Steam üzerinden satan var mı beyler? gift yollasın key falan aliim veriim ne isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 di said: Yok GMG direkt. Region lock yokmus denilene gore. Patlarsa da yeniden aliriz artik yabcak bisey yok. edit : azcik ugrastirdi ama oldu. hehe Grand Theft Auto V (CN) - PC $23.39 Payment type: PayPal Total $23.39steame ekleniyor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 abi bi sn ya 23 dolara nasil aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 20$ a satiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 DoruK said: abi bi sn ya 23 dolara nasil aldin? patladı o deal sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52416/introducing-the-rockstar-editor?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=rockstareditor&utm_campaign=rockstareditor_04132015 neler cikarir millet bununla. http://www.youtube.com/watch?v=He5pZypleqE bizde izleriz :) PC only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ssd de yer yok normal hdd ye kursak çok farkeder mi? uğraşayım mı yer açmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Kanuni said: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52416/introducing-the-rockstar-editor?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=rockstareditor&utm_campaign=rockstareditor_04132015 neler cikarir millet bununla. http://www.youtube.com/watch?v=He5pZypleqE bizde izleriz :) PC only oo machinimacılar yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar