Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

gelmiş yahu bana attılar akşam eve gidince indirmeye başlıcam şsdkf

Dear x,

Thank you for pre-purchasing Grand Theft Auto V Tier 1 (SA) from Green Man Gaming.

Playfire link Play games on Steam? Track all your game progress, chat with a thriving community of over 1.5 million gamers, enter exclusive competitions and get the most from your gaming. Join now!
Grand Theft Auto V Tier 1 (SA)

Key: ZAAAAA

demişler bide ;

Update as of 18:00
You'll be pleased to know we have began the process of sending out your keys. We have a large amount of orders so this may take some time to complete. Thank you for your patience.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

Yabgu said:

SSD'lerde Total War'lar kurulu pfff umarım iyi performans alırım HDD'de.

oyunda loading ekranı yok, ne farkedecek? sadece başlangıçta tüm haritayı yüklüyor orada farkeder.

loading herzaman var.
örnekliyorum

senin kooridnatına 10 metre olan şeyler %100 texture/polygon rate, sana uzaklaştıkca texture azalıp poligonlar saflaştırıyor.
mesela taksiye binip adrese git diyorsun içinde beklerken gidersen loading yok fakat hemen git dediğinde load screen geliyor çünkü bulunacagın o koordinatın texture ve polygon ları yüklemesi lazım.
bu şey gta serisinin en önemli motorlarından biri.Çokta başarılı yaptılar.

ne farkedecek sorusunada; gta 5 i ps3 de oynadım pek texture kalitesine odaklanmadım oyuna odaklandım. gta iv ve gta tbgt versiyonlarını 4k çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayınca kusur farkedilir hale geldi. hızlı araç kullanınca uzak textureların geç yüklendiğini gördüm.

"draw distance ayarıda bu oyun içindeki"
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

ahah dun aksam 3 saat te indircem dedi 7,5 mb /sn ile cekiyor vs. uykum geldi 30-40 gb download da pause edip kapadim pc yi. meger devam etmiyormus ya da bir bug var bende, simdi 3 gb dan tekrar baslamaya calisiyor social club downloaderi.

reconnecting diyip resetliyor kendini. baslattiysaniz kapamayin derim.

kota mota gibi seylerle ugrasmadigim icin dert degil ama aklinizda bulunsun.

ben 30 gb civari kapattım bilgisayarı sonra devam ederim diye.

hasss...
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

Seru said:

Yabgu said:

SSD'lerde Total War'lar kurulu pfff umarım iyi performans alırım HDD'de.

oyunda loading ekranı yok, ne farkedecek? sadece başlangıçta tüm haritayı yüklüyor orada farkeder.

loading herzaman var.
örnekliyorum

senin kooridnatına 10 metre olan şeyler %100 texture/polygon rate, sana uzaklaştıkca texture azalıp poligonlar saflaştırıyor.
mesela taksiye binip adrese git diyorsun içinde beklerken gidersen loading yok fakat hemen git dediğinde load screen geliyor çünkü bulunacagın o koordinatın texture ve polygon ları yüklemesi lazım.
bu şey gta serisinin en önemli motorlarından biri.Çokta başarılı yaptılar.

ne farkedecek sorusunada; gta 5 i ps3 de oynadım pek texture kalitesine odaklanmadım oyuna odaklandım. gta iv ve gta tbgt versiyonlarını 4k çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayınca kusur farkedilir hale geldi. hızlı araç kullanınca uzak textureların geç yüklendiğini gördüm.

"draw distance ayarıda bu oyun içindeki"

4k oynuyosan bi zahmnet ssd de tak, onu da ben söyleyecek değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:

Şimdi şunu sormam lazım, kredi kartı boş usul usul öderim diye playstore dan alasım var. Steam olmaması sıkıntı yaratmayacak sanırım. Alma işte steam daha iyi yada şöylesi makbul diyesiniz var mı ?

Cıks. Steamden de alsan oyun rockstar drmi içinde çalışacak. Onun kendi chati üyeliği logini falan var. Steamden alınca drm içinde drm içinde oyun olacak. Bunun sana hiçbir getirisi yok. Ek para verip kazanacağın hiçbir şey yok. Çok istersen non steam game olarak steame shortcut atarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...