scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gelmiş yahu bana attılar akşam eve gidince indirmeye başlıcam şsdkf Dear x, Thank you for pre-purchasing Grand Theft Auto V Tier 1 (SA) from Green Man Gaming. Playfire link Play games on Steam? Track all your game progress, chat with a thriving community of over 1.5 million gamers, enter exclusive competitions and get the most from your gaming. Join now! Grand Theft Auto V Tier 1 (SA) Key: ZAAAAA demişler bide ; Update as of 18:00 You'll be pleased to know we have began the process of sending out your keys. We have a large amount of orders so this may take some time to complete. Thank you for your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Heh şimdi geldi mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 benim key gelmiş gmg tier 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 türkiyeyi sona bırakmışlar heralde. erken gelenler büyük iht türkçe ya da türkiye seçmeyenler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bana dün akşam geldi key ama tier 2 diyor. nedir ki bu tier olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ikinci sınıf insan anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 noo that's ignorant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Seru said: Yabgu said: SSD'lerde Total War'lar kurulu pfff umarım iyi performans alırım HDD'de. oyunda loading ekranı yok, ne farkedecek? sadece başlangıçta tüm haritayı yüklüyor orada farkeder. loading herzaman var. örnekliyorum senin kooridnatına 10 metre olan şeyler %100 texture/polygon rate, sana uzaklaştıkca texture azalıp poligonlar saflaştırıyor. mesela taksiye binip adrese git diyorsun içinde beklerken gidersen loading yok fakat hemen git dediğinde load screen geliyor çünkü bulunacagın o koordinatın texture ve polygon ları yüklemesi lazım. bu şey gta serisinin en önemli motorlarından biri.Çokta başarılı yaptılar. ne farkedecek sorusunada; gta 5 i ps3 de oynadım pek texture kalitesine odaklanmadım oyuna odaklandım. gta iv ve gta tbgt versiyonlarını 4k çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayınca kusur farkedilir hale geldi. hızlı araç kullanınca uzak textureların geç yüklendiğini gördüm. "draw distance ayarıda bu oyun içindeki" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 wuhuuu key gelmiş gmg'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 100 liraya düşüyor keyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Kanuni said: ahah dun aksam 3 saat te indircem dedi 7,5 mb /sn ile cekiyor vs. uykum geldi 30-40 gb download da pause edip kapadim pc yi. meger devam etmiyormus ya da bir bug var bende, simdi 3 gb dan tekrar baslamaya calisiyor social club downloaderi. reconnecting diyip resetliyor kendini. baslattiysaniz kapamayin derim. kota mota gibi seylerle ugrasmadigim icin dert degil ama aklinizda bulunsun. ben 30 gb civari kapattım bilgisayarı sonra devam ederim diye. hasss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ben gene unutup disari cikarken kapadim aleti hass dedim ama simdi kaldigi yerden devam ediyor. sanirim dun aksam bir terslik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--xaTTnIdf--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_320/18hzc1fhoy6q2png.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 steam version alanlar umarım hem steam hem rockstar şeyleriyle uğraşmaz. Bir max payne 3 problemi vardı. Keyi steame linkleme sıkıntısı yaşanıyordu falan. Umarım yaşamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 social club her zaman zorunlu oldu yine olur. crew vs olayları da orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 evet social club lazim. en azindan online icin sart zaten diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kırıldı diyorlar. tabi kaynak hurriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kac milyon insan social clubdan cekiyorsa ya da rockstar'in server kapasitesi dusukse (mumkun degil) 40kb/sn ile cekiyor alet. arastirdim genelde olan sorun ara ara cikiyor iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 dün aksam steamde preload acıldı aksam bıraktım 6saatte 62gb çekti. Gel 14 GEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Skidrow oyunu bitirmis oyle diyolla netin arka koselerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Preload falan iyi güzel de, oyun çıktığında bunun decrypt'i de en az 2-3 saat alır :/. 50 mbit'Le zaten indirmesi o kadar, hiç fayda etmiyor bu preload :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 spompas said: Seru said: Yabgu said: SSD'lerde Total War'lar kurulu pfff umarım iyi performans alırım HDD'de. oyunda loading ekranı yok, ne farkedecek? sadece başlangıçta tüm haritayı yüklüyor orada farkeder. loading herzaman var. örnekliyorum senin kooridnatına 10 metre olan şeyler %100 texture/polygon rate, sana uzaklaştıkca texture azalıp poligonlar saflaştırıyor. mesela taksiye binip adrese git diyorsun içinde beklerken gidersen loading yok fakat hemen git dediğinde load screen geliyor çünkü bulunacagın o koordinatın texture ve polygon ları yüklemesi lazım. bu şey gta serisinin en önemli motorlarından biri.Çokta başarılı yaptılar. ne farkedecek sorusunada; gta 5 i ps3 de oynadım pek texture kalitesine odaklanmadım oyuna odaklandım. gta iv ve gta tbgt versiyonlarını 4k çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayınca kusur farkedilir hale geldi. hızlı araç kullanınca uzak textureların geç yüklendiğini gördüm. "draw distance ayarıda bu oyun içindeki" 4k oynuyosan bi zahmnet ssd de tak, onu da ben söyleyecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Şimdi şunu sormam lazım, kredi kartı boş usul usul öderim diye playstore dan alasım var. Steam olmaması sıkıntı yaratmayacak sanırım. Alma işte steam daha iyi yada şöylesi makbul diyesiniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu gecede dl farmına bırakim 33gb olmuş fdsfsd 2 geceye anca iner kodumun ttneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Lexius said: Şimdi şunu sormam lazım, kredi kartı boş usul usul öderim diye playstore dan alasım var. Steam olmaması sıkıntı yaratmayacak sanırım. Alma işte steam daha iyi yada şöylesi makbul diyesiniz var mı ? Cıks. Steamden de alsan oyun rockstar drmi içinde çalışacak. Onun kendi chati üyeliği logini falan var. Steamden alınca drm içinde drm içinde oyun olacak. Bunun sana hiçbir getirisi yok. Ek para verip kazanacağın hiçbir şey yok. Çok istersen non steam game olarak steame shortcut atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar