quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 serjuhan said: Aynen mafyanın sağ kolu misali. Cidden fit ve kaliteli bir takım kravat ile birlikte çok iyi oluyor. Hani memur takımı zaten kendini belli ediyor. Memur takımı ne lan barzo, en düşük memur 2.5 alıyor şu memlekette, Ermenegildo Zegna giyemiyorlardır belki ama Cacharel falan halen çok kötü değil yani. (Abdullah Kiğılı vs.)
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Giyim kuşam konuşmaya ne kadar muhtaçmışsınız lan, zaten topice giren herkes de istisnasız playboy :p
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mc_Lovin said: Ulgio said: niye kimse çizme düşünmüyor onu anlamadım ? benim calflarım piyasadaki çizmelere sığmıyor mesela Hulk musun?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 quixef said: serjuhan said: Aynen mafyanın sağ kolu misali. Cidden fit ve kaliteli bir takım kravat ile birlikte çok iyi oluyor. Hani memur takımı zaten kendini belli ediyor. Memur takımı ne lan barzo, en düşük memur 2.5 alıyor şu memlekette, Ermenegildo Zegna giyemiyorlardır belki ama Cacharel falan halen çok kötü değil yani. (Abdullah Kiğılı vs.) sıs lan memur.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Memur alınmış barzo filan haha Olay zihniyette yoksa gider Beymen takım da alır memur adam.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Yok kendi ne idüğü belirsiz insanların böyle nitelemelerine uyuz oluyorum kategorik olarak. Teknosa da geziyorum geçen yıl, görevlinin biri diğerine sesleniyor "Memur kalabalığı geçsin de şu televizyonları taşıyalım". Lan hıyar aldığım maaş senin altı katın kimle, hangi güçle dalga geçiyorsun diyemedim misal o an, aile terbiyesi var serde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 uygarlığımıza pozitif değer katıyorum, allahın memuru ya gelmiş laf çarpıyor.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 quixef said: Yok kendi ne idüğü belirsiz insanların böyle nitelemelerine uyuz oluyorum kategorik olarak. Teknosa da geziyorum geçen yıl, görevlinin biri diğerine sesleniyor "Memur kalabalığı geçsin de şu televizyonları taşıyalım". Lan hıyar aldığım maaş senin altı katın kimle, hangi güçle dalga geçiyorsun diyemedim misal o an, aile terbiyesi var serde. memur dediği zat anlamında. "müdür, şu kaç para" gibi bi sualde de aslında oradaki müdür, eleman anlamında.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 quixef said: Yok kendi ne idüğü belirsiz insanların böyle nitelemelerine uyuz oluyorum kategorik olarak. Teknosa da geziyorum geçen yıl, görevlinin biri diğerine sesleniyor "Memur kalabalığı geçsin de şu televizyonları taşıyalım". Lan hıyar aldığım maaş senin altı katın kimle, hangi güçle dalga geçiyorsun diyemedim misal o an, aile terbiyesi var serde. Kasma kendini rahat ol boşver. Memur diye bir tabir var. Hani ne memurlar var onun farkındayım ama yapacak bir şey yok istisnalar kaideyi bozmuyor.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Quixefin çok özel resimleri için tıklayın http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2012/082/0/f/jewel_of_a_secretary_ii__by_maleficaweird-d4toqzp.jpg
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Rapor gönderemeyen memur. Gündemi takip ediyorsanız anlarsınız hesabı. EDIT: Axedice muhtemeldir ki, benim resimlerim olsaydı onlar şu dünyada daha mutlu huzurlu olurdum.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: ben daha yakışıklıyım lan https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q84/s720x720/1375181_10151762778007108_1214482532_n.jpg emanet varsa belde tamam
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 fotoşok kurmaya üşendim biri bele emanet taksın.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 memurlar self conscious olmuş, asgari ücretliler ne zaman forslanacak acaba?
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 quixef said: Yok kendi ne idüğü belirsiz insanların böyle nitelemelerine uyuz oluyorum kategorik olarak. Teknosa da geziyorum geçen yıl, görevlinin biri diğerine sesleniyor "Memur kalabalığı geçsin de şu televizyonları taşıyalım". Lan hıyar aldığım maaş senin altı katın kimle, hangi güçle dalga geçiyorsun diyemedim misal o an, aile terbiyesi var serde. adam özel sektörde çalışıyor o adam değil ama başka adam senin katın maaş alabiliyor sen 40 sene aynı maaşı al bir de her gün traş kravat ceket paticik.com u da yasaklamamışlar anlaşılan not: memursporluyum
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Başkasının benim katım maaş alması beni ilgilendirmiyor ki? Ben gelip, Lamborghini bayisine falan girip "Şu Sequo kalabalığı dağılsın da arabalara bakalım" diyor muyum? Anlatamadım galiba problemi, ben o mağazanın hedef kitlesiyim, zengin adam gidip Teknosa dan almaz alacağını Bang & Olufsen den alır zarttan zurttan alır.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 lan ne garip bi topic oldu yaş ilegirdik, botla devam ettik, kıyafete daldık, şimdide hane geliri ve meslek erbabları oldu konu
Öne çıkan mesajlar