Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

91 liyim ve hazırlık okuyorum

patatogod

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

cok aradin mi abi onu?

yok ya. deriden e gittik, ben su geçirmez bot istiodum, karda kışta evden işe giderken sağlam yürmek gerekebildiği için (zaten onun dışında da bot giymem), timberland in düz modelleri (süet olanlar) su geçirmeme olayını özellikle karda pek garantilemediği için bunu aldık. eşimin seçimi hatta.

kötünün iyisi olarak aldırmış olabilir tabii. tamamen ona kalsa süet alırdık klasik cadde çocuğu botu
Sosyal ağlarda paylaş

esas sorun benim vıcık çamur ve sağlam kar olmadığı zaman bot giymemem sanırım. paso yazlık spor ayakkabı ile gezebiliyorum. bot zevkim gelişmemiş. bir de abi herkesin ayagında aynı timber botları görünce ondan da almak istemiyor insan.

hazır yeri gelmişken tavsiye versenize. orta-koyu mavi jean altına giyilecek bot.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

87liyim 2.universitem 2. siniftayim.cektigim cileyi anlatamam.ama okul öyle gittigim biyer ordaki insanlarla pek muhattap olmuyorum kafam rahat biraz.hocalar cekilmez oluyo belli bi yastan sonra onada katlaniyoz artik.istesigim bölümü okucam diye yedik bi bok yapcak bisey yok

yalnız olmadığımı görünce seviniyorum ya sdfds. hocaların bir çoğu bu zaten ölmüş bi de biz vurmayak diye pek üstüne gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...