Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KHaRoN said: Bot topicindeki botlari giymeyin, saat topicindeki saati de takmayin yeter. arada kaynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi sadece giydiğiniz botla sizden uzaklaşıyorsa biri, çekim gücünü yeterli ayarlayamamışsınız demektir klsjdaskldj kendimi noyzura gibi hissettim bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 o botlarla ortama girene allah çektirmesin zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kate yengen 92 li lan düşünsene..sen ne dertlerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 öyle deme kadınların ilk baktığı şeylerden biri ayakkabıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne botu lan ne kaçırdım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bildiğimiz bot ya, millet giydiği bot tiplerini koymuşta. çoğu virginity* keeper modelde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 BabacumMostors said: ben yaşımı söylemiyorum.. insanlar ne görüyorsa onu kabulleniyorum öss ye hazırlanacam bu sene Ben de bu kafadayım da, geçen öğrenci "kardeş soruları söylesene" dedi sınav çıkışında. Çok canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: o botlarla ortama girene allah çektirmesin zaten sdfsdf Bende de bu var (daha doğrusu close enough. marka bu da model de bu muş gibi) mesela neee neee :D Websense sağolsun shopping açtırmadığı için tam modeli bulamadım kötü mü şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 baya kötü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bi de sen evlisin zaten. game over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Trekking falan yapmak için gayet güzel. Şortun altına bot giymek istesem bunu giyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Valla bana kaybı hiç olmadı giydiğim ayakkabının fln. O zaman benim tip bayağı sağlam demek ayakkap vs etkisini nötr yaptığına göre sadlşska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 cok aradin mi abi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: bi de sen evlisin zaten. game over ee gençlere bırakmak lazım ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 zaten eşin sen ne giysen "he güzel canım, ama 5metre radiusumun dışına çıkma" diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 89luyum ama 15 filan gösteriyorum. 1 yıldır alışveriş yaptığım tütüncü bir adam var Turgut abi. Geçen askerlikle ilgili birşey sordu sen anlarsın deyip. Abi sen kaçlısın dedim, 94 dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 o bot topicinde botları, firmaların reklamında ayak mankeni olsam anca öyle giyerim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Evliyken bu tarz alisveris yapinca zaten 5 metre disari cikma demesine gerek kalmadan etki radius u dustugu icin daha cok destekliyorlar boyle seyler alinmasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 KHaRoN said: cok aradin mi abi onu? yok ya. deriden e gittik, ben su geçirmez bot istiodum, karda kışta evden işe giderken sağlam yürmek gerekebildiği için (zaten onun dışında da bot giymem), timberland in düz modelleri (süet olanlar) su geçirmeme olayını özellikle karda pek garantilemediği için bunu aldık. eşimin seçimi hatta. kötünün iyisi olarak aldırmış olabilir tabii. tamamen ona kalsa süet alırdık klasik cadde çocuğu botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 esas sorun benim vıcık çamur ve sağlam kar olmadığı zaman bot giymemem sanırım. paso yazlık spor ayakkabı ile gezebiliyorum. bot zevkim gelişmemiş. bir de abi herkesin ayagında aynı timber botları görünce ondan da almak istemiyor insan. hazır yeri gelmişken tavsiye versenize. orta-koyu mavi jean altına giyilecek bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi sizleri italyan markalarıyla tanıştırmamız lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 SNA1L said: 87liyim 2.universitem 2. siniftayim.cektigim cileyi anlatamam.ama okul öyle gittigim biyer ordaki insanlarla pek muhattap olmuyorum kafam rahat biraz.hocalar cekilmez oluyo belli bi yastan sonra onada katlaniyoz artik.istesigim bölümü okucam diye yedik bi bok yapcak bisey yok yalnız olmadığımı görünce seviniyorum ya sdfds. hocaların bir çoğu bu zaten ölmüş bi de biz vurmayak diye pek üstüne gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 evli adamsın abi boşver sen öyle devam et biz onu kaygısı olan erkekler için söyledik zaten sen çoraplada dolaşsan hanımın gözünde bir tanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 valla bana sagli sollu giristiler bu sene yaşıma bakmadan devamsizliktan biraktilar fln.85 yaşında adamlar bide biseyde denmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar