zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://i.imgur.com/KDFXI83.jpg sanırsın miami sahilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zip sen bana yakınsın kurtarsana beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 3 4 saat öncesinin o ya.şu an nerdeyim bilmiyorum da gurka dubrovka grishino arasında bi yerdeyim sanırım.bi de seni kaldırcak medical donanımım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zipzip said: http://i.imgur.com/KDFXI83.jpg sanırsın miami sahilleri buda benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 geleyim vurayim aci cekmek istemiyorsan sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 olm ss nası alınıo yea sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sopa ve ip bulursan onlarda işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 f12yle steam ssi alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kurtaran olmazsa bi daha patch çıkana kadar girmem sanırım, daha öncede böyle kırık bıraktıydım patch gelince düzeliyor asdsdfxfhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 gondar'ın ekran kartı ağaçlara yetememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ayarları kıstım deli fps düşüyo diye asdasd,yakındayken sorun yok veya yakınlaştırınca,uzaktakilerin görüntü düşük 6870 olsun o kadar,yar fakır bende fakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aynı nokta degil yalnız orası, ağaçları yok eden bir ayar yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 10 metre geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 asdasd,mosin mi daha iyi sks mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Dün akşam geç geldim kusura bakmayın. Tornavida bi de eski bir mutfak bıçağı buldum lotodan büyük ikramiye çıkmış kadar sevindim. Ama kan kaybından yakında ölücem. Tornavida ile zombi öldürmek hiç kolay diilmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yalnız oynamak işkenceymiş dün onu anladım.4 kişi zevkli oldu bayağı, o yüzden toplanıp oynayalım devamlı, buluşmak ızdırap gelmezse. muhabbetin yüzde 40ı, nerdesiniz, herkes nerde, neden eksiğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bir aksilik olmazsa oradayım bu akşam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yanlışlıkla birinizi öldürürsem kızmayın ortaya ateş ediyorum sadece random mermi dün wanted style gitti adamı kalbinden vurdu taa nerden pistolle sıkmıştım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 gondarla oynamayin.adam paranoya sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ilk günümün trollüğünü yapıyodum abi,o kadar saat uğraşıp vurulduktan sonra o tribi anladım artık bende paranoyam,zombilerin arada vururken çıkardığı mermi sesi "s... noluyo lan" dedirtiyo artık asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 lan gondara yardımcı olacam dedim geliyom dedim o anda elektrik kesildi dün rezil oldum adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 biz dün eğlendik ya keşke gelseydiniz.sürüden ayrılanı kurt kaptı asdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Ben bu akşam gelicem bi arkadaşı daha getiricem. Bacaklarından vurup süründürelim adamı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://oyungezer.com.tr/haber/36619-dayz-sahipsiz-kaldi said: Eurogamer’ın yaptığı habere göre DayZ’nin başındaki Dean Hall (Ki kendisini forumlarda Rocket olarak tanıyor olabilirsiniz), Bohemia’dan ayrılmayı planlıyormuş. Tabii bugün ya da yarın değil ama yıl sonuna kadar. Tabii bu, DayZ hayranlarının çok da hoşuna giden bir haber olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar