Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben de o noktayı gören bir tepeye çıkıyorum şimdi, akşama sniperımla alıştırma fırsatı çıktı, oh yeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bizi zombielerden ve diğer oyunculardan koruyacaksın di mi, öyle ümit ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tam çeşmenin orda 3 zombi sıkıştırdı kan kaybından öldüm, sonra nerden çıktım bilmyiorum, inşaatta balta ve sks buldum, düştüm öldüm.yeteneksizlik akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dikkat et Catze ava giderken avlanma :p Bahsettiğim yer tam respawn noktası. Çok çok uzakta ve sıfırsanız ölün oraya yakın bir yerde doğana kadar. Oradan Cherno'ya gideriz boş bir sunucu bulup önce lootlarız. Kendimizi fulleriz. Oradan da Elektro'ya gideriz katliam yapmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tshirt ü parçalasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yazuach said: DayZ's Dean Hall is stepping down as the game's Lead Designer. According to the interview, Hall will be leaving Bohemia Interactive completely by the end of the year in order to set up his own studio in New Zealand. "I am a grenade," he begun, this time sat in the DayZ office in central Prague. "I have a specific use. I'm really good at risk-taking and making other people take risks, I've always been good at that in my life. Like you say, maybe I've got the gift of the gab, so I can talk, I can explain something, I can talk people up to the ledge and get them to jump off it. "That's what I did with DayZ; I've done it twice now [once with the mod, again with the standalone] - two new code teams have separately done it. "But eventually, that's the bad person to have. Eventually, you don't want the guy telling you to go over the top and get through. So at some point I'll be a disaster for the project, at least in a leadership role." Adam DayZ'ye flawed concept demiş, daha iyisini yapacam demiş. İkidir aynısını yapıyor ama. Mod popüler oldu, herkes gitti Arma 2 aldı, steam sale bittiğinin ertesi gün modu bıraktım Standalone yapıcam dedi. Şimdi Standalone 1,5 milyon sattı, bunu bırakıyorum daha iyisini yapacam diyor. Hep ortada bırakıp gidiyor oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tişört bitti zaten, bi tanesini öldürdüm, eve saklandım, kapıdan geçti geldi, öldürdüm sonra kan kaybından gittim. edit : bi de akşam için saat belirlesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 isini yapip gidiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Honestly, I'm not bothered with him leaving (I really don't think it would change much at this point in the dev process), I'm more bothered by him saying it is a flawed game, and that he is just jumping ship to make something better. What the hell man ? "Fundamentally flawed concept" is not a phrase you want to hear from the lead dev about a game not yet released after they've made a million+ sales. demiş biri redditte duygularımı özetlemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 khazadum said: dikkat et Catze ava giderken avlanma :p Bahsettiğim yer tam respawn noktası. Çok çok uzakta ve sıfırsanız ölün oraya yakın bir yerde doğana kadar. Oradan Cherno'ya gideriz boş bir sunucu bulup önce lootlarız. Kendimizi fulleriz. Oradan da Elektro'ya gideriz katliam yapmaya :D abi çok donanımlıyım ya, mosin+bipod+long range scope, 80 tane falan mermim var ekstra, beni görmeyeceksiniz bile, sadece siyah bir ekran ve "You are dead." yazısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dağılın beyler geldim,ben nereye gelim biri gelsin alsın beni nobum afsfafssaf,alana cips ve pepsi vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi şakamı bu,oyundan çıkarken çanta falan vardı bir sürü şey toplamıştım,bi girdim sadece kafadaki banadana gözlük ve balta var,çanta gitmiş pantolon yok falan noluyo anasını satim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 geldim ben kambiwobodaki çeşmenin ordayım, akşam kaçta oynarız onu yazarsınız, takip ederim ben burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 9 uygun mu herkese? spora gitcem de ancak geliom eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 nerde buluşyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kambiwobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi ben nerdeyim bilmiyorum ama,silah falan buldum 2 tane mermi yok tabi afsfasasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kasabaların giriş ve çıkışlarında tabelalar var, ordan nerdesin bak, http://dayzdb.com/map şu haritadan bul sonra haritaya göre güneydoğuda adaların orda kamyshovo denen yere gel.çok uzaktaysan allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 steam yazsana hafız,ben şu geminin ilersindeki kasabadayım cherno olabilir pek bilmiyorum bu gün başladım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben seni alıcam cengiz merak etme :D birlikte gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben zipzip, cengiz ve bi arkadaşım green mountain'e gidiyoruz gelmek isteyen olursa elektro'da oyalansın tekrar gelicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Su oyunun origins kivamina gelmesine en az 1.5 sene var ben ona uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 merdivenden düşüp öldüm fakat inşaat binasının tepesinden düşüp ölmedim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi yok böyle bir olay ya birini takip edicem diye yine merdiven yüzünden bacağım kırıldı neyseki morfin var diyordum ve.. taa daa merdivenden düşünce ruined olmuş ettiğim küfürleri komşu duydu sanırım, beni kurtarabilecek birileri var mı cherno'nun üstündeki evlerden birindeyim sks mermisi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar