RRa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 en kötü oyun 750k sattı, üstüne de marketing yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 warz satın alan enayiler vardı forumda biz dayz oynarken. dedim dedim inanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 warz 2 dolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 20 30 dolar verdiler abi ilk çıktığında ahahahaha GOFRET İÇİN BİRBİRİNİ ÖLDÜRDÜLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 oyle bisey vardi di mi bi de. bi aksam ormanda kosup sonra daha oynamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 CCP, Dust ı konsol diye tutturmasaydı belki daha iyi tepki alabilirdi. Yemişim MMO'yu en büyük isimler bile patladıktan sonra bir daha adam gibi birşey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2013e damgasını vuran oyun budur http://www.youtube.com/watch?v=aXTn03mVS3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu listenin 'en iyi' olanı var mı merak ettim. 2013'te güzel mmo mu çıktı ya? final fantasy var bir tek güzel olarak sayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bunlarda bestler; tırıvırı yaptığınız nwn listede http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/8116/The-Best-MMOs-of-2013.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 stormeagle said: Bu en kötüler listesindekiler bile kendi paralarını çıkartıp ceplerine çoğunu koymuşlardır bile. Sapık gibi para var şu sektörde. Yok mu cinyus pati üyeleri yapsınlar bi f2p f2p'lerde genelen fps ise %5 - 8 , mmorpg tarafında %10 12 civarında para harcayan kitle, bir de bunun kişi başına düşen para harcama olayı var. Oyuncu sayısı aktif olarak belli bir sayıda değilse, o oyun faildir, sittin sene de para kazanamaz. Eğer öyle bir duruma girmişlerse bir şey beklememek lazım. Tutacak f2p olayı ise ayrı bir muamma, sektörün geldiği durumu iyi incelemek lazım, misal korede artık client based olayı son demlerini yaşıyor, yakında her şirket android/iosa çalışacak oralarda, avrupa zaten p2pci. Patinin yüksek standartlarına erişecek f2p oyunu da pek çıkmaz zaten hani 500 oyunda 3 4 oyun max :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 stormeagle said: Bunlarda bestler; tırıvırı yaptığınız nwn listede http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/8116/The-Best-MMOs-of-2013.htmlswtor u 4 e koymus liste lol. gw2 yi de 3 e koymus lel. herkesin uber ucuz diye alıp ilk ayından(haftasından) sonra kenara fırlattıgı ffxiv i de 1 yapmıs. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi amaç paranormal activity gibi 1000$ a film çekip 1milyon $ kazanmak. Hiç anlamam bu sistemlerden de nebilim bi minecraft ne kadar zor olabilir yada angry bird. knight yok metin bilmem ne kazandığı paraları düşünemiyorum bile.. Gerçi o yıllarda sektör böyle değildi, şimdi 4 tane yazılım mezunu üniv arkadaş bir araya gelip oyun çıkarıyor. donate monete derken gg @madcow Site çok popüler bir yer ama genelde böyle listelerde yapımcılar reklam gibi para basıp listeleri oynatabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 site unlu tabiki ben sana bi laf etmek istemedim listenin kotulugunu hor goruyodum. yoksa sen nası paylasırsın bu kotu listeyi gibi dusunmedim yanlıs anlasılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bence swtor'u 4. sıraya koyan linki paylaştığı için storm 5 gün mmo genel'den ban yesin gabledenler ? gabletmeyenler ? gabledilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Neyi koyucaklar ki başka ? sizin 2013 de çıkan mmo lardan oluşturabildiğiniz top 10 ne mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Yok işte sıkıntı o. Best of 2013 dedikleri listenin yarısı 2013 den önce çıkmış belli bir kitlesi olan ve bir şekil expansion vs çıkarmış oyunlar. Patlama etkisi dünyayı bu kadar sarsan bir oyunu da 4. sıraya koymak listenin ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 illaki top 10 yapmak zorundalar mıydı acaba? swtor ve star trek var listede eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar