Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 oldukça beğendim. güzel bir konu ve senaryo, başarılı karakterler ve oyuncular, güzel atmosfer, güzel bir final... insanı düşündürüyor "eğer öyle olsaydı gerçekten böyle mi olurdu?" diye...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bu filmi bi yerde daha duydum neyin nesidir kimler oynar kim yönetir bilgi verebilecen mi[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 enemy at the gates deki eleman oynuyor. fena film deildi. begenmiştim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yönetmen Andrew Niccol oyuncular Ethan Hawke, Jude Law, Uma Thurman yakın gelecekte geçiyo. genetik kod olayı çözülmüş. iki çeşit insan var bi tanrısal (ve rastlantısal) doğanlar, bi de normal doğanlar. aslında gen ırkçılığı yapmak kanunlara aykırı ama pek takan yok. bizim ana karakter (etan hawke) rastlantısal bi çocuk. hayalleri var ama özellikleri uygun olmadığı için (bi de %99 ihtimalle 30 yaşında falan kalp hastalığından ölcek. doğarken belirleniyo bu, daha ilk anda...) ancak çalışmak istediği yerde (gattaca) kapıcılık yapabiliyo. sonra bişeyler oluyo normal doğanlardan birinin kimliğini alıyo amacına ulaşmak için. çok çalışıyo 30 yaşını da geçiyo vs. vs. fazla anlatmak istemiyorum. hoş detayları var. izleyin...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sanırım türkiye de vizyona girmiycekmiş ..[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 oha ne vizyonu hoca, eski film bu[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 97 sanırsam...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konu bayağı ilgimi çekti şahsen ama nerede izleyebiliriz ki?[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ben vcdden izledim. divxi de vardır heralde...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 o zaman şöyle diyim: türkiyede vizyona girmemiş[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Humzz evde DvD'si vardı da hiç izlememiştim izliyim akşam güzel göründü konusu..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Evet anca bu akşam seyredebildim filmi. Oyunculuk, senaryo, çok hoşuma gitti güzel bir bilim kurgu. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Uzaya ciksalar artik diye bekledim baya ama..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 The Arrival'in imdb'de ki sayfasina bakarken forum kisminda biri Gattaca'dan bahsetmis, haberim bile yoktu bu filmden. Baya saglam film cikti. Performanslar, konu, atmosfer falan harikaydi. The Arrival ile birlikte doneminin underrated filmlerinden biri Gattaca. Izlemeyen varsa tavsiye ederim. Aksiyon falan beklemeyin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 jankis said: o zaman şöyle diyim: türkiyede vizyona girmemiş[hline]so much to live for so much to die for türkiyede vizyona girdi ama çok az süre oynadı hatta Atilla Dorsay'ın yazısında baya övdüğünü hatırlıyorum tek cümleyle belirtmem gerekirse 90lı yılların en iyi filmi, oyuncularının da performans olarak en iyi filmi idi bana göre : "hayallerimin yanıbaşına gelene dek, aslında onlardan ne kadar uzak olduğumu anlamamışım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Rahatlıkla izlenebilecek bi film çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Nostalji oldu ya. Çok güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hakkettiği ilgiyi göremeyenlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Tüm zamanların bence en underrated filmi. İzlemeyen ben şöyle sinemaseverim filan demesin. bu gece 22.00'de CNBCE'de... http://www.sinema.com/makale/17-3561/gattaca-29-haziran-2009-22-00-cnbc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Derste okutulan cinsten bir filmdir. İzleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 saat 2'de tekrarı var, ayrıca bilginize. ben de merak ediyordum, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 e bu ne kadar güzel bir filmmiş ki, yıllardır merak ediyordum ama ilk defa tv'de rastladım. hatta geçenlerde dvd'sini alacak olmuştum ama son anda vazgeçmiştim. fazla ilgi çekmeyişini anlayabiliyorum çünkü sıfır cafcaf ama bilim-kurgu temelli bir distopyanın en güzel örneklerinden biri ki sinemada fazla ilgi gören bir alan değil genelde. herkes dersini aldı en sonunda, o açıdan çok hoşuma gitti. ernest borgnine da güzel bir sürpriz oldu. ölmemiş adam ya, ağzımdan yel alsın. nedense yanlış hatırlamışım. 92 yaşındaymış ama hala oynuyormuş, Allah uzun ömür versin diyorum kendisine. ernest borgnine'dan uzun yaşamın sırrı! lol! bu adam 92 ise ben de zürafayım, böyle 92 mi olur?! helal olsun, nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu görünce ben de yazayım dedim. Gerçekten çok iyi bi film ve gerçekten de hak ettiği ilgiyi görmüyo. Sam'in de dediği gibi cafcaflı olmayışı yüzünden olsa gerek. Bi filmi bikaç defa izlemem, genelde bi defa izler bırakırım ama Gattaca ve Dark City birer istisna bu konuda. İki filmi de "bugün ne izlediniz" adlı konudan gördüm, isim veremiyorum ama bu filmleri oraya yazanlara teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ernest borgnine öldümü yahu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Shaggy ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar