fenn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kahve ,sanayi çaylarını içemiyorum. Ne atıyorlar içine bilemiyorum artık En iyisi kendimin demlediği çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 karbonat atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kazansız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://www.lipton.com.tr/img/content/piramit/portakalcicekli.jpg sunu buldugumdan beri deli gibi cay tuketiyorum, eskiden hic icmezdim neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yalnız ben çayı tek başına içemiyorum illa yanında bişey olucak atıştırmalık. kurabiye fındık fıstık çikolata tarzı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sette ve provalarda saatte 10 bardak çay içebilme özelliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sabah saat 10dan akşam saat 6ya kadar 40 cc lik özel bardağımdan 10 bardak içiyorum... eve gittikten sonra evde de aynısından bulunan 40 cclik özel bardağımdan 5 bardak içiyorum. yani kaba bir hesap ile günde 6 litre çay içiyorum. eşim çok kızıyor çünkü vücuttaki demiri emip idrarla birlikte atıyor çay ama elimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çay içemeyince başın da ağrıyordur senin. tam bir bağımlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://images2.fanpop.com/images/photos/4600000/REAL-MEN-DRINK-TEA-fate-stay-night-4698453-300-268.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 @blackice evet,aynen. sigarayı bıraktım,ekmek yemeyi kestim(ki her öğünde 1 ekmek yiyordum),şekeri bıraktım...ama çayı bırakamadım.daha doğrusu bırakmak istemiyorum.ya da bırakamıyormuyum? amaaan,ne bileyim ama valla güzel içecek,hastasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KuddusiMavra said: sigarayı bıraktım,ekmek yemeyi kestim(ki her öğünde 1 ekmek yiyordum),şekeri bıraktım... Ohhyş abi her öğün 1 ekmek nedir ya iyi yapmışsın. Lisede benim her tenefüs yarım ekmek kaşar yiyen arkadaşım gibiymişsin. Adam 5 tane yarım ekmekle okula gelirdisdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 neutrino said: Değil, kız çaylarının patide yeri yok. Demli sanayi çayı geçerli. sakatlık var şu cümlede fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sabah aç karnına çay içenlere garip gözlerle bakıyorum. hayatımda 2 kere yapabildim 2 seferdede kustum 30 sn sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aç karna çay içmeyi sevenleri aç karna yeşil çay içmeye davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 her gün istanbuldan çerkezköye geldiğim için erken çıkmak zorunda olduğumdan genellikle kahvaltı yapamadan çıkıyorum evden.işe geldiğimde saat 10a çeyrek kala falan oluyor.çaycımız saat 09:10-09:15 gibi koyuyor çayı ocağa. benim damak zevkime uygun çay saat 10:00da hazır oluyor ve o saatten itibaren çaycı ablamız bardağımı boş bırakmıyor. açık çayı ya da çiğ çayı(henüz demlenmemiş)kesinlikle içemiyorum. son 3 aydır da şekeri bıraktıktan sonra şunu farkettim; daha önce çay yüzünden şekeri bırakamadığımı sanıyordum oysa yanılmışım.şekersiz çay kesinlikle çok daha lezzetli.halen çayı şekerle içen çay tiryakisi patidaşlarıma öneririm,şekersiz içmeye alışsınlar.çok daha lezzet alacaklar,çayın kokusunu taa iliklerinde hissedecekler-ki güzel bir kokudur-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aç karna yeşil çay içenleri aç karna yaseminli ballı zencefilli yeşil çay içmeye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hiç sevmem ama fakirlikten içiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KuddusiMavra said: her gün istanbuldan çerkezköye geldiğim için erken çıkmak zorunda olduğumdan genellikle kahvaltı yapamadan çıkıyorum evden.işe geldiğimde saat 10a çeyrek kala falan oluyor.çaycımız saat 09:10-09:15 gibi koyuyor çayı ocağa. benim damak zevkime uygun çay saat 10:00da hazır oluyor ve o saatten itibaren çaycı ablamız bardağımı boş bırakmıyor. açık çayı ya da çiğ çayı(henüz demlenmemiş)kesinlikle içemiyorum. son 3 aydır da şekeri bıraktıktan sonra şunu farkettim; daha önce çay yüzünden şekeri bırakamadığımı sanıyordum oysa yanılmışım.şekersiz çay kesinlikle çok daha lezzetli.halen çayı şekerle içen çay tiryakisi patidaşlarıma öneririm,şekersiz içmeye alışsınlar.çok daha lezzet alacaklar,çayın kokusunu taa iliklerinde hissedecekler-ki güzel bir kokudur-. bildiğin leş çay içiyosun yane 1 saattir kaynayan daha korkuncu akşama kadar kaynayan çay içilir mi be çay dediğin koycan demliğe kaynıcak demlicen 30 dakka demlencek 2 bardak içip gerisini dökücen bayat çay çiğ çaydan 10 kat beter bizim çaycının suratına söledi,ms nein çayını içemiyorum sallama çay alıcam ondan getir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 BonePART said: bizim çaycının suratına söledi,ms nein çayını içemiyorum sallama çay alıcam ondan getir diye Bundan sonra çaycının getirdiği hiçbir şeye güvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yeşil çay hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 valla kaynanasıydı eski çaycımız onada demiştim bununki ondan iyi o hiç yapamıyodu kadına diyorum ki her çaydan sonra kazanı dök yakacıktan su alıyoruz bidonu 2 lira esitgemiyoruz suyu kadın hatfada bir kazan boşaltıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bence çaycıyı dökün abi siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 türk çayını göklere çıkaran amerikan yazar http://www.youtube.com/watch?v=lJQJu4lAdzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 BonePART said: KuddusiMavra said: her gün istanbuldan çerkezköye geldiğim için erken çıkmak zorunda olduğumdan genellikle kahvaltı yapamadan çıkıyorum evden.işe geldiğimde saat 10a çeyrek kala falan oluyor.çaycımız saat 09:10-09:15 gibi koyuyor çayı ocağa. benim damak zevkime uygun çay saat 10:00da hazır oluyor ve o saatten itibaren çaycı ablamız bardağımı boş bırakmıyor. açık çayı ya da çiğ çayı(henüz demlenmemiş)kesinlikle içemiyorum. son 3 aydır da şekeri bıraktıktan sonra şunu farkettim; daha önce çay yüzünden şekeri bırakamadığımı sanıyordum oysa yanılmışım.şekersiz çay kesinlikle çok daha lezzetli.halen çayı şekerle içen çay tiryakisi patidaşlarıma öneririm,şekersiz içmeye alışsınlar.çok daha lezzet alacaklar,çayın kokusunu taa iliklerinde hissedecekler-ki güzel bir kokudur-. bildiğin leş çay içiyosun yane 1 saattir kaynayan daha korkuncu akşama kadar kaynayan çay içilir mi be çay dediğin koycan demliğe kaynıcak demlicen 30 dakka demlencek 2 bardak içip gerisini dökücen bayat çay çiğ çaydan 10 kat beter bizim çaycının suratına söledi,ms nein çayını içemiyorum sallama çay alıcam ondan getir diye Kısmen doğru ama kısmen yanlış. İlk içtiğim çay en az 45 dakika kaynamış ve demlenmiş olmalı. Ondan sonra zaten gün içerisinde en az 4-5 kez çaycımız çayı yeniliyor ve ben yine her seferinde en az 45 dakika kaynamış ve demlenmiş çayı içiyorum. her türlü demleme çay bana göre her çeşit sallama çaydan daha iyidir. neyse. bu konuda çok iddia etmeyeceğim çünkü çay zevki gerçekten kişiden kişiye değişebiliyor.ben o sallama çaylardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 meksikaya cay satmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar