Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 karısına nah işareti yani çük işareti yapmak... buna da gülmek... yapmayın abi bu marjinallikse ben ayı maganda öküz olayım nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Kimse yapmadan ben yapıyım o zaman. Sizin ananıza bacınıza çük gösterseler iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çok farklı anlarda ahlakı terbiyeyi çıkarıp masaya vuruyorsunuz gerçekten. yıllardır buralardayım şaşırabiliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 evlilik gibi kutsal bir olayda daha düğün fotoğrafında böyle birbirine çük işareti yapmak bana saçma ve salakça geldi. he onlar böyle şeyleri aşmışlar belli ki sadece kendi görüşlerim bunlar. umarım evlilikleri boyunca böyle birbirlerine çük nah küfürler vs. bol bol eğlenceli şeyler yaparak çok mutlu olurlar uıaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 applev0dka said: ben bu adamı daha şişman ve saçlı hatırlıyorum, biriyle mi karıştırdım acaba Maddog olmasın? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 esprisi boktan da... abi senin saçlar nere gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 so what bölümünü mü yazıyordu bu? artık bölüm mü başlık mı neyse işte, öyle bişey kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 evlilik kutsal olay sene 2xxx falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Game Show varken cd oyuna para veren avamların olması ne acı forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 göktuğ yüksel 10 numara adam ya arabası 10 numara ps4ü ilk gün aldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ciddi ciddi ayıplayanlar olmuş 60 yaşındaki teyzeler gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 MasterHapLo said: tugbekle karistiriyorsunuz sanirim sisko uzun sacli donanimci olan ya sene 2005-2006. forumdaki masquerade ile cdoyun alırdık işte. orda resimleri vardı upuzun saçlar metalci zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar