bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çok var valla öyle evlenen. konuşamadığı kadınlarla güzel diye evlenenler bile var. bkz : antalya ve rus kadınları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Samimiyetine saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hah! işte kuzenim var mesela. yakışıklı herif, doğru düzgün bir kariyeri yok. Diş hekimi öğrencisi kız buldu evlenmek üzereler. Kız güzel, kuzen de iyi çocuktur ama biri yazsa affetmez. abi çok itici bu işte. Ben böyle biri olmak istemiyorum, böyle olacağını düşündüğüm zaman ulan demek ki yeterince sevmiyorum diyorum. ama bunun sonunu da göremeyen biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Çok güzel diye biriyle evlenmezsin, evlenemezsin diye bir şey yok. Evlenirsin tabii... Ama evli kalabilir misin? İşte mesele evli kalabilmek. Onun için de farklı şeyler gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Hah! işte kuzenim var mesela. yakışıklı herif, doğru düzgün bir kariyeri yok. Diş hekimi öğrencisi kız buldu evlenmek üzereler. Kız güzel, kuzen de iyi çocuktur ama biri yazsa affetmez. abi çok itici bu işte. Ben böyle biri olmak istemiyorum, böyle olacağını düşündüğüm zaman ulan demek ki yeterince sevmiyorum diyorum. ama bunun sonunu da göremeyen biriyim. Adam en azından dürüst. Kendini tanıyor. Bu yönünü saygıyla karşılıyorum. Amaaa bence daha da dürüst olmak istiyorsan, kızı al karşına konuş açık seçik. Kaçamak cümleler olmadan. Ben şu an evlilik düşünmüyorum kardeşim. Böyle bir beklentin varsa benden ne köy olur ne kasaba şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Hah! işte kuzenim var mesela. yakışıklı herif, doğru düzgün bir kariyeri yok. Diş hekimi öğrencisi kız buldu evlenmek üzereler. Kız güzel, kuzen de iyi çocuktur ama biri yazsa affetmez. abi çok itici bu işte. Ben böyle biri olmak istemiyorum, böyle olacağını düşündüğüm zaman ulan demek ki yeterince sevmiyorum diyorum. ama bunun sonunu da göremeyen biriyim. olayın geneli böyle zaten. üniversitedeki arkadaşlarımdan, büyük abilerime kadar. çoğu fırsatını buldu mu affetmiyor. sonra kız arkadaşlarının suratına bakarken, çocuklarını kucağında taşıyan karılarının suratlarına bakarken ben utanıyorum. hatta kendilerine de açık açık söylüyorum : böyle haltlar yiyecekseniz bana anlatmayın, size olan saygımı yitiriyorum diye. yapan adam gayet rahat ve mutlu. kadın bihaber veya haberi varsa bile çocuk vs. var diye duymamazlıktan geliyor. rakı sofrasında şeyi bile duydum karısının ağzından "erkek dediğin arada sırada yapabilir, önemli olan eve karısına dönmesidir". YUH dedim şahsen. öyle biri olmak istemiyorsan olma abi zaten, vakti zamanı geldiğinde bakarsın madem şu an öyle güdümler içindesin, hayatına bak. başkalarını süreçte harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Exodous said: dusuncelihayvan said: Hah! işte kuzenim var mesela. yakışıklı herif, doğru düzgün bir kariyeri yok. Diş hekimi öğrencisi kız buldu evlenmek üzereler. Kız güzel, kuzen de iyi çocuktur ama biri yazsa affetmez. abi çok itici bu işte. Ben böyle biri olmak istemiyorum, böyle olacağını düşündüğüm zaman ulan demek ki yeterince sevmiyorum diyorum. ama bunun sonunu da göremeyen biriyim. Adam en azından dürüst. Kendini tanıyor. Bu yönünü saygıyla karşılıyorum. Amaaa bence daha da dürüst olmak istiyorsan, kızı al karşına konuş açık seçik. Kaçamak cümleler olmadan. Ben şu an evlilik düşünmüyorum kardeşim. Böyle bir beklentin varsa benden ne köy olur ne kasaba şeklinde. kız garip bir varlık. Söyledim. -hiç mi düşünmüyorsun? -evet belki ileride ama şu an değil. -Yalnız mı öleceksin? -Yoo ileride yalnız kalmak istemem -O halde hazır olana kadar ben beklerim -Ben zaten finansal açıdan 2-3 sene sonra anca düşünebilecek duruma gelirim -E beklerim, hem benim annem babamda hiç bişeyleri yokken evlenmiş. Zaten şimdi evli gibi değil miyiz? .. böyle bir konuşma geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 garip bir şey yok burada. kadın evlenmek istiyorum demiş. sen şimdi olmaz sonra demişsin. kadın ben beklerim demiş (hala evlenmek istiyorum diyor). garip olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben beklerim dedikten sonra basardım nikahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Yaza nikah var desene. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bence artık zevk almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ahaha gaza getirmeyin lam :( bekleme sürecinde şöyle 2-3 haftalık tatillere yalnız gitme opsiyonu koydurtsam hoş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bingildak said: rakı sofrasında şeyi bile duydum karısının ağzından "erkek dediğin arada sırada yapabilir, önemli olan eve karısına dönmesidir". Öeh. Şu süreci merak ediyorum nasıl işliyor, sanırım insan idealini yaşayarak mutlu olamayınca bazı ideallerden vazgeçip öyle mutlu olmaya devam ediyor. Evrim ve adaptasyon hikayesi Düşünceli kıza aklından geçenleri sor bari, ya ilerde ilişkimiz biterse ne olur de. Tamam senin açından çok rahat ilişki + bulaşıklar, bide ps4 alsan tam hayalindeki hayat işte, ama kız bütün bunları bir ömrü seninle geçireceği hayaliyle idealindeki düşüncelihayvanı severek yapıyor. Bilinçli olmasa da kandırıyorsun şu anda kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: -hiç mi düşünmüyorsun? -evet belki ileride ama şu an değil. -Yalnız mı öleceksin? -Yoo ileride yalnız kalmak istemem -O halde hazır olana kadar ben beklerim -Ben zaten finansal açıdan 2-3 sene sonra anca düşünebilecek duruma gelirim -E beklerim, hem benim annem babamda hiç bişeyleri yokken evlenmiş. Zaten şimdi evli gibi değil miyiz? .. böyle bir konuşma geçti. şunu söylediyse hemen bas nikahı. sakın kaçırıyım deme.. sene 2014 ev+araba en güzel yerde düğün istemeyen kız bulmuşsun kaçırma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hakkını yemeyeyim, o konularda mükemmel. Zerre kezbanlığı yok. Sadece tanıştığımızdan beri evlenmek istemesi dışında. kıskanç ama abartmaz, düğün vs gibi istekleri hiç yok, onun yerine gezelim görelim kendimize harcayalım der, çok tutumludur. Ben at gitsin yaa dediğimde, niye atıcaz lazım olur der :) 7 ay oldu. ben ise hala mal... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 içinden gelmiyorsa kakma, zorlamayla olmaz bu işler. boşa kendini germe, sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 moruk 1-2 yıl daha bekletip kızı evde bıraktırırsan 3.sayfadan okuruz kaç yerinden bıçaklandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Zuhahaha "Sevgilisinin cinsel organını kesip kediye yedirdi" haberini okumuştuk zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bingildak said: çok var valla öyle evlenen. konuşamadığı kadınlarla güzel diye evlenenler bile var. bkz : antalya ve rus kadınları abi antalya rus olayının çoğu direk "oha free sekiz" mantığı ve çok leş bence. not: aşık olup evlenip mutlu olan kişiler tabii ki bu genellemeye dahil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Exodous said: Çok güzel diye biriyle evlenmezsin, evlenemezsin diye bir şey yok. Evlenirsin tabii... Ama evli kalabilir misin? İşte mesele evli kalabilmek. Onun için de farklı şeyler gerekiyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 OP evlenmemeli çok net. Hatta ayrılıp gitmeli ve görmeli cidden seviyor ama şımarıyor mu yoksa harbiden sevmiyor mu. En güzel test bu. Ayrılacaksın. Bakalım kendinle kalınca onu mu özlüosun başkasını mı istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Olayı Celal ile Ceren'e bağladı Dworgian ama haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Başıma geldi işte abi öyle valla. Aynen aynı eve çıkıo gibi olunca böyle "noluo ya" moduna girdim. Korktum, ayrıldım, yapamadım, geri döndüm, kabul etti, sonra 1 loop daha aynı noluo döngüsü, sonra evlendik. Şimdi de iyi ki evlendim aferin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Benim şu kadar sayfadan sonra tanıdığım OP'un maçası, bu kızı bırakıp o köpekli eve taşınmayı yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar