Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Leopar said: kiz da delikanli kizmis ha, bunu karsisina almis acik acik soylemis "korkma lan o kadar, yemeyiz televizyonunu" diye Harbiden helal yalnız ehaha xD Yalnız kız cidden bu yüzden tereddüt ettiğini anladıysa acayip bozulmuştur, söylemiş olayım. Hiç böyle bir duruma düşmeden iyi düşünülmüş bir ifadeyle tv'nin geçici olarak geleceğini belirtip küt diye alsaymışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Lord_Argos said: Esh said: nick - aktivite uyumu dusuncelihayvan said: Neyse efenim, kız arkadaşım 30 yaşında ben de 28 Kendimden örnek vereceğim. Ben 26, hatun 36 yaşında. abi sen de anneanne mi aldın kendine naptın? Ben mesela kız arkadaşımın yanında ufak duruyorum. Zaten yaşımı hiç gösteren bi adam değilim o bile batıyor da milleti sallamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ahah yok abi yaşını göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Lord_Argos said: Kendimden örnek vereceğim. Ben 26, hatun 36 yaşında. gerisini okumadım bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yani tabii bana ne de abi yapmayın şunu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Niye abi bence gayet mantikli. 27-32 evlilik-dogurganlik araligini dodgelamis adam. Kiz da umudu kesmis zaten ya da ihtiyac hissetmiyo. Auper bi iliski bence, kafada deli sorular yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bilmiyorum. 10 yaş. gerçi ayrılır zaten 1 seneye fln maks. 26 36 yine batmıo göze de, 30 40 olunca daha tuhaf. gittikçe tuhaflaşıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi bu kadar güzel mutluluk tablosu çizmişsin, rahatım demişsin. Sonra da evine taşınmışsın. Evlilik lölölö bilmemne diyorsun. Yazık valla ben kıza üzüldüm. Evlen abi, zaten bunları yapıyorsan böyle düşünüyorsan evlenmemen için bir sebep yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 "bi kız yazsa atlarım kaçırmam" diyen adam evlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi bence adam ağır trollüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dworgian said: bilmiyorum. 10 yaş. gerçi ayrılır zaten 1 seneye fln maks. 26 36 yine batmıo göze de, 30 40 olunca daha tuhaf. gittikçe tuhaflaşıo. milf iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 40 ına yaklaşan kadınlardaki ben de artık anne olma istiyorum düşüncesini dodge'layabilecek erkek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bu kadar hesapcı kitapçı yaşayan adam ne evlensin ne de televizyon alsın. Bunu ikiye bölün de şöminede kolay yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Arkadaşlar 30+ dan sonra çok seks dönecek, otisabiye dönecez falan diye düşünen arkadaşlar hiç umutlanmasın. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Ha benim gelirim artacak (30+ da), çağırırım en güzelini çapkınlığı o şekil yaparım diyorsan ona bişey diyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yapılmayacak mı :( Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım. ama 30+ yaşın bir cazibesi yok mu? ona göre basıcam nikahı bak. acele cevap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Esh said: Niye abi bence gayet mantikli. 27-32 evlilik-dogurganlik araligini dodgelamis adam. Kiz da umudu kesmis zaten ya da ihtiyac hissetmiyo. Auper bi iliski bence, kafada deli sorular yok Acayip kafam rahat, tripleri yok kadar az. Ayrıca kadınlar belli bir yaştan sonra daha azgın oluyor. Tabi bir teenage'in yerini tutamaz. Mmmmmm fresh meatsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Yapılmayacak mı :( Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım. ama 30+ yaşın bir cazibesi yok mu? ona göre basıcam nikahı bak. acele cevap! yok tabi abi. Allahını seversen 30'u geçince gökten melek falan inip tamam bundan sonra kısmetin açıldı, korkma devam et mi diyor. 30+ dan sonra ya evlenmek isteyen kızlar ya da 35+ boşanmış kadınlar yanaşacak sana maximum. Daha fazla para kazanıcam paralı askere koşarım diyosan o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Televizyon değil yüzük al. Sende bi Kazanova havası sezemedim. Evinin adamı, çocuklarının babası ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kız gelip şu topici okusa ne televizyon sağlam kalır ne de op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Yapılmayacak mı :( Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım. ama 30+ yaşın bir cazibesi yok mu? ona göre basıcam nikahı bak. acele cevap! sende o potansiyel yok. hayatında da ciddi bir değişiklik yapmayacağını düşünürsek boşa heveslenme. ama 30undan sonra çevreni değitşirir, iyi para kazanır, farklı ortamlara girersen tabii ki ihtimaller artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Evlilik entresan bi oluşum valla. Değişik yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Yapılmayacak mı :( Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım. ama 30+ yaşın bir cazibesi yok mu? ona göre basıcam nikahı bak. acele cevap! O zaman 30- 'de buna katlanıcaksın! https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942557_10201043778477368_1051041741_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 30+'dan sonra hayat coşar diyenler ile 18'den itibaren aq'dum özgürlüğün diyenler amca oğludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Lord_Argos said: O zaman 30- 'de buna katlanıcaksın! https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942557_10201043778477368_1051041741_n.jpg genelleme doğru gibi çünkü bütün kadınlar kezbandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Exodous said: 30+'dan sonra hayat coşar diyenler ile 18'den itibaren aq'dum özgürlüğün diyenler amca oğludur. umut fakırın ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar