Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşın evine tv alma :)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Leopar said:

kiz da delikanli kizmis ha, bunu karsisina almis acik acik soylemis "korkma lan o kadar, yemeyiz televizyonunu" diye

Harbiden helal yalnız ehaha xD Yalnız kız cidden bu yüzden tereddüt ettiğini anladıysa acayip bozulmuştur, söylemiş olayım. Hiç böyle bir duruma düşmeden iyi düşünülmüş bir ifadeyle tv'nin geçici olarak geleceğini belirtip küt diye alsaymışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Esh said:

nick - aktivite uyumu

dusuncelihayvan said:

Neyse efenim, kız arkadaşım 30 yaşında ben de 28

Kendimden örnek vereceğim.

Ben 26, hatun 36 yaşında.

abi sen de anneanne mi aldın kendine naptın?
Ben mesela kız arkadaşımın yanında ufak duruyorum. Zaten yaşımı hiç gösteren bi adam değilim o bile batıyor da milleti sallamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu kadar güzel mutluluk tablosu çizmişsin, rahatım demişsin.

Sonra da evine taşınmışsın.

Evlilik lölölö bilmemne diyorsun. Yazık valla ben kıza üzüldüm.
Evlen abi, zaten bunları yapıyorsan böyle düşünüyorsan evlenmemen için bir sebep yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar 30+ dan sonra çok seks dönecek, otisabiye dönecez falan diye düşünen arkadaşlar hiç umutlanmasın. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

Ha benim gelirim artacak (30+ da), çağırırım en güzelini çapkınlığı o şekil yaparım diyorsan ona bişey diyemem...
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Niye abi bence gayet mantikli.

27-32 evlilik-dogurganlik araligini dodgelamis adam. Kiz da umudu kesmis zaten ya da ihtiyac hissetmiyo.

Auper bi iliski bence, kafada deli sorular yok

Acayip kafam rahat, tripleri yok kadar az. Ayrıca kadınlar belli bir yaştan sonra daha azgın oluyor.

Tabi bir teenage'in yerini tutamaz. Mmmmmm fresh meatsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Yapılmayacak mı :(

Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım.

ama 30+ yaşın bir cazibesi yok mu?

ona göre basıcam nikahı bak. acele cevap!

yok tabi abi. Allahını seversen 30'u geçince gökten melek falan inip tamam bundan sonra kısmetin açıldı, korkma devam et mi diyor.

30+ dan sonra ya evlenmek isteyen kızlar ya da 35+ boşanmış kadınlar yanaşacak sana maximum.

Daha fazla para kazanıcam paralı askere koşarım diyosan o başka.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Yani şu gelir ve şu hayat tarzı ile devam edersem muhtemelen hala 20 senelik arkadaşlarımla evde bira içiyor olacağım.

sende o potansiyel yok. hayatında da ciddi bir değişiklik yapmayacağını düşünürsek boşa heveslenme. ama 30undan sonra çevreni değitşirir, iyi para kazanır, farklı ortamlara girersen tabii ki ihtimaller artar.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

O zaman 30- 'de buna katlanıcaksın!

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942557_10201043778477368_1051041741_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...