Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 BabacumMostors said: evlenmeyin daha rahat ya.. http://www.operatorchan.org/stem/src/138568890286.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Aluriel said: ayazağa bildiğin köy lan önerdiği yere bak adamın Cihangire yerlessin ozaman.... Adam evlenmis isleri orada... E daha ne ? Ayazaga koyu diye gecio orasi :) amma ne koy ha maslak 1453 orda :) my home maslakta ayazaga da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dEaThMooN said: Selamlar, Yaza evlenmeyi planlıyorum. Ben ITU Teknokent'te çalışıyorum. Kız arkadaşım da 4 Levent'te Metroya 10dk yürüme mesafesinde çalışıyor. Benim servisim var. Hemen hemen İstanbul'un her yerine ulaşan bir ağı var. Ama kız arkadaşımın servisi yok. (Araba var) Kira olarak 1250 - 1800 arası birşey düşünüyoruz. Ev depremden sonra yapılmış olacak. Giriş katı olmayacak. Mahalle ipsiz sapsız tiplerin olduğu, Fikirtepe vari biryer olmayacak. Kavacık'ta çok güzel evler var da sanırım çok fazla trafik problemi var. (Ekşisözlük'ten okuduğum kadarıyla bilgim var.) Aklınıza gelen muhitler nereleridir acep? maslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dEaThMooN said: synthesizer said: depremden sonra kısmı biraz zorlar, onun yerine zemini kayaları da ekleyin. maslak sizi paklar Maslak'ta fiyatlar uçuk 3000 tl den başlıyor. maslakta yeni yapım yerlere bakmana gerek yok. yıkılmamış sağlam temelli yerler var maslak civarında. hem 3.000 ne arkadaş? 1.500 den başlıor ok de 1.800 e kadar bulursun yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ayazağa oyak sitesi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 "roket adam" said: Göktürkte acayip trafik oluyor ya. Yollar bok gibiymiş o tarafta dediydi bi arkadaş. Ben olsam vapurla geçilebilen bi yerde otururdum, kadıköy falan. Vapurla sabahları karşıya geçersin, sonra servise binersin en kötü. Güne denizden başlamak insanın yaşam kalitesini artırıyor resmen. ne trafiği ya, 3 yıldır yaşıyorum, sadece geçen yıl kar yağdığında yol kapandı o kadar. hasdal göktürk arası her daim açık. yol da mis gibi 3 gidiş 3 geliş yol. maslak'a ulaşmak için de arkadaki cendere yolu var o da gayet düzgün, trafik de sadece tv8in önünde oluyor. onun da çözümü var arada ayazağanın içine girip çıktın mı sorun yok. iş sebebiyle 1,5 ay göktürk-maslak yaptım, 20-25 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 +1 Farklı bir göktürkten mi bahsediyorum diye düşünmeye başlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Evlenmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 beşiktaş paklar bence deprem sonrası olayını bilmiyorum, beşiktaşta var mı hiç. ama deprem sonrası diye illa tutturmak için bence evi alıyor olmak lazım. kira için böle bi şart koşmak çok da mantıklı değil. o zaman seçenekler inanılmaz azalıyor, lokasyonlar uymuyor iş yeriyle falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 o kira parasına ev alırsın taksitle ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Zikko said: o kira parasına ev alırsın taksitle ! Aynen oyle.Hadi biraz kendinizi sıkın 5 yılda evsahibi olursunuz zaten de ev fiyatları şu an çok uçuk+kredi faizleri de coşmuş durumda tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Yozgattan alabilirim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 2000 liraya izmirden 75 ayda ortalama bi ev alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 DoruK said: 2000 liraya izmirden 75 ayda ortalama bi ev alabilirsin Pesinatsiz? 150k ya yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 165k ya İzmir poligon duragından 2 gun once ev aldı arkadaşım. Istanbul'un acı gerçekleri ne yazıkki. 150k ya ev yok istanbulda olanlarda çok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dEaThMooN said: Selamlar, Yaza evlenmeyi planlıyorum. Ben ITU Teknokent'te çalışıyorum. Kız arkadaşım da 4 Levent'te Metroya 10dk yürüme mesafesinde çalışıyor. Benim servisim var. Hemen hemen İstanbul'un her yerine ulaşan bir ağı var. Ama kız arkadaşımın servisi yok. (Araba var) Kira olarak 1250 - 1800 arası birşey düşünüyoruz. Ev depremden sonra yapılmış olacak. Giriş katı olmayacak. Mahalle ipsiz sapsız tiplerin olduğu, Fikirtepe vari biryer olmayacak. Kavacık'ta çok güzel evler var da sanırım çok fazla trafik problemi var. (Ekşisözlük'ten okuduğum kadarıyla bilgim var.) Aklınıza gelen muhitler nereleridir acep? oyak sitesi en ideali saydığın kriterlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dikilitaşta nasıl bulamadınız ya 1800 liraya sıfır apartmanda otoparklı bile bulursun bence. 3+1 baktıysanız zor da 2+1 hertürlü bulursnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 fulya kalp vakfina yakin 1150tl kirada 3+1 evdeyim, gayet guzel burada evler. otoparki olan bir apartman da 100-150 arasi ekstra tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dEaThMooN said: DoruK said: 2000 liraya izmirden 75 ayda ortalama bi ev alabilirsin Pesinatsiz? 150k ya yani? 120kya aldık biz metroya 200 metre izmirin her yerine yakın mesela. 130m2 ev. lüks mü şekil mi değil ama ortalama işte doruk'un dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 izmir de bana iş bulun geliyorum. valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 türk dili ve edebiyatı öğretmeni olur musun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 de'yi yanlis ayirmis, olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tabii hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aquila said: de'yi yanlis ayirmis, olamaz. o heyecandan bir kere. lütfen hemen yaftalamayalım. ibret olsun diye de editlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 acık daha kıy paraya yeni levent'e gel. sessiz sakin güvenli yer. hanımın yokken eve kız bile atabilirsin komşular çok anlayışlı o konularda umurlarında olmaz. öyle laf atmaymış sataşmaymış... he sitenin gençleri olarak biz yapıyoruz öyle şeyler ama sen tanıştırırsın yengeye yamuk yapmayız. eğer istersen emlakçıyı aradan çıkarır kiralık ev de bulurum sana ama ayda 1 olur 2 ayda bir olur evi 24 saatliğine bana boşaltmanı rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar