Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Sabahtan beri aynı yere park etmiş bir seçim aracı son ses şarkılar türküler çalıyor. Eskiden bunlar sokaktan geçer giderlerdi o bile rahatsız ediciydi ama bu tam sinir bozucu. Malum 2 partini karşılıklı park ettiler atışmalar yapıyorlar. Polisi arayıp rahatsız olduğumu ilettim, ilgileneceklerini söylediler ama gelen giden yok. Bu adamların kulaklarımıza tecavüz etmesi yasal bir şey mi ? Birde ben buna maruz kalınca o partiye oy vereceksem bile vermekten vaz geçerim. Bu olayın mantığı nedir allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 HANGİ PARTİ SÖYLEDE BİZDE BİLEK BOZO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 chp versus akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yanlarına git bizzat söyle. mağdur ediyorsunuz bizi ayıptır falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 o zaman seçim gününe kadar çekersiniz. taşının bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Var mı bunun yasal bir dayanağı ? yani seçimden atıyorum 2 ay öncesinden başlamak üzere bu adamlara bir insiyatif mi tanınıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Şunları rpg ile patlatsalar keşke yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 biji bdp de molotof at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sniper şart moruk,tık tık indirceksin ipneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bizim ofisin yanında işçi partisi ilçe başkanlığı var. Her gün öğlene doğru başlıyolar seçim aracıyla marşları çalmaya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Yok yani çaresi, herkes çekiyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 elbet bir gün gelecek, bu zulüm sona erecek. o gün aramızdan bir kahraman, sükunetimizin koruyucusu, hakkaniyetle sokağa adımını atacak. zalimlerin ayaklarına kadar gelip, o overlok makinesini münasip bir yerlerine sokacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 atla gel abi bana muhattap olma elim hanzolarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ülke kocaman bir köy ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bingildak said: atla gel abi bana muhattap olma elim hanzolarıyla pazartesi salı sınavlar var sonra bir ay yokum. Geldiğimde burda olurlarsa gelirim kuzen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 8 yıldır buralardayım seni ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 10 senedir buralardayım ben seni arada sırada görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 GONDARCENGIZ said: sniper şart moruk,tık tık indirceksin ipneleri geldim cnm işler yoğundu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çare havalı tüfek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 legal yollu bi önerisi olan yok mu buna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sittir legali, memlekette kanun nizam mı kaldı? Tenhada kıstırdığını affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sen sittir len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar