sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kız arkadaşımla ayrıldık da. 2 senelik bir ilişki idi. Ayrılalı 2 hafta hiç konuşmayalı 1 hafta oldu. Herkes geliyor işte OLM 3 GÜN İYİ OLCAN SONRA YAPRAĞI YİCEN ÇOK FENA OLCAN falan diyor, hiç öyle bir şey yok. Üzülmüyor muyum, üzülüyorum. Ama daha çok rahatlamış hissediyorum sanki. Garip bir hissiyat içindeyim. Tabi bir bok anlatmadan böyle deyince hiçbir şey anlamadınız. O yüzden iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://galeri2.uludagsozluk.com/395/hayirlisi-be-gulum_421268_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Aynen bu görsel yerinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 o garip hissiyat özlemeye başlayınca geçer. Yerini hüzün, gözyaşı ve müslüm alır. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çok kavga ediyorduk ama. Belki de geçmez. Allah knows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Sana pompa lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 soru sormamış olsan da bir cevap imzanda gizli aslında. her ilişki farklı olduğundan bittiğinde olacaklar da sabit değil. olay bundan ibaret olabilir. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çivi çiviyi söker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Okudum. Pompa lazım değilmiş. Yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Black-ice said: soru sormamış olsan da bir cevap imzanda gizli aslında. her ilişki farklı olduğundan bittiğinde olacaklar da sabit değil. olay bundan ibaret olabilir. iyi günler. yyep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 senin iş çok yoğundu diye hatırlıyorum, o süreçte kolay atlatırsın çok da bağlanmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Gerçi şöyle bi konu açtığına göre lazım olabilir. Süt gibi bi rus seni iyileştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Facebook açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 2 senedir yok da ; DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 zaa nolucak lan bu ayrılan sevgililerin nefessiz koşarak facebooka sarılması ahahaha. klasik ama hiç sekmez :P g.o moruk. herşeyin hayırlısı takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi şu an koymaz zaten. kız başkasıyla çıkmaya başladığında koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Senin ağzına sıçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 nereden haberin olacak, kapat bütün kanalları first step to healing: disconnect all communication lines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 benim çok sıçıldı ya. bi süre sonra stokholm sendromu oluyo zaten. "merve mahmutla mı çıkıyo? versin ya iyi çocuktur" falan diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 baskasini bul. kizdan ayrildim diye zirlayip agliyacak gibi hissedersen kendine tokat at, sonra baskasini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Esh said: benim çok sıçıldı ya. bi süre sonra stokholm sendromu oluyo zaten. "merve mahmutla mı çıkıyo? versin ya iyi çocuktur" falan diyosun. Tepki veremiyorum şu yazdığına. Çok acı ama çok doğru. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Sana kız mı yok layt, rahatlamış gibi hissediyorsan zaten sende istiyormuşsundur diye düşündüm. Hayırlısı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Merve kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 wastyrx said: Sana kız mı yok layt, rahatlamış gibi hissediyorsan zaten sende istiyormuşsundur diye düşündüm. Hayırlısı ^_^ rahatlamış gibi hissetmek aslında göz aldanması gibi bişey. rahatladı çünkü olacak olan birşeyi ertelemedi. rahatlama zor geçen bir konuşmanın bitişiyle alakalı ilişkinin bitişiyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 şimdi üzülmüyosun ama üç gün sonra kol gibi girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar