Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 SeaGle said: Cons said: fener kim abi kim fenere niye komplo kursun Ya şunu anlayamıyo adamlar ahaha. Lan adamlar orda koskoca ülkeyi sen yöneticen ben yöneticem davasına girmiş, emniyet müdürü değişmeyen il kalmadı. Silah dolu tır fln kayboluyo. MIT ile emniyet birbirine girmiş. FENER NE ABİ BU KADAR KARIŞIK GÜNDEMİN İÇİNDE? Kim fenerbahçeyi küme düşürmek için çaba sarfetsin. Sponsoru ülker olan takımdan bahsediyoruz bide. Hayır illa ceza verecek olsalar beşiktaş aklanmazdı. güzel kardeşim senin iq baya düşük sanırım, bu dava olayı başladığında ortada akp-feto kavgası yoktu ve kankaydılar beraber oynuyorlardı, kalkıp bugünün konjoktörüyle neyi anlatıyorsun, öyle düz mantıkla açıklanacak şeyler değil bunlar, 40 tilki var kuyruğu birbirine değmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Kırk tilki var, bitek fenerliler biliyo. Yargıtay yalancı, uefa yalancı, cas yalancı. Bi sizin iq 500, doğrular bi sizde. Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Kararda 50 sayfa okumaya üşendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 neyini okucan iste. cakma mafya aziz maclari satin almis. yakalaninca da huloooooglari burda mizlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ya arkadaşlar... Böyle bi iklimde çok da dilim varmıyor bazı şeyleri söylemeye ama yüz sayfaya yakın tape BEN okudum o dönemde. Hiç hukuk bilmesem, futboldan da anlamasam herşeyi bir kenara koy, şike ve teşfik EN AZINDAN denemiş derim. hayır ben bile söylerim bunu. Bu kadar yerli yabancı hukuk kurumu da tereddütsüz bu kanıya vardı. Avrupalılar da mı anlamadı diyorsunuz bu kumpası? Tapelere itiraz etmedi zaten bir iki tanesi mahkemede çalındıktan sonra kimse. Neyse şimdi sırası değil, memleket gidiyor parça pinçik, konumuz fenerbahçe olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 haci iyi guzel diyosun da "Avrupli da mi anlamadi" onermen gecersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Fenerli olarak soyluyorum Derhal 1 alt lige dusurulmeliyiz ts ye kupayi iade etmeliyiz Yoneticililer bu konuyu kabul edip birakmali ve bir alt ligden alnimizin aki ile bir ust lige cikmamiz gerek Ve herkese şu mesaj verilmiş olur Evet şike yaptik ve cezamizi cektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Bu arada şike davasının Ergenekondan farkı yok diyorsunuz da abi tapeler var çarşaf çarşaf. Bunların gerçek olup olmadığına hiç itiraz edilmedi. Anca yok tarla sürmek şifremizdi vs diye kıvırmaya çalıştılar. Ergenekonda deliller uydurmaydı ve hiç bir itiraz sonuç bulmadı. Ama dediğim gibi bu davada itiraz bile olmadı ki toplanan telefon konuşmalarına. Cidden öyle tapeler var ki hani şike yok diyen adamın aklından şüphe edilir. Bir de zaten bu lise arazisi filan Fenerbahçeye peşkeş çekilmedi mi komik bedellerle bu hükümet tarafından keza bunun gibi araziler var Topuk Yaylası vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 serjuhan said: Bir de zaten bu lise arazisi filan Fenerbahçeye peşkeş çekilmedi mi komik bedellerle bu hükümet tarafından keza bunun gibi araziler var Topuk Yaylası vs. ne peşkeşi ya o kenan evren lisesi karşılığında on tane okul yaptı verdi kulüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 17 aralık gundemini iyi degistirdiler, azizin baskan olamıcak olması cok iyi oldu. onun dısında baska da bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: serjuhan said: Bir de zaten bu lise arazisi filan Fenerbahçeye peşkeş çekilmedi mi komik bedellerle bu hükümet tarafından keza bunun gibi araziler var Topuk Yaylası vs. ne peşkeşi ya o kenan evren lisesi karşılığında on tane okul yaptı verdi kulüp Abi işte oradaki lise arazisi kaç tane on okul eder onu da düşünmek lazım. Nerede 10 okul yapıldı filan. Bu arada cidden kulübün ve Azizin çıklamalar ilginç. Gündemi silkecek boşu boşuna bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Zegna said: 17 aralık gundemini iyi degistirdiler, azizin baskan olamıcak olması cok iyi oldu. onun dısında baska da bisi olmaz. PTT 1. Lig akanzy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ahahdah zaytung said: Aziz Yıldırım, yargı kararlarını tanımama konusunda tecrübelerinden yararlanmak için, hükümetle temaslarda bulunmaya hazırlanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bilmiyorum abi bu işten fener ceza bile alsa ben üzülücem gibi gözüküyo bir galatasaraylı olarak. çarşıya sempatimiz büyük çok ayrı mesele ama beşiktaş rekabet edilebilicek bi takım değil ya. hani fenerbahçe bizi yeniyo falan yendik 6-0 falan geyikleri dönüyo hala 239847 sene olmasına rağmen bilmemne ama yok fener'e karambole küme falan düşürürlerse juventus değil abi fener toparlayamaz götü daha gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Remus said: @Rampage Evet. Kurbağlı dere arazisi dahil olan alana marina yapıcaklardı. Salı pazarı, stad lise ve kurbağlı dere yıkıp marina kompleksi yapıcaklardı. Hatta stadı ilk yaptıklarındada baya bozuldu Tayyip ama o zaman bu kadar gücü yoktu. pendiğe yapın işte stadı metroda gidiyor y2 hafta bir maç yapcaksınız o da pttlig ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aziz in kaçtığı iyi olmuş aam bu yaştan sonra mapus çekilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Atıp tutuyordu. Gerekirse 2 yıl daha yatarım diye racon kesiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Fransuxa said: bilmiyorum abi bu işten fener ceza bile alsa ben üzülücem gibi gözüküyo bir galatasaraylı olarak. çarşıya sempatimiz büyük çok ayrı mesele ama beşiktaş rekabet edilebilicek bi takım değil ya. hani fenerbahçe bizi yeniyo falan yendik 6-0 falan geyikleri dönüyo hala 239847 sene olmasına rağmen bilmemne ama yok fener'e karambole küme falan düşürürlerse juventus değil abi fener toparlayamaz götü daha gibime geliyo. Aboo adam adam Gsli cikti pis trolluyomus fener topigini fenerli rpsiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 başta tayyip olduğu sürece fener ceza falan almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Zep said: Fransuxa said: bilmiyorum abi bu işten fener ceza bile alsa ben üzülücem gibi gözüküyo bir galatasaraylı olarak. çarşıya sempatimiz büyük çok ayrı mesele ama beşiktaş rekabet edilebilicek bi takım değil ya. hani fenerbahçe bizi yeniyo falan yendik 6-0 falan geyikleri dönüyo hala 239847 sene olmasına rağmen bilmemne ama yok fener'e karambole küme falan düşürürlerse juventus değil abi fener toparlayamaz götü daha gibime geliyo. Aboo adam adam Gsli cikti pis trolluyomus fener topigini fenerli rpsiyle fenerli rp simi? cmon m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 En fazla puan silerler, bir de üstüne belki yaka paça playoff gelir. Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 iyice loop'a bağlarız abi o zaman sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yaw YOK öyle bişey. AKP gidene kadar demirören var, Demirören varken de ceza yok RAAT olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 swf ye şimdi bakabildim de kazım'ın gülüş efsaneymiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sostizm said: Ya arkadaşlar... Böyle bi iklimde çok da dilim varmıyor bazı şeyleri söylemeye ama yüz sayfaya yakın tape BEN okudum o dönemde. Hiç hukuk bilmesem, futboldan da anlamasam herşeyi bir kenara koy, şike ve teşfik EN AZINDAN denemiş derim. hayır ben bile söylerim bunu. Bu kadar yerli yabancı hukuk kurumu da tereddütsüz bu kanıya vardı. Avrupalılar da mı anlamadı diyorsunuz bu kumpası? Tapelere itiraz etmedi zaten bir iki tanesi mahkemede çalındıktan sonra kimse. Neyse şimdi sırası değil, memleket gidiyor parça pinçik, konumuz fenerbahçe olmamalı. Hepsi aynı muhabetti yapmıyor olsa haklısın derdim. Ortada trabzonun tapeleride var. Adamların dili bu. Şikeye teşebüstende yargılanmadı ve ceza almadı Fenerbahçe. Şike yapmaktan ceza aldı, ve örgüt kurmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar