Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 8 :YARGITAY GÜM GÜM GÜM

unity

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

manipulasyon yapmak için hisse değerinin önce yükselmesi, yükseldiği yerden satılıp düşmesi lazım. hisse değeri bugün %8 civarında arttı, ve hala o seviyede.

her konuda bilmeden sallıyosunuz arkadaş, birazcık az sallayın ya.

o fiyattan satın alan keriz olmadıkça düşmüyor da artmıyor da işte
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Sike yapmis olmalari yetmiyor bir de yaptiklari ahlaksizligi borsada manipulasyon amaciyla kullaniyorlar.

Fenerbahce tarihi iste boyle yaziliyor.

Yazik.

bunu diyen oldboyzun hırsız baskanı kendi yatırımcısını goz gore gore dolandırdı hahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
http://spor.haberturk.com/futbol/haber/933224-uefadan-flas-fbahce-aciklamasi
Infantino said:

Bir gazetecinin, "Türkiye'deki 'şike davası'yla ilgili, Yargıtay'ın şike cezasını onamasının ardından UEFA'nın yeni bir yaptırıma gidip gitmeyeceği"ne ilişkin sorusu üzerine Infantino, UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş'a 1 yıl, Fenerbahçe'ye de 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını verdiğini hatırlattı.

Fenerbahçe aleyhindeki "şike davası" sürecinin, UEFA için sona erdiğini ifade eden Infantino, Yargıtay'ın şike davasında kişiler hakkında verdiği kararın metnini incelemek durumunda olduklarını ifade etti.

"HACIOSMANOĞLU UEFA DİSİPLİN KURULU'NUN BAŞKANI DEĞİL"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "UEFA'nın TFF'ye şike olaylarıyla ilgili yaptırımda bulunacağı"na ilişkin açıklamalarının aktarılması üzerine de Infantino, "Hacıosmanoğlu'nun UEFA Disiplin Kurulu'nun değil, Trabzonspor Kulübü'nün başkanı olduğunu" kaydetti.

Haydin geçmiş olsuuuuunnn! Bütün güzel haberler de bu ara geliyor
arada otoparkçıya da kes lan çekmiş yavrum Infantino
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "UEFA'nın TFF'ye şike olaylarıyla ilgili yaptırımda bulunacağı"na ilişkin açıklamalarının aktarılması üzerine de Infantino, "Hacıosmanoğlu'nun UEFA Disiplin Kurulu'nun değil, Trabzonspor Kulübü'nün başkanı olduğunu" kaydetti.

Ahahhahah ceyrek mafya cevabini almis. Yarin cikip UEFA yonetimi bizim hakkimiz diyebilir fghdgs
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi okudum da bizim basın yine yanlış anlamış ve manipülasyon peşinde gibi geldi bana. Adamların dediği sanki bizim için dosya kapandı yani yeniden yargılama olsa da biz bir daha dosyayı açmayacağız.

TFF'den yaptırım istedikleri mevzusu zaten kulislerde söyleniyor. Seneye bu yaptırım geleceğini ve Fenerbahçe ve ilgili kulüplerin en az birer lig düşürüleceğini düşünüyorum. Tabi ki TFF direnecektir ancak bunu yapmazsa da FIFAnın gelip kafamıza vuracağı çok net.

İlerleyen aylarda göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Şimdi okudum da bizim basın yine yanlış anlamış ve manipülasyon peşinde gibi geldi bana. Adamların dediği sanki bizim için dosya kapandı yani yeniden yargılama olsa da biz bir daha dosyayı açmayacağız.

TFF'den yaptırım istedikleri mevzusu zaten kulislerde söyleniyor. Seneye bu yaptırım geleceğini ve Fenerbahçe ve ilgili kulüplerin en az birer lig düşürüleceğini düşünüyorum. Tabi ki TFF direnecektir ancak bunu yapmazsa da FIFAnın gelip kafamıza vuracağı çok net.

İlerleyen aylarda göreceğiz.

AHAHAHAHAHAH

Baktınız UEFA sopası bitti, olmuyor, FIFA sopasına mı geçtiniz şimdi de ?

Çok tatlı hayalleriniz var abi ne diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...