-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 4-5 gundur baya egleniyorum ya, kitledi basına resmen said: Build factories Destroy ecosystem Anger natives Destroy natives Take their oil 'Murica Sim 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 eneem ne kadar güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 said: Build factories Destroy ecosystem Anger natives Destroy natives Take their oil 'Murica Sim 2016 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 eşit ağırlıkçı olduğumdan mı nedir, enerji kaynağı olarak sadece coal ile otomasyon yapamadım madenlere. ille elle doldurucan kömürü birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Abi yürüyen bant + robot kol çözüm oluyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 eve geçince screenshot koyayım, olmuyor. robot kol, maden çıkaran zımbırtı, bir de furnace den oluşan sistemi otomatiğe çeviremedim. ille birşey elle dolduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Yönlerine dikkat et, furnace için tek bir yönden maden çıkıyor mesela, diğer tüm yönlerden kömür yükleyebiliyor olman lazım. Bir de kömürü ilk aşamada kullan sonrasında elektriğe geç ilk fırsatta. Hem temiz, hem bağlantı karmaşıklığını azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Grego said: eşit ağırlıkçı olduğumdan mı nedir, enerji kaynağı olarak sadece coal ile otomasyon yapamadım madenlere. ille elle doldurucan kömürü birşeye. Offshore pump -> Boiler & Boiler & Boiler x 14 -> Steam Engine & Steam Engine & Steam Engine x 10 Her boilerın yanına, içine kömür bırakacak şekilde Burner Intenser (Elektrikli olmaması lazım, power giderse tüm sistem çöker, bu yüzden kömür ile çalışandan gerekiyor) ve bu burner intenserların üzerinden kömür alabileceği bant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 devreye elektrik girince oluyor evet. ben tüm sistem, enerji olarak sadece coal ile döndürebilir mi acaba diye denedim, olmuyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Olur neden olmasında çok verimsiz. Elektriğe dönmüştürünce hem dağıtım daha kolaylaşıyo hem verimlilik artıyor ve mineların hızı artıyor felan. Aslında daisy chainde yapabilirsin. + kömür madenini kare şeklinde birbirlerini beslicek şekilde yerleştir. Oluyodu sanırsma öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Gangren said: Her boilerın yanına, içine kömür bırakacak şekilde Burner Intenser (Elektrikli olmaması lazım, power giderse tüm sistem çöker, bu yüzden kömür ile çalışandan gerekiyor) ve bu burner intenserların üzerinden kömür alabileceği bant. Abi bu şekilde her sefer gidip inserter'lara elle kömür yüklemen lazım. Öbür türlü en azından baktın bir an elektrik gitti, gidersin bir tane boiler'a bir tane kömür bırakırsın, kendi kendini çevirir yine. Grego said: eve geçince screenshot koyayım, olmuyor. robot kol, maden çıkaran zımbırtı, bir de furnace den oluşan sistemi otomatiğe çeviremedim. ille birşey elle dolduruyorum. Bu dediklerinin hepsi kömürlüyse tam otomatik yapamazsın zaten de en azından tek bir noktadan yükleyip gerisi kendini çevirecek hale getirebilirsin. Elektriğe geçince rahat zaten. Gerge'nin dediğini yap ama inserterı da elektrikli kullan, bir şekilde bir kesinti olursa da 1-2 boiler'a azıcık yem verirsin kendi kendini doldurur tekrar her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Single oynadım biraz eğlendim. Multi oynayalım dedik ip falan istiyor sene 2016 ip isteyen oyun nedir ya. Hamachi falan uğraştık çözemedik haritayı dl ediyorum diyor kalıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 UDP port forwarding koyman lazım 34197 portuna. IP işi tatsız gerçekten de Steam entegrasyonuyla uğraşmıyor işte bazı indie oyunlar, Starbound da böyle mesela. "Bizim 2D oyunumuzu oynayan adam IP işini de bilir" demiş olabilirler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Baggio said: Gangren said: Her boilerın yanına, içine kömür bırakacak şekilde Burner Intenser (Elektrikli olmaması lazım, power giderse tüm sistem çöker, bu yüzden kömür ile çalışandan gerekiyor) ve bu burner intenserların üzerinden kömür alabileceği bant. Abi bu şekilde her sefer gidip inserter'lara elle kömür yüklemen lazım. Öbür türlü en azından baktın bir an elektrik gitti, gidersin bir tane boiler'a bir tane kömür bırakırsın, kendi kendini çevirir yine. Grego said: eve geçince screenshot koyayım, olmuyor. robot kol, maden çıkaran zımbırtı, bir de furnace den oluşan sistemi otomatiğe çeviremedim. ille birşey elle dolduruyorum. Bu dediklerinin hepsi kömürlüyse tam otomatik yapamazsın zaten de en azından tek bir noktadan yükleyip gerisi kendini çevirecek hale getirebilirsin. Elektriğe geçince rahat zaten. Gerge'nin dediğini yap ama inserterı da elektrikli kullan, bir şekilde bir kesinti olursa da 1-2 boiler'a azıcık yem verirsin kendi kendini doldurur tekrar her şey. Kömürlü inserter kendini dolduruyo bişi yamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Oha dünyamı değiştirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Beceremedim ya açtım portu ama giremiyoruz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 assemble ile şu labları beseleyecek zımbırtıları yapıyorum. copper plate i otomatiğe bağlıyorsun ama zaten inventory de olan ( gear ) şeyi nasıl assemble machine içine otomatik atıyoruz. elle dolduruyorum hep. ben bu oyunda temel bir noktayı kaçırdım sanki ya. birşey neye göre kendi kişisel inventory e düşüyor, onu orada elle koymak dışında nasıl sisteme aktarıyoruz anlamadım. şuradan çözdüm https://www.youtube.com/watch?v=bZdKslMZiS8 gear yapmak için de bir assembly kuruluyor, sistemdekileri dışarı aktarmıyoruz yani yeni üretiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 el değmeden yapıcan herseyi. gear'ıda makineyle yapıcaksın bi kol irom plate'i koyucak makineye, bi kolda cıakrcak sonra line'in ilersinde tekrar kolla makinenin icine koycak o makinede research seyi yapıcak işte. assambly machine'inimi görmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 gördüm de, lab için yeşil olandan yapmaya bu kadar çok şey istememesi lazım sanki. tam çorba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 optimal kırmızı yesil üretim tesisi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bombilo said: optimal kırmızı yesil üretim tesisi; 4'er tane Sci.Pack1-2 10 tane Lab'ı besleyebiliyor mu? Benim tesis daha küçük ama yetiştiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bombilo said: optimal kırmızı yesil üretim tesisi; Mavi ve Mor'u görünce ağlayacaksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 o optimal de copper 2 ye bölüyor ya girişten sola sapıyor orada onu ne kullanıyor göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Dün maviyi ve electric furnace'i üreten iki line yapmam gerekti, hele cehennemin dibinden petrol çekmesi falan epix. Moru düşünemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Gangren said: bombilo said: optimal kırmızı yesil üretim tesisi; Mavi ve Mor'u görünce ağlayacaksın :p onuda yaptım da ayrı bır tesis o0larak yenıden calıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar