jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 elesso said: eğlence anlayışı tamamen farklı. ben mesela kol saatinin kronometresini başlatıp tam tepede durdurmaya çalışarak baya uzun bir süre eğlenebiliyorum, ama bunu gta 5 ile kıyaslarmıyım... belki salise ile yapardik ne eglenceliydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi GTA oynarken eylenmiyorum diyen adamla neyi tartışıyosunuz ki Wii almıştım ben ilk çıktığında 3 saat zelda oynayıp fuck this shit diyip 100 tl pahalısına sattım bi dahada hayatta almam pokemon oynadım ama hemde epey oynadım 3 4 versiyonu bitirdim ama oda hep aynı sey hep aynı sey hayattan sogutuyo belirli bi sure sonra o kadar grindi diabloda yapsam euro milyoneri olmustum zubat gormekten ahtapot gormekten tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ps xbox nintendo markalarinin ismini kaydirip icerik ayni kalsa mesela ps mario 1 2 3 4 45 534 5 5x 6h diye oyunlar cikarsa cogu kisi annesine sover ps in nintento olunca bu olmuyor nintendocular hemen kizmasin genel konustum optum kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok oluyor artık ya wii u işte patladı mariolarla remake zeldalarla bundle çıkardılar satmadı alet. demek bir yerde hata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Nintendo ve PS'nin tarzi farkli cunku. Yillardir boyle gelip gitmis. Nintendo seven Nintendo sever iste. Sayisal olarak daha basarili oldugu da ortada. 3DS patlamadi mesela, Wii U patladi. PS tarzi da ele gelmedi, Vita patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 isinize gelence sayisal verilere bakiyorsunuz isinize gelmeyince plemiyorsunuz sayisal verileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 akp çok başarılı çünkü %50 oy alıyor wii oyunları 400m da satsa 500m da satsa tırt oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sony güzel baitledi vita ile nintendoyu aslında böylece wii u ya gereken ilgiyi veremedi. vitanın speclerini kaliteli oyun çıkartarak aşmam gereken diyen nintendoyu bu sefer ps 4 ile cosar sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 biri 10 liraya mario uretip 30 milyon satiyor digeri 10000 e mal edip 3 milyon satiyor. nasil bir yaman celiski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 applev0dka said: akp çok başarılı çünkü %50 oy alıyor wii oyunları 400m da satsa 500m da satsa tırt oyunlar nintendo kimseyi kandırmıyor abi çok satıyor çünkü millet ne aldıgını biliyor mario alıyor yani görüp beyenip isteyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 en cok satan konsol ps2 bu arada 2011 de cikan el konsoluyla stok bulunmayan ps4 un satis rakamlarini kiyaslamakta iyiymis vita ps4 den fazla satmis abi ps4 patladiiiiii nasil karsilastigin onemli rakamlari illa birseyi yuceltmek icin diger seyleri itin gotune sokmayin ps i filan savundugumda yok oylesine yazdim vita u cok seven vardir vita u ne lan asdasdsa wii u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 e akp secmeni de neye oy verdiğini biliyor, adamlar tayyibe tapıyor. bu tayyip çok iyi demek degil, o kitleye iyi hitap ediyor demek. nintendonun 20m oyun satması cok iyi oyunlar yapıyor demek degil, o kitleye hitap ediyor demek. tam tersi nintendo AAA oyun yapıp sony 32-bit takılabilirdi, bu kez sony 20m satardı. olay hedef kitlede. mario oynayan kitle ile saints row, gta, skyrim, AC,BF oynayan kitle bir degil. çok satması cok güzel oyunlar demek anlamına da gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://cl.ly/image/2S1C0J2k3N3K/Screen%20Shot%202014-01-17%20at%2013.45.07.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Weeklyden bahsediyor sen pek anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi anladim bulabiliyorsan git al abi ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 PS4'u kotulemedim hic, 3DS'in haftalik satislari Xbox One ve PS4'un toplami kadar hala dedim sadece. Alinip da neyi kisayliyorsun sen diye kopure kopure mesajlar yazan sizlersiniz. Wii U da Vita gibi patladi dedim ki bu da dogru. Nintendo oyunlari daha cok satti dedim bu da dogru. Ben daha cok egleniyorum Nintendo oyunlariyla ve DS'e cikan SRPG'ler ve JRPG'lerle dedim ki bunu haksiz bulmak gibi bir luksunuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 applev0dka said: e akp secmeni de neye oy verdiğini biliyor, adamlar tayyibe tapıyor. bu tayyip çok iyi demek degil, o kitleye iyi hitap ediyor demek. nintendonun 20m oyun satması cok iyi oyunlar yapıyor demek degil, o kitleye hitap ediyor demek. tam tersi nintendo AAA oyun yapıp sony 32-bit takılabilirdi, bu kez sony 20m satardı. olay hedef kitlede. mario oynayan kitle ile saints row, gta, skyrim, AC,BF oynayan kitle bir degil. çok satması cok güzel oyunlar demek anlamına da gelmiyor Yoo iyi kendi türünde iyi olması anlamına geliyor ki adamlar bunu satarak ispatlıyorlar sen gidip elma ile armutu karşılaştırıp sonra elma kötü ama çok satıyor armut güzel ama deme hiç. Zaten hata burda baştan. GTA 5 ile mario kıyaslamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gerge sen anlamamissin abi demek istedigimi istiyorsan git ilk mesajdan basla yazdiklarimi sana nintendoya ps e filan laf soyledigim yok kim neyi begeniyorsa onu oynar kici kirik oyun seyleri icin kim kopurerek mesaj atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 jacabo said: abi anladim bulabiliyorsan git al abi ps4 http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00BGA9WK2/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all http://www.shopto.net/product/search/genre/HARDWARE/platform/ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi hakli cikmak icin niye kopure kopure link atiyorsun? gel bana al turkiyede verdigi linklere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi lazımsa haftaya arkdas gelicek usden ayarlayalım ps 4 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 wii var evde. 2 senedir fln hiç açmadık sanırım sdf. Eskiden wii sports oynardık sora kincet alınca ona sardık wii'de kaldı öyle. wii u'da da çok az oyun var ondan satmıyordur. Hani Mario/Zelda/Super Smash bros/ Mario Kart racing dışında pek bir şey yok. grafikleri,sistemi de xbone/ps4'ten kötü. çok gereksiz bir alet gibin harbi. normal satmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Global satis konusuyoruz, Amazon ile Shopto verdim. Bak linklere istedigin kadar, hata goremiyorum ben tartisma konusuyla ilgili olarak. 3DS de satilmiyor Turkiye'de, Turkiye kiyas degil. Syd satiyor: http://www.syd.com.tr/SONY-PS4-PLAYSTATION-4-500-GB,PR-635.html Arcelik bayileri satiyordu ama bitmis: www.arcelikal.com/Sony-PlayStation®-4-Tuketici-Elektronigi/ArcelikOzellik?PID=1823 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 reampage said: applev0dka said: e akp secmeni de neye oy verdiğini biliyor, adamlar tayyibe tapıyor. bu tayyip çok iyi demek degil, o kitleye iyi hitap ediyor demek. nintendonun 20m oyun satması cok iyi oyunlar yapıyor demek degil, o kitleye hitap ediyor demek. tam tersi nintendo AAA oyun yapıp sony 32-bit takılabilirdi, bu kez sony 20m satardı. olay hedef kitlede. mario oynayan kitle ile saints row, gta, skyrim, AC,BF oynayan kitle bir degil. çok satması cok güzel oyunlar demek anlamına da gelmiyor Yoo iyi kendi türünde iyi olması anlamına geliyor ki adamlar bunu satarak ispatlıyorlar sen gidip elma ile armutu karşılaştırıp sonra elma kötü ama çok satıyor armut güzel ama deme hiç. Zaten hata burda baştan. GTA 5 ile mario kıyaslamasında. e ben de onu diyorum, kendi türünde iyi oyunlar yapıyor, kendi hedef kitlesine iyi hitap ediyor. ama sorun şu. iyi oyun nedir ? sadece kişiyi eğlendiren oyun olarak bakamayız, ortak bir payda bulmak gerekir diyorum. dergilerin falan filan notlandırmada kullandıkları şeyleri baz alabilirsin. grafik müzik kontroller hikaye içerik tekrar oynanabilirlik bu liste uzar gider. ancak bunlar bazında, kendi platformlarının şartlarına göre bir kıyaslama yaparak karar verebiliriz. son yılların en iyi serilerinden birisi olan GTA hiç eğlendirmiyor diyebilir adam, ama bu son yılların en iyi serisi olduğu gerçeğini deiştirmez. çünkü yukarda saydıgım şeylerde hep iyi sonuçlar vermiş oyun, ya da skyrim falan filan son 2 senede cıkan belli kalitenin üzerindeki oyunlar. diğer tarafta nintendo'nun sunduğu max grafik kalitesi, en tırt ps oyununa anca erişiyor o yüzden grafik olarak kıyaslamak haksızlık gibi görülebilir. fakat kimi oyuncular artık daha kaliteli görüntüler istiyor ekranlarında ki büyük cogunluk böyle, o yüzden nintendo cok iyi oyun yapabilir kendi platformunda ama ''cocuk oyunu'' sıfatını hak eden oyunlar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar