Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kermit senden "çekerim emaneti" lafı bekledim olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tiLi said: biri çirkin biri güzel olmadığı sürece oluyo gibi o zaman. gönül rahatlığıyla kızları evime çağıramıyorum. sanki evde mumları yakmış çıplak bekliyorum gibi O zaman da çaresizlik olayları giriyor işin içine ya da iki taraf içinde geçerli olan suratına bakmazsın ama vücudu 8/10 kısacası kesekağıdı ya da sarhoş olma durumları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tiLi said: biri çirkin biri güzel olmadığı sürece oluyo gibi o zaman. gönül rahatlığıyla kızları evime çağıramıyorum. sanki evde mumları yakmış çıplak bekliyorum gibi her ne şekilde çağırırsan çağır karşı tarafın "beni yatağa atmak istio" diye düşünmesini engelleyemiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 wastyrx said: O zaman da çaresizlik olayları giriyor işin içine ya da iki taraf içinde geçerli olan suratına bakmazsın ama vücudu 8/10 kısacası kesekağıdı ya da sarhoş olma durumları sdf şunun ayılma kısmı iğrenç bişey ama asdjklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 YA YETER SABAHTAN BERİ FORUM OKUYAMAZ OLDUM İÇİMİ GIYDINIZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 konu aç konuşalım alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 mart yaklasiyor sonucta, hormonlar gerekli bolgeleri uyarmaya baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kedimiyiz bi... oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 soguktan biyiklarim dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Müdürümüz her gün ofisine girerken yanından geçtiği masadaki arkadaşlara(hepsi 40'ında koca koca adamlar) "günaydın kızlaar" diyor günlük. gariplerim yarım ağızla gülüyorlar. bi yandan kıkırdıyorum bi yandan üzülüyorum hallerine. patron olmak varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ~ şey kokmuş burası. büllük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Dworgian said: kermit senden "çekerim emaneti" lafı bekledim olmadı bu Ahahhahahhahahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 how do you stop five black dudes from raping a white chick? Throw a basketball. harharharhahrharharaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ulan arkadaşla geldik iki bardak bira icelim , sefil hayatlarimizdan nasil kurtuluruz onun hesabini yapalim diye bara , yan masa bağıra bağira sarki soyluyo. Kafa sesimi duymuyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Quiet contemplation için bara mı gittiniz? Evde içsenize öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 "Aga milletin dünya silkinde değil , insanlar hayatını yasıyo" atesleyicisini kullanmak icin sosyal ortama takılalım dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Salı spor, çarşamba halı saha, perşembe spor, cumartesi spor. ÇOK SIPORTİF OLDUM AMAN TENGRİM. -enerji yok sende deyip işten kovmazlarsa çogzel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 37 liraya aldığım 70lik vodkayı içiyorum günlük lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tam bir fail günlük, tam anlamıyla bir fail, sıçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bulussak ya la dedim konusuruz dedi... direk siktiri cekseydi daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sktiri çekince iyi olmuyor emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Direk yol versin iste. Oyle reddetmeyince insan umutlaniyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 o kadar çok yatıp uyuyor ki içimi sıkıntı kaplıyor. sanki garfield. böyle gördükçe benim hayat enerjim azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Hasta olmak zor zanaat günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 internetsiz geçen 3 günden sonra bugün internetime kavuştum dün evin içinde dolaşıp dakikalarca duvara falan bakmaya başlamıştım, internetsizlik çok çirkin bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar