Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

biri çirkin biri güzel olmadığı sürece oluyo gibi o zaman. gönül rahatlığıyla kızları evime çağıramıyorum. sanki evde mumları yakmış çıplak bekliyorum gibi

O zaman da çaresizlik olayları giriyor işin içine ya da iki taraf içinde geçerli olan suratına bakmazsın ama vücudu 8/10 kısacası kesekağıdı ya da sarhoş olma durumları sdf
Mesaj tarihi:
tiLi said:

biri çirkin biri güzel olmadığı sürece oluyo gibi o zaman. gönül rahatlığıyla kızları evime çağıramıyorum. sanki evde mumları yakmış çıplak bekliyorum gibi

her ne şekilde çağırırsan çağır karşı tarafın "beni yatağa atmak istio" diye düşünmesini engelleyemiosun.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

O zaman da çaresizlik olayları giriyor işin içine ya da iki taraf içinde geçerli olan suratına bakmazsın ama vücudu 8/10 kısacası kesekağıdı ya da sarhoş olma durumları sdf

şunun ayılma kısmı iğrenç bişey ama asdjklas
Mesaj tarihi:
Müdürümüz her gün ofisine girerken yanından geçtiği masadaki arkadaşlara(hepsi 40'ında koca koca adamlar) "günaydın kızlaar" diyor günlük. gariplerim yarım ağızla gülüyorlar. bi yandan kıkırdıyorum bi yandan üzülüyorum hallerine. patron olmak varmış.
Mesaj tarihi:
Ulan arkadaşla geldik iki bardak bira icelim , sefil hayatlarimizdan nasil kurtuluruz onun hesabini yapalim diye bara , yan masa bağıra bağira sarki soyluyo. Kafa sesimi duymuyorum lan
Mesaj tarihi:
internetsiz geçen 3 günden sonra bugün internetime kavuştum
dün evin içinde dolaşıp dakikalarca duvara falan bakmaya başlamıştım, internetsizlik çok çirkin bişeymiş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...