diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Koca arazide arabanın anahtarını kedi bokunun icine düşürdüm. Ben olmak hakikaten çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kedi degil de insan boku olsa almazdim anahtari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 imamizer said: evlenmeye karar verdim bugun. kiz bakicam artik. el arabasıyla nereye kadar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Eve gelmek bile zaman kaybı gibi geliyor artık ve uzak, değil bir yere yetişmek olsun kendimi İstanbul'da bir yerlere sürekli yetişmeye çalışan tek insanmışım gibi hissediyorum. Zaten çok uzağım her şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Nazca said: Eve gelmek bile zaman kaybı gibi geliyor artık ve uzak, değil bir yere yetişmek olsun kendimi İstanbul'da bir yerlere sürekli yetişmeye çalışan tek insanmışım gibi hissediyorum. Zaten çok uzağım her şeye. Mesaj gönderilemedi. 'Nazca' adli kullanicinin mesaj kutusu doludur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Nazca'ya yazılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 kozalak said: Nazca'ya yazılamadı. Acım çok büyük. Hissetmenizi istemiyorum ühühühüühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Kızım 6 da uyandırdı. Bi daha uyumadım. Hatun sabaha kadar uyumadıği için nöbeti ben aldım. Çocuk yokken bol bol uyuyun. Çocuk yaparsanız da sallamaya alıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Bu anasını avradını silktimin dağında ben kime güvenicem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bir insan bir fotoğrafa saatlerce bakar mı abi, nasıl. Gözlerim de çok ağrıyor, az önce uyandım, iki saat uyuyabildim ya anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 günlük bugünüm çok kötü geçti. sabah işe gitti. pazar günü acıyı kaçırmışım sanırım biraz. bayadır da abanmıyodum, perte çıktım resmen. götümün üstüne oturamadım, bezine eden çocuklar gibi yürüdüm gün boyu. sdf şimdi biraz hafifledi bakim umarım yarına bişi kalmaz yoksa gg. basür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 diaboliq said: Bu anasını avradını silktimin dağında ben kime güvenicem lan kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Nazca said: Bir insan bir fotoğrafa saatlerce bakar mı abi, nasıl. Gözlerim de çok ağrıyor, az önce uyandım, iki saat uyuyabildim ya anca. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 öğlen pikniğe gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dairede benden başka kimse gitmiyormuş :D insanların içinde yanlız kalmak... mangal, duman, köfte ve top.. yalnızlık yekünen... gecenin sonsuz kuzguni karanlığında en mahrem günahların süpürüldüğü arka sokakta iş tutan ucuz bir fahişenin göz yaşları gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Olm yalniz yapilacak eylemler farklidir la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 evrak kayıttan şef hanifi dayı geliyormuş. birbirimize ellerimizle pirzola yedireceğimiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yattı piknik işi. hanifi dayı hastaneye gitti ilaç yazdırmaya sdksdhfjks kimse kalmadı ortalıkta. ailesi misafirliğe gitmiş ergen gibi açtım müziği bangır bangır ac/dc dinleyip, ayaklarım masada sigara içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ıyy kokar orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 36saat uykusuzlugun ustune bi de halı saha caktim yoksa ben zurna mıyım ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 sevgili günlük. bir kız var, sanırım onu seviyorum. kız manitasından yeni ayrıldı ve tesadüfi olarak o günün akşamı tekrar karşılaştık. Hergün konuşuyoruz. herneyse kız terapilere falan gidiyor. kız "ben insanlarla arkadaş olup baktım kafam uyuyor öyle çıkarım" diyor, terapisti de "şimdi boşver manitacılığı falan" diyor, arkadaşlarım da "sen yazmıyon hacı üstünden geçiyon" diyor narin kalbim ise "ulan acaba friendzone'a mı giriyorum" diyor. bana bi akıl verin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dersine çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bağa mı didin ? eğer bağa didiysen doğru didin ama gönül ferman dinlemiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Hava nemli, sıcak.. Yağmur yağcak mı yağmicak mı belli değil. Etraf gürültülü. Karnım aç.. Bitse de gitsem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 böyle yeni birileriyle çok eğlenirken eski sevgilinle karşılaşmanın verdiği garip his, o bakışlar... karşındakine acıma harici hiçbişey hissetmemek... kötü hissettim kendimi be. ama napıyım. en azından içten içe hüzünleneceğimi düşünüyordu sanırım. çok içten söylüyorum ben bekarken cidden mutluyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar