Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Somon said: selam günlük bugun kaza kurşunu oldu norlevo aldım kıza bakalım işe yaramasını umut ediyorum olmazsa 9 ay sonra bebeyi alacağım elime ps: dureksin tırtıklıya tövbe ettim klasikten şaşmam daha da hadi norlevo bastır aslan Gemiş olsun, ilk 24 saat içerisinde alırsa %95 ilk 48 saat içerisinde alırsa %70 ilk 70 saat içerisinde alırsa %45 gebe kalmama şansı var. Bu arada lastik mi patladı hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 @doruk abi o ne ya? çok canımı sıktı benim o. parçalamak istiyiyorum onu. her tarafım kaşınmaya başladı yemin ederim. kargolasana bana onu. benim onu parçalamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 aynen ne o ya. bildiğin kaşındım fln. ne saçma bişey o arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 rahatsızlık verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 adını bile okuyamadım lani nasıl benim de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Lord_Argos said: Somon said: selam günlük bugun kaza kurşunu oldu norlevo aldım kıza bakalım işe yaramasını umut ediyorum olmazsa 9 ay sonra bebeyi alacağım elime ps: dureksin tırtıklıya tövbe ettim klasikten şaşmam daha da hadi norlevo bastır aslan Gemiş olsun, ilk 24 saat içerisinde alırsa %95 ilk 48 saat içerisinde alırsa %70 ilk 70 saat içerisinde alırsa %45 gebe kalmama şansı var. Bu arada lastik mi patladı hayırdır? prospektüsünde o oranlar yazmıyor o oranların yazdıgı tek yer ilactr diye bir sitede klinik araştırmalara göre deniyor. prospektisünde yazar şey ilk 12 saat en etkili oldugu saat dedigi halde neden %95 ihtimali 24 saatte demeleri madem en etkili 12 saat o zaman %95 12 saat derlerdi. bana göre o %95 muhabbeti birinin uydurması yabancı kaynaklarda %99.9 diyor ilk 12 saat için hatta prezervatif %99.8 norlevo %99.9 deniyor hayırlısı bakalım be :) olmadı koyarız patipet'e bi resim hehe ps: durex tırtıllı yırtıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Off yırtılmadan bende çok korkuyorum.O oranları bana bi eczacı söylemişti bi ara ya.İlk şu kadar zaman içinde falan diye.Ahaha hatırlamaya çalışıyorum da o alışım falan ne fiyatını ne prospektüsü hiç bi bok hatırlamıyorum o oranlar dışında.Resmen içe doğru sıçmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 prospektüsünde hem türkçe hem ingilizcesine baktım bak şimdi tekrar tek yazan şey tavsiye edilen en yüksek başarı için ilk 12 saat ancak 72 saate kadar kullanabilir yalnız 72 saat'de başarı oranı %85'e düşer diyor. yabancı sitelerde fln %99.9 diyolar kafam rahatta ya tutarsa ksdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tutarsa title alırsın işte baba pati diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilk oyuncağı bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kaza kurşunu titleı alsa yeridir. hadi gene title kaptın şanlı herif ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 attığını vurman + 85% şans oranıyla fail etmesi 0.00001% falandır herhalde asdasd eğer o çocuk doğarsa büyük bir şey olur ondan. siber hacker olur mini-somon. databaselerin korkulu rüyası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Şifayı kaptım geldim günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yarın melekler geliyormuş beni muhattap etmedikleri sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 wastyrx said: Şifayı kaptım geldim günlük ^_^ ben de monako. off 10dk da kaptım ya bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ha bir de anektarı kapının üzerinde unutup kapattım. 60tl bayıldık 10sn lik iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Lutfen kasar peyniri uretme yorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hayat biraz sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 diaboliq said: @doruk abi o ne ya? çok canımı sıktı benim o. parçalamak istiyiyorum onu. her tarafım kaşınmaya başladı yemin ederim. kargolasana bana onu. benim onu parçalamam lazım.nilufer cicegi, kambocyada yiyecek olarak satiliyormus, bir arkadas facebookta paylasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 pazartesi yeni bir iş tekrardan alışma süreci falan fişman hiçte istemediğim bir bölüm iş poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 quixef said: rahatsızlık verebilir abi açmam, kaşıntı gelmesi ve kapamam 5 saniye sürdü. öfff ne biçim bişey bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Somon said: olmadı koyarız patipet'e bi resim WAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 işte bunlar hep dereyi görmeden paçayı sıvamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yeni iş kutlaması birkaç litre şarap eskiyi armamak için zor durmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar