Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 tiksinç bir güne günaydın. dur bakalım akşama ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 copry said: Lord_Argos said: Lord_Argos said: Sonradan anlattı ki 2 çocuğu var ve evlenip boşanmış. Ama her gördüğümde kendimi hayranlık içerisinde onu izlerken buluyorum; koyu renkli saçları, delici yeşil gözleri ve 25 yaşında gibi bir teni var. Ve öyle bir gülümsemesi var ki günlük, sadece zamanı dondurup o kareyi yıllarca izleyebilirim... Mailleşiyoruz, telefon numarasını kendisinin vermesini bekliyorum ama hala vermiş değil. Kararsızım istemekle istememek arasında, daha önce nasıl hızlı mesajlaşırız diye sorduğumda 'sadece mail' demişti ama sabrım tükenmeye başladı. Hiç böyle olmadım, neler oluyor bana günlük? ve an itibariyle sevgilim oldu kendisi! Çok mutluyum günlük çooook! Bugun doğum günüm ve 'Doğum günü hediyen benim' dedi varmı ötesi... Tebrikx Tatilde olduğum için yeni gördüm, teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İyi geceler günlük. kafam kazan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben antalyaya gidiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 beni de götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yer varsa bende geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yer var gelebilirsiniz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Cok mutluyum gunluk , saygilar , sebepsiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 what a boktan day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 5aydır beklediğim iş sonunda oldu ama departman farklı hemde hiç istemediğim departman abv senin gibi kaderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ukala insanlarla uğraşmak gerçekten çok sinir bozucu. Ben gelip senin işlerine burnumu sokuyo muyum allahın jamiryosu? Bi daha yaparsan silkeledim belanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 feck. bu kaçıncı nezle bu kış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 copry said: Cok mutluyum gunluk , saygilar , sebepsiz . pis mutlu bas git http://www.deargrumpycat.com/wp-content/uploads/2013/02/Grumpy-Cat1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 saç uzatayım dedim ama niye uzattım bir fikrim yok, odun gibi oldukları için şekilde almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 resmi olarak ev arıyorum artık. mart sonuna kadar düzgün bir ev bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu gün herkes çok atarlı günlük asasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yakında şarap işeyip peynir sıçabliirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Duvardan beyaz çıkmış halimle sabah yine kan vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 copry said: Cok mutluyum gunluk , saygilar , sebepsiz . (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 darkwingduck said: feck. bu kaçıncı nezle bu kış be. 2 yıldır hasta olmadım /flex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Dün konsere gittim az kültürlendim günlük, araya da bi kadeh fiski sıkıştırdım oh mis oldu. salı da doğa yürüyüşündeydim baya bohem hayat yaşamaya başlamışım la haueahdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 her gün ayrı tür baş ağrısı çekiyorum günlük. dün keskindi bugün zonkluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 migrenin vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Arka bağların öndekiler gibi kendini tamir edememe durumu yok değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 2 gitti, kaldı 1 günlük. o da giderse fevkaladenin fevkinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar