Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Fin said: cok boktan ufak biseye it gibi mutlu oldum yaziklar olsun bana ahahha lol benzerini yaşadım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Manhattanin ortasinda da cikarip isedim, artik yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 temizlik mi yapsam evi mi yaksam ikilemdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Saeros said: Fin said: cok boktan ufak biseye it gibi mutlu oldum yaziklar olsun bana ahahha lol benzerini yaşadım bugün +1 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 şansımı silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kafama sıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 beynimi silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Allah belmamı versin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben hüzünlü durumların adamı değilim ya. Hiç dayanamıyorum karı gibiyim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 6:30-7:00 gibi yağmurda ıslanmış bir kediyi sevdim, çok sevemedim ama umarım ısınabilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bok varmış gibi 6:30da uyandım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bok varmiy mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 varmış pampa 4 balya bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 belini kırıp bıraksaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ehehe nice pik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 günlük şehir disindaydim elektrik kesilmiş faturayı yatirdim da bu adamlar akşama anca geliyor açmaya 1 tane kablo var gibi boşta ama sen biliyormusun elle nasıl açılıyor. carpilip ölmeyek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 elle açılmıyo pampa yeniyse o dalga,bi tane kabloyu çıkarıyo bi tane yıldız bide barnah yardımıyla kabloyu çıkarılan yere sokup elantiriği açabiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 nbr günlük http://www.youtube.com/watch?v=0I1Onxf2VwQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Dworgian said: Dartanian said: @dworgian evet başka hangi sınavda bu kadar hatalı soru falan çıkar ki... @viva umarım abi :) amanın. ben de 2 dersten bekliyorum sonuçlar ne zaman açıklanır ya. bu arada işalla yanlış bakmışsındır da 80 alırsın DWOOO AÇIKLANDI 80 ALMIŞIM LAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hahahah abi duam sana tutmuş :) geçmiş olsun hadi =) ben yine 52 52 alıp patlamışım aslşdkasşlkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 off abi üzüldüm şimdi. 60 yetiyo muydu genel ort için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 evet. 62 62 alsam yetiodu. 80 ve 76 ekonomi ve finans. hukuk ve muhasebe patladı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 selimpaşa sanayi bölgesinde çalışıyorum. 3 hafta önce bakır internet kablolarını yerden kazıp çıkarıp çaldılar. haydiii bakır kablo ihalesi, tamir falan filan. tam internet düzeldikten sonra geçen hafta ikinci defa çaldılar kabloları. ne biçim ülkede yaşıyorum lan, tiksindim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 asayiş falan kalmayacak bu ülkede. göreceksiniz nijerya gibi olacak burası daha. adalet - kolluk zaten yerlerdeydi, şimdi hepsi kendi götünün derdinde, senin benim vukuatıma hiç bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar