LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 24'e yeni başladım ben. Sezon 1'deyim. Herkes yıllarca övdü diziyi. İlk 12-14 bölüm güzel gitti. Ama Jack karısını ve kızını kurtarınca çiftlikten dizi o kadar boktanlaştı ki hayretler içindeyim. Senaristler olay çıkarmak için karakterleri saçmalatıyorlar falan. Böyle devam edecekse hiç devam etmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bi yerden sonra kendini tekrarlıyor. ama her türlü izleniyodu ya aksiyon, jack bauer gazı falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 LathspeLL said: 24'e yeni başladım ben. Sezon 1'deyim. Herkes yıllarca övdü diziyi. İlk 12-14 bölüm güzel gitti. Ama Jack karısını ve kızını kurtarınca çiftlikten dizi o kadar boktanlaştı ki hayretler içindeyim. Senaristler olay çıkarmak için karakterleri saçmalatıyorlar falan. Böyle devam edecekse hiç devam etmeyeyim. her hafta o tek bölümü bekleseydin bizim gibi çok süper ve heycanlı gelio :) alışırsın daha görmedin hiç bişi JACK BU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bu hafta hafif gecti biraz. Haftaya tam aksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 lath 14 yıl kadar geç kalmış ehu 3. bölümde cat iyiydi bayağı, güzel gidiyor ve her bölümde süper cliffhanger yapmayı başarıyorlar halen. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 LathspeLL said: 24'e yeni başladım ben. Sezon 1'deyim. Herkes yıllarca övdü diziyi. İlk 12-14 bölüm güzel gitti. Ama Jack karısını ve kızını kurtarınca çiftlikten dizi o kadar boktanlaştı ki hayretler içindeyim. Senaristler olay çıkarmak için karakterleri saçmalatıyorlar falan. Böyle devam edecekse hiç devam etmeyeyim. nükller patlattıkları bölümü izle yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 hangisi? birden fazla var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Kate delikanli cikti. Pirezident Hellir Yesinler roketi kafalarina o zaman anlarlar Jack Bauer in kiymetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Yvonne hep akıllı ajan ya, güzel de gitmiş bu diziye. 15 yıl oldu hala CEKi tanıyamadılar ya. Adam murica için hayatını verdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bu sezon hikaye de her sey belli gibi, kim kotu adam, kim iyi adam, vs. vs. Dusunuyorum da bu sezonun plot twist ti ne olur diye. Sanirim Kate in, kocasi gibi casus ajan cikmasi iyi twist olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 "Jack wants her, Jack needs her, Jack gets her". Nasil bir dialogtur o oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 subplot da geldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 son bolum subplotla ilgili belliydi yamuk cikacagi o herifin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 aynen. Gallant said: "Jack wants her, Jack needs her, Jack gets her". Nasil bir dialogtur o oyle :) ahah cidden, heller tanımış jack'i. alister fazla ceyms bond izlemişsin sen, CEK'in işine karışma! hem geberdiniz hem bir çuval inciri rezil ettiniz. yvonne çok iyi yalnız, tam dişi CEK. öldürmezler umarım bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 sene 2014 hala sene 2014 hala jack bauer'ı drone saldırısı ile alt edebileceğini sananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Gallant said: Catelyn Stark 24 de transfer olmus yahu :) Sezon acilisi olarak iyiydi bolumler. Jack Bauer: "You probably think that I am in disadvantage, I promise you I am not" Yuru be Jack Bauer! şu bitirdi beni ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 arcane said: sene 2014 hala sene 2014 hala jack bauer'ı drone saldırısı ile alt edebileceğini sananlar var. Javelin atsan yine yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 24'e başlim dedim de 6 sezon 24 er bölüm her sezon ortalama 30gb aldfjlsfs dvd bluray seti varsa satın alayım bari daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 arcane said: sene 2014 hala sene 2014 hala jack bauer'ı drone saldırısı ile alt edebileceğini sananlar var. Biraz daha indirse cek alırdı drone'u. Önümüzdeki bölümlerde bekliyorum. Yalnız heller kendini verecek diye belliydi ilk talep esnasında, cek'i tanıyan herkes 1 günde öldüğünden işte böyle altedebileceklerini veya amerika'ya düşman olduğunu sananlar kaynıyor hep. güzel uçurdular hastaneyi, hemşire joker aradım sahnede yalnız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 drone ile kamikaze çekecekler sandım ama araç değiştirince o ihtimali de ortadan kaldırdı jack reis. heller umarım geberir ki bu 24 ise 100% geberir ahah. hiç sevmem herifi önceki sezonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 arcane said: sene 2014 hala sene 2014 hala jack bauer'ı drone saldırısı ile alt edebileceğini sananlar var. hehehe +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ya briti$ air force falan diyorlardi londra ustunde ucan, dron butun muhimmati bosaltti kimse cikip da demedi suna bi jet bisi gonderelim vursun falan diye arkadas tilt oldum heller'i bende sevmiyorum ya Aydin kiros da yamuk cikti, gerci onun yamuk oldugu bastan belliydi tipsizin onde gideni cekin atarlar en iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Heller gg. Silent clock ta girmedi hayret. Gelecek bolum Jack in Allah yaratti demeyip girismesini izleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bence ölmedi chloe footage değiştirdi. lame ass excuse olcak böyle, SÖYLESEYDİK İZİN VERMEZDİN BAŞGANIM dicek cek. meh MURRICA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 goldbären said: bence ölmedi chloe footage değiştirdi. lame ass excuse olcak böyle, SÖYLESEYDİK İZİN VERMEZDİN BAŞGANIM dicek cek. meh MURRICA "Bence" ne lan hırsız mısın olm, allah allah. Bu teoriyi silent clock olmadığı için ortaya attım, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar