sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 calisma hayatinda kimseye kizmamak esastir. Illa kizacaksan da icinden kizsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 İçinize atmayın bağırıp çağırın sesiniz çıksın. Yoksa hem ezilirsiniz hemde strestn kalp tansiyon gg. Yapacak bir şey yok bu ülkede düzen böyle. Haa adamın şirketten tosağı vardır, o zaman adamı o tosaklarla muhabbet edecek şekle sokarsın. Mail atar cc ye patronu müdür eklersin, faks çeker onay istersin hibnelik çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Bu tur durumlarda direk adamin ustune git. De ki bu adamla boyle boyle bir sey yasadim, haberiniz olsun. Sana tekrar gelirse tekrar gidersin bu kadar basit. Ya o ya ben olumlu sonuclanmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 "ya o ya ben" durumu da biraz benim ikamemin zor olmasından dolayı(valla artislik yapmıyorum burda , şu an yaşadığım yerde benden iyisini bulamazlar) bulunduğum yer yolsuzluk yapılmaya çok müsait daha önce çok olmuş burda. hesap kitap tutmayı bilen daha önce banka tecrübesi olmuş birini zor bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Selam, 'Ya ben, ya da o' şeklindeki tekliflerde genelde gönderilen teklif sahibi olur. İşveren açısından kendisinin bu şekilde bir karar vermeye zorlanması kabul edilebilir değildir ve kendisini tehdit ediliyormuş gibi hissedip, bu teklifi/tehdidi yapanı göndermeyi seçerler. En mantıklı hareket bağlı olduğu amirine durumu izah edip 'en azından ilk benden duyun istedim, haberiniz olsun' şeklinde ilk bilgilendirmeyi yapmandır. Zaten mimli biriyle gerekli kısıtlamalar ve kulak çekmeler yapılacaktır. İş hayatındaki kural: karıncayı dürteceksin(!), belini incitmeyeceksin! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Onların umrunda değilsin, aha kapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 diaboliq said: "ya o ya ben" durumu da biraz benim ikamemin zor olmasından dolayı(valla artislik yapmıyorum burda , şu an yaşadığım yerde benden iyisini bulamazlar) bulunduğum yer yolsuzluk yapılmaya çok müsait daha önce çok olmuş burda. hesap kitap tutmayı bilen daha önce banka tecrübesi olmuş birini zor bulurlar. o zamna kasmana gerek yok ki bu adam işini yapmıyor demen eyterli üst taraftan aksiyon gelmesse bu topi açman mantıklı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Vingthor said: 50tl'ye şişlerim. şu alternatifi değerlendir. her şey iş hayatı demek değil, yansıtma kimseye. kuytuda kıstır. silk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya saçma sapan akıllar vermeyin kardeşim! ne demek kuytuda kıstır,silk?! bir sonraki gün o da yanında 2 tane manyakla gelip açık açık,kuytuda falan da değilk onu silkerse ne olacak? geçin bunları. senin yerine her zaman adam bulunur arkadaşım. "yerime zor adam bulurlar" düşüncesinden kurtul. patron için en değerli adamının yerine bile adam bulmak en fazla 10% daha fazla parayı gözden çıkartmaktan ibarettir. ötesini zaten sabahtan beri yazdık arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 diaboliq said: "ya o ya ben" durumu da biraz benim ikamemin zor olmasından dolayı(valla artislik yapmıyorum burda , şu an yaşadığım yerde benden iyisini bulamazlar) bulunduğum yer yolsuzluk yapılmaya çok müsait daha önce çok olmuş burda. hesap kitap tutmayı bilen daha önce banka tecrübesi olmuş birini zor bulurlar. Kimse vazgeçilmez değildir. Bir iş veren (kısmen) olarak düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Senin yaptığını bilmezse nasıl gelecek açıktan iki tane manyakla? Maalesef bu ülkede her şey nizami halledilemeyebiliyor. Bilmemkimin yeğeni diye aptal aptal davranan adam yüzünden işini kaybetmekten iyidir. Bazen çok müreffeh bir ülkedeymişiz gibi mesajlar yazıyorsunuz, insan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Seele said: benim patron sinirlenip ayagima monitor atti. büyütme o kadar. cok desersen kaybeden sen olursun. adamin arka saglam. Arada kaynamasin, Title ı ikilesek iyi olur. Kafaya N, ayağa monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Seele said: benim patron sinirlenip ayagima monitor atti. büyütme o kadar. cok desersen kaybeden sen olursun. adamin arka saglam. yalnız ben böyle bir olay karşısında o monitörü o patrona monte ederdim panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kim bilir ne yaptı da attı, kimse haksız yere monitör kırmak istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 diaboliq said: "ya o ya ben" durumu da biraz benim ikamemin zor olmasından dolayı(valla artislik yapmıyorum burda , şu an yaşadığım yerde benden iyisini bulamazlar) bulunduğum yer yolsuzluk yapılmaya çok müsait daha önce çok olmuş burda. hesap kitap tutmayı bilen daha önce banka tecrübesi olmuş birini zor bulurlar. Bence btek başına bu adamı kovduramazsın ama uygun bir uslupla yerini değiştirtmeye çalış. Yeri değişince %100 bu salak tekrar olay çıkarır. O zaman bak banada zamanında böyle yaptı şöyle yaptı tribi atarsın hem o gider hen babası kötü duruma düşer. Yada en temizi salla başını al maaşını. Kritik olmayan iş ver yapamıyorsa zamanında, al ondan başkasına ver, yapıyorsada salla devam, kendi ayrılır zaten. Bir sorun olursada patranonun oğlu felan de, ben risk almak istemiyorum yerini değitirin felan ağla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 6 kişi var demişsin altımda calısan hepsi bos otururken bi iş gelirse ona ver hepsinin işi varsa gene ona ver mesela 2 kişinin ustunde iş yok biri o direk ona ver yapmadıgında gene bagır ofisde her yerde bu adam iş yapmıyor de sonunda ya seni ya onu kovmak zorunda kalmıslar o sıra iş ara tazminatını al yeni işe basla özetle https://www.youtube.com/watch?v=_PV_etWvP8g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gayet gereksiz bir harekette bulunmuşsun işi yapmadığı zaman ben söyledim ama yapmadı diye bir üstüne söyleyeceksin onlar kendi aralarında kapışacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 o ne len senin yerinde olsaydım çocuk ölüydü şu anda ama sen sakin ol genede lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 KuddusiMavra said: ya saçma sapan akıllar vermeyin kardeşim! ne demek kuytuda kıstır,silk?! bir sonraki gün o da yanında 2 tane manyakla gelip açık açık,kuytuda falan da değilk onu silkerse ne olacak? geçin bunları. KuddusiMavra said: yalnız ben böyle bir olay karşısında o monitörü o patrona monte ederdim panpa. napıyoruz şimdi dalıyor muyuz, sakin mi hareket ediyoruz slgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eğer o lavuk arkadaşımıza monitör atmış olsaydı dalacaktı. ama öyle bir durum olmadığına göre sakin olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 KuddusiMavra said: Seele said: benim patron sinirlenip ayagima monitor atti. büyütme o kadar. cok desersen kaybeden sen olursun. adamin arka saglam. yalnız ben böyle bir olay karşısında o monitörü o patrona monte ederdim panpa. nereye monte ediyon. evde karni doymasi gereken bebeler var. is ortaminda hicbirseyi kisisel almiyacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 haklısın canım.önceki mesajlarımdan birinde yazmıştım.tüm bu durumlardan sonra herkesin göstereceği tepkiler farklı olabilir. kendi adıma ben yapardım bunu. daha önce bu şekilde kavga ederek değil ama patronun yaptığı lavukluklar üzerine birkaç tane istifa etmişliğim var. edit: yanlış anlama olmasın. bu ben daha erkek olduğum için falan değil. en önemli sebebi ekonomik durum. eşim şu son birkaç seneye kadar sağolsun hep en az benim kadar para kazandı. ayrıca güzel para kazandığımız dönemlerde de (son 4-5 senedir ne yazık ki kazanamıyoruz)bankaya iyi bir para attık. dolayısıyla bankada ki paranın rahatlığı ve eşime güvenmem etkili oldu o istifalarımda burada bahsetmediğim diğer başka bazı şeylerden daha çok. sanırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 İnsanlar kendileri boyun eğmese eğecek yüzlerce adam bulunacak olmasının bilinci ve kazandıkları parayı kaybetme korkusu içinde boyun eğdikleri için bu ülkede kalitesizlik kazanıyor sanırım. Beyaz yakalıların sendikalaşması lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 evet yöneticimle konuşmamı yaptım ve nasıl bir kurumda çalıştığımın farkına vardım. durumu olduğu gibi anlattım. - insanlar gelip geçici öenmli olan kurumun baki olması -o adam cahil , senin eğitimin onun üstünde , ona söyleriz bi kulağından girer bi kulağından çıkar. -daha babacan olmalısın -küçük yerde oturuyoruz , yarın öbür gün birbirimizin yüzüne bakabilelim. -sen böyle bi durum olduğunda ki,mseyle tartışma , direk bana telefon et. -sevkiyatlar ne alemde -ben onla konuşurum -ananı slkiiim ayakkabı çamur oldu -içme şu sigarayı can , bırak olum şunu. -sen sakinliğini koru. -ben kaçıyom var mı başka bişey. konuşmamızdan satır başları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 dediğime gelmiş konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar