Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmam lazım bana bi akıl verin lütfen

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

İçinize atmayın bağırıp çağırın sesiniz çıksın. Yoksa hem ezilirsiniz hemde strestn kalp tansiyon gg.

Yapacak bir şey yok bu ülkede düzen böyle. Haa adamın şirketten tosağı vardır, o zaman adamı o tosaklarla muhabbet edecek şekle sokarsın. Mail atar cc ye patronu müdür eklersin, faks çeker onay istersin hibnelik çok.
Sosyal ağlarda paylaş

"ya o ya ben" durumu da biraz benim ikamemin zor olmasından dolayı(valla artislik yapmıyorum burda , şu an yaşadığım yerde benden iyisini bulamazlar)

bulunduğum yer yolsuzluk yapılmaya çok müsait daha önce çok olmuş burda. hesap kitap tutmayı bilen daha önce banka tecrübesi olmuş birini zor bulurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

'Ya ben, ya da o' şeklindeki tekliflerde genelde gönderilen teklif sahibi olur. İşveren açısından kendisinin bu şekilde bir karar vermeye zorlanması kabul edilebilir değildir ve kendisini tehdit ediliyormuş gibi hissedip, bu teklifi/tehdidi yapanı göndermeyi seçerler.

En mantıklı hareket bağlı olduğu amirine durumu izah edip 'en azından ilk benden duyun istedim, haberiniz olsun' şeklinde ilk bilgilendirmeyi yapmandır. Zaten mimli biriyle gerekli kısıtlamalar ve kulak çekmeler yapılacaktır.

İş hayatındaki kural: karıncayı dürteceksin(!), belini incitmeyeceksin!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

"ya o ya ben" durumu da biraz benim ikamemin zor olmasından dolayı(valla artislik yapmıyorum burda , şu an yaşadığım yerde benden iyisini bulamazlar)

bulunduğum yer yolsuzluk yapılmaya çok müsait daha önce çok olmuş burda. hesap kitap tutmayı bilen daha önce banka tecrübesi olmuş birini zor bulurlar.

o zamna kasmana gerek yok ki
bu adam işini yapmıyor demen eyterli
üst taraftan aksiyon gelmesse bu topi açman mantıklı olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçma sapan akıllar vermeyin kardeşim!
ne demek kuytuda kıstır,silk?! bir sonraki gün o da yanında 2 tane manyakla gelip açık açık,kuytuda falan da değilk onu silkerse ne olacak? geçin bunları.

senin yerine her zaman adam bulunur arkadaşım. "yerime zor adam bulurlar" düşüncesinden kurtul. patron için en değerli adamının yerine bile adam bulmak en fazla 10% daha fazla parayı gözden çıkartmaktan ibarettir.

ötesini zaten sabahtan beri yazdık arkadaşlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

Kimse vazgeçilmez değildir. Bir iş veren (kısmen) olarak düşüncem.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin yaptığını bilmezse nasıl gelecek açıktan iki tane manyakla? Maalesef bu ülkede her şey nizami halledilemeyebiliyor. Bilmemkimin yeğeni diye aptal aptal davranan adam yüzünden işini kaybetmekten iyidir.

Bazen çok müreffeh bir ülkedeymişiz gibi mesajlar yazıyorsunuz, insan gerçekten hayret ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

Bence btek başına bu adamı kovduramazsın ama uygun bir uslupla yerini değiştirtmeye çalış. Yeri değişince %100 bu salak tekrar olay çıkarır. O zaman bak banada zamanında böyle yaptı şöyle yaptı tribi atarsın hem o gider hen babası kötü duruma düşer.

Yada en temizi salla başını al maaşını. Kritik olmayan iş ver yapamıyorsa zamanında, al ondan başkasına ver, yapıyorsada salla devam, kendi ayrılır zaten. Bir sorun olursada patranonun oğlu felan de, ben risk almak istemiyorum yerini değitirin felan ağla :)
Sosyal ağlarda paylaş

6 kişi var demişsin altımda calısan hepsi bos otururken bi iş gelirse ona ver hepsinin işi varsa gene ona ver mesela 2 kişinin ustunde iş yok biri o direk ona ver yapmadıgında gene bagır ofisde her yerde bu adam iş yapmıyor de sonunda ya seni ya onu kovmak zorunda kalmıslar o sıra iş ara tazminatını al yeni işe basla özetle
https://www.youtube.com/watch?v=_PV_etWvP8g
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ya saçma sapan akıllar vermeyin kardeşim!
ne demek kuytuda kıstır,silk?! bir sonraki gün o da yanında 2 tane manyakla gelip açık açık,kuytuda falan da değilk onu silkerse ne olacak? geçin bunları.

KuddusiMavra said:

yalnız ben böyle bir olay karşısında o monitörü o patrona monte ederdim panpa.

napıyoruz şimdi dalıyor muyuz, sakin mi hareket ediyoruz slgj
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Seele said:

benim patron sinirlenip ayagima monitor atti. büyütme o kadar. cok desersen kaybeden sen olursun. adamin arka saglam.

yalnız ben böyle bir olay karşısında o monitörü o patrona monte ederdim panpa.

nereye monte ediyon. evde karni doymasi gereken bebeler var. is ortaminda hicbirseyi kisisel almiyacaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın canım.önceki mesajlarımdan birinde yazmıştım.tüm bu durumlardan sonra herkesin göstereceği tepkiler farklı olabilir. kendi adıma ben yapardım bunu. daha önce bu şekilde kavga ederek değil ama patronun yaptığı lavukluklar üzerine birkaç tane istifa etmişliğim var.

edit: yanlış anlama olmasın. bu ben daha erkek olduğum için falan değil. en önemli sebebi ekonomik durum. eşim şu son birkaç seneye kadar sağolsun hep en az benim kadar para kazandı. ayrıca güzel para kazandığımız dönemlerde de (son 4-5 senedir ne yazık ki kazanamıyoruz)bankaya iyi bir para attık. dolayısıyla bankada ki paranın rahatlığı ve eşime güvenmem etkili oldu o istifalarımda burada bahsetmediğim diğer başka bazı şeylerden daha çok. sanırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

evet yöneticimle konuşmamı yaptım ve nasıl bir kurumda çalıştığımın farkına vardım.

durumu olduğu gibi anlattım.

- insanlar gelip geçici öenmli olan kurumun baki olması

-o adam cahil , senin eğitimin onun üstünde , ona söyleriz bi kulağından girer bi kulağından çıkar.

-daha babacan olmalısın

-küçük yerde oturuyoruz , yarın öbür gün birbirimizin yüzüne bakabilelim.

-sen böyle bi durum olduğunda ki,mseyle tartışma , direk bana telefon et.

-sevkiyatlar ne alemde

-ben onla konuşurum

-ananı slkiiim ayakkabı çamur oldu

-içme şu sigarayı can , bırak olum şunu.

-sen sakinliğini koru.

-ben kaçıyom var mı başka bişey.

konuşmamızdan satır başları bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...