Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim hangi burca giriyor konusu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık şuralarda bir yerde başlayan burç konusu 10 sayfa konuşuldu o zaman neden konusunu açıp yarıştırmıyoruz ki?

ayrıca work sux

İNANMIYORSAN DA SAYGI DUY ARKADAŞIM!! (kız düşürülebilen konular bunlar lütfen)

konu çok kişiselimsi duruyordu buraya açtım ama garbage a nedne itelenmesin ki?

sendeyiz sayros
Sosyal ağlarda paylaş

benim kova.. olumlusu da tutuyor olumsuzu da ama yanlış yorumluyor insanlar :(

ha ucundan kıyısından bilenler bi "vuuuvvv" çekmiyor değil ama "sizin gözünüz de hep dışarıda" tepkisi de çok aldım.. nasıl bir butt hurt kalmışsa üstlerinde.. tamam gözümüz dışarıda ama sadığız be usta, gel beraber bakalım güzel kızlara yakışıklı çocuklara verelim notlarımızı :/

neyse şu anda kafam rahat
Sosyal ağlarda paylaş

- Mıknatıs gibi bir çekiciliğe sahip Akrep, Zodyak'ta cinsellikle özdeştirilir.

- Akrepler kendi çekim güçlerinin farkında oldukları zaman, bunu istedikleri insanları elde etmek için kullanmaktan hiç çekinmezler.

- Bir Akrep için aşkın cinsel paylaşım olmadan, platonik seviyede yaşanması mümkün değildir.

- Araştıran bir yapısı olduğu için, karşı cinsin anatomik yapısını en ince ayrıntısına kadar en az kendi vücudu kadar bilir ve ona göre davranır. Bu Akrep'in dayanılmaz cinsel çekiciliğinin, vazgeçilmez bir hal almasına neden olur. Cinsellikte genellikle dominant olmayı seven bir tarzı vardır.

AKREP BAYANLARI ÖM ATSIN, DERTLEŞELİM
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

günlük burç yorumu okuyan var mı lan? ben bi zaytungunkileri okuyorum

eşim arada "dur senin burcunu okuyalım" diyor sdlakdasklj

hayır o yorumlarda hiç "bu haftanız iğrenç geçecek, gelecek 6 ay parasızsınız, eşinizden de ayrılacaksınız" gibi bir yorum yok ki, moral pump için mi okuyoruz burçları acaba ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...