BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yaklaşık şuralarda bir yerde başlayan burç konusu 10 sayfa konuşuldu o zaman neden konusunu açıp yarıştırmıyoruz ki? ayrıca work sux İNANMIYORSAN DA SAYGI DUY ARKADAŞIM!! (kız düşürülebilen konular bunlar lütfen) konu çok kişiselimsi duruyordu buraya açtım ama garbage a nedne itelenmesin ki? sendeyiz sayros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 noyanı summonlar bu başlık. teraziyim ben mesela. en muhteşem burçmuş, kızlar öyle diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 valla ben burcun yorumlarına tam uyuyorum, bana bu günlük fallar ve burçlar kafayı yedirtecekler, her şey tutuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 olay ne abiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burç yiğidin kamçısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kızlar hangi burçlardann hoşlanıyor, hangi burçlar sekste başarılı, kim burcu sayesinde zengin oluyor, kim burcuya kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 benim kova.. olumlusu da tutuyor olumsuzu da ama yanlış yorumluyor insanlar :( ha ucundan kıyısından bilenler bi "vuuuvvv" çekmiyor değil ama "sizin gözünüz de hep dışarıda" tepkisi de çok aldım.. nasıl bir butt hurt kalmışsa üstlerinde.. tamam gözümüz dışarıda ama sadığız be usta, gel beraber bakalım güzel kızlara yakışıklı çocuklara verelim notlarımızı :/ neyse şu anda kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 oha yay yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben varım, yay lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Burc olayi guzel ya hep guzel seyler yaziyorlar hic gunluk fal da bu gunboga burclari kaldirimda dikkatli yurusunler kafalarina saksi dusecek diyen gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 - Mıknatıs gibi bir çekiciliğe sahip Akrep, Zodyak'ta cinsellikle özdeştirilir. - Akrepler kendi çekim güçlerinin farkında oldukları zaman, bunu istedikleri insanları elde etmek için kullanmaktan hiç çekinmezler. - Bir Akrep için aşkın cinsel paylaşım olmadan, platonik seviyede yaşanması mümkün değildir. - Araştıran bir yapısı olduğu için, karşı cinsin anatomik yapısını en ince ayrıntısına kadar en az kendi vücudu kadar bilir ve ona göre davranır. Bu Akrep'in dayanılmaz cinsel çekiciliğinin, vazgeçilmez bir hal almasına neden olur. Cinsellikte genellikle dominant olmayı seven bir tarzı vardır. AKREP BAYANLARI ÖM ATSIN, DERTLEŞELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 günlük burç yorumu okuyan var mı lan? ben bi zaytungunkileri okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kova burcu en zeki burç bir kere. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 BabacumMostors said: günlük burç yorumu okuyan var mı lan? ben bi zaytungunkileri okuyorum eşim arada "dur senin burcunu okuyalım" diyor sdlakdasklj hayır o yorumlarda hiç "bu haftanız iğrenç geçecek, gelecek 6 ay parasızsınız, eşinizden de ayrılacaksınız" gibi bir yorum yok ki, moral pump için mi okuyoruz burçları acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben yengeç başak ve oğlaklara iyi giriyomuşum. istatistiğini çıkardık. teraziyede iyi girermişim ama denk gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Oğlak /thread diğer burçlar ölebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bugün işerin karışabilir yarın yoluna girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 çin burcum DRAGON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burcuyla övünen insan var ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben kendimi yay ilan ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ren kesin başak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tam bir yay erkeğiyim, kendi burçlarımızı yaratabiliriz istersek nasılsa istatistiki bir genellemeye dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imamizer said: burç yiğidin kamçısıdır. offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 başak üstünlüğü var asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 başaklar forumlara çok takılıyorlar, en çok takılan burc o yüzden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar